ve evet sonunda gercek bir ejderha bulundu(yani olabilir:))
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Türklider
- Seçilmiş Savaşçı
Komodo ejderi tükürünce değil ısırınca bakterileri enjekte ediyor... Maksimum 45dk. yaşama şansınız var... Çok yavaş olduğundan dolayı bu yaratık tarafından ısırılmanız çok zor ama sürü halinde dolaştıklarından birini görmeyip geçerseniz ve sonra ondan kaçmaya çalıştığınızda diğerine rastlarsanız ancak tehlikeli oluyorlar...
Komodo ejderi yatan bir insandan genişlik ve boy olarak iki kat büyükçe bir süleymancık gibi bişi... Çok sakin ve demirelimsi bir yüz ifadesi var... Dişleri ve ağzı çok kötü görünüyor filan...
Böyle garip bişi... Ama inanılmaz tehlikeli...
Saygılarımla...
Komodo ejderi yatan bir insandan genişlik ve boy olarak iki kat büyükçe bir süleymancık gibi bişi... Çok sakin ve demirelimsi bir yüz ifadesi var... Dişleri ve ağzı çok kötü görünüyor filan...
Böyle garip bişi... Ama inanılmaz tehlikeli...
Saygılarımla...
Türklider...
- blandoc_estaneful
- Kullanıcı

evet abi raist haklı bende timsah avcısında izledim.Komadolar gayet hızlılar ve ısırdığında kemigini orta yerinden koparıp yutuyor.tükürük olayı işi şansa bırakmamak için çok zehirli olduğuda su götürmez gerçek.aslında gerekli ilgiyi kurarsak komadolar zehir kusuyor gibi bir şey
belkide doğal seleksiyona uymuşlardır ve ejderler komadolara dönüşmüşlerdir. neden olmasın dimiii...
belkide doğal seleksiyona uymuşlardır ve ejderler komadolara dönüşmüşlerdir. neden olmasın dimiii...
Bu ejder manyak bir sey ya aynı gerçek gibi hatları manyak aynı gerçek gibi. Bu bal mumu ile yapılmış olsa manyak işçilik var yani
Ama düşünsenize bu ejder gerçek olsa bile bence bunu açıklamazlar? Devletler okadar gerçekleri açıklamıyorlar. Buna bence baskı yaparlar. Bu ejderin gerçek olduğu çıktı diyelim Dünyada nasıl karşılanır? ne tür karışıklıklar çıkar? kafam karıştı gerçekten bunun aslını öğrenmek gerek 
"For Blood And Honor"
bu da bi ara piyasada dolaşan cin forflarından farklı bi çalışma diil bana göre, kokusu çıkmıştır da ortaya daha buraya ulaşmamaıştır,
ama gerçek olsa die de düşünmedim diil hani, evcilleştirip dolaştırcan falan, ya da o seni dolaştırcak
saygılarımla...
ama gerçek olsa die de düşünmedim diil hani, evcilleştirip dolaştırcan falan, ya da o seni dolaştırcak
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı