Corax vs. Drizzt Do'Urden

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bence gayet iyi uymuş fakat kitaptaki bayan karakter eksikliğini filmde toparlayabilmek için bari rollerini de uzatalım gibi bir bakış açısıyla yaklaşmışlar olaya. BU da farklı bir romanı anlatmaları gibi olmuş sankii...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Vala beyler bılıorum belkı yenııım ama
bn Corax ın hıkayelerını de drızzt ın romanınıda okudum ıkısındende cok buyuk zevk aldım ama su kdrını solııım bı elf barbara karsı pek bı sansı yoqtur anca buuculer barbarları yenebılır
drızzt mıs panterımıs bıse yapamas
bu bnm dusuncem

Ve Corax romanına bayıldım dewamını beklıorum
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Harikasin tarrasque, sende benim gibi yokedişin ve engellenemez derece buyuk bir kuvvetin temsilcisisin sanirim.
Destegin icin tesekkurler
Mesajlarinin devamini bekliyorum ve forumlara hosgeldin.

Roman gittikçe daha dehşetcengiz ve korkunç bir ambiyansla devam edecek. Hem korkunç ve muhteşem şeyler olacak hem de kimsenin beklemediği mucizeler gerçekleşecek.

Corax Tigerheart
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Drizzt bir elf değil bir kara elftir güzel arkadaşım. Ve bir kara elf asla bir elf değildir. Öünkü bir kara elf normal bir elften 1000 kat daha güçlüdür. Tamam Corax'ın Drizzt'ten güçlü olduğu ortada. Ama Drizzt'te boru diil hani. Corax için zorlayıcı bir düşman...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

(Tarasque arkadaşım msjlarını yazarken noktalı harfleri kullanırsan daha iyi olur. Yani i,ş,ö,ü fln. Teker teker düzeltmeyeyim oldu mu? :) )
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Wuroldar wrote:Drizzt bir elf değil bir kara elftir güzel arkadaşım. Ve bir kara elf asla bir elf değildir. Öünkü bir kara elf normal bir elften 1000 kat daha güçlüdür. Tamam Corax'ın Drizzt'ten güçlü olduğu ortada. Ama Drizzt'te boru diil hani. Corax için zorlayıcı bir düşman...
Evet Kara Elf'ler cidden tehlikeli adamlar ve büyüleri de çok güçlü ve gizemli... Asla hafife almaya gelmez. Acımasız ve katil bir toplumdan yükselebilmiş nice maceracıdan biri oluyor hayatta kalanlar...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Wuroldar eger kara elf e elf dıyıp senı uzdusem ozur dılerım.
Ama bılıorum belkı kara elf ler normal bı barbar ı rahat alırlar ama sole
dusun Corax ta 42 str var.Bı Dragonda 40 str vardır ,Str sı 40 ı asan
ve rage hatta frenzıe olan bı barbarın karsısında bı kara elfın ne sansı var bı dusun hadı ole bı sansı oldu , dıelım Coraxın kılıcının gucunu sen bnden daha iii biliosundur yane durumu bole dusunursek Drizzt in yada bi kara elfın Corax karsısında sansı olmıycagını herkes anlar!!!!!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

normalde 37 str'm var ama 42 demissin gene de canin saolsun 42 yapariz bir iki magical giyip seni mi kiracaz Tarraque :P

Ben hic bir savasciya Corax karsisinda sans vermiyorum yalnizca bana meydan okuyabilen arkadasim bir Dwarven Defender oldu onu da aradan cikardiktan sonra Conan'la kapisirim artik :D

Kara Elfleri yalnizca savaci oalrak dusunmemek lazim.
Hepsi hem divine hem de arcane buyulerle ugrasiyorlar bulasmaya gelmezler. Herhalde cekirdegi bu kadar guclu cok az toplum varolmustur dunyada...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Pardon raıst bn senın savas karargahındakı level 36 barbarındakı statları yazmısıım ama genede sozlerımın arkasında duruorum sonucta Coraxın kılıcının ıcındekı lıch tanrılarlar teke tek gelırse hepsını ındırır, dusunun bı yaa bole bı kılıc ınanılmaz bı barbarın elınde hemde frenzıed barbar
bole bı ıkılemenın karsısında drızzt ve panterı bnce drızztın sansı yoq!!!
Onuda bırakın Corax level 20 onu level 36 olunca dusunun!!!Sızce bı sansı olurmu drızztın.
Bılıorum belkı su an kara elf lerı bıraz kucumsedım ama Coraxın karsısnda pek sansı olmaz kara elf lerın anca cok guclu bı buyucu (Nodarıl gıbı oda elf)Bıde onun kdr guclu bı kara elf buyucu dusunun bole bıse olursa Coraxın sansı kalmaz bunu da eklıeyım!!!
Ama bn genede Coraxın arkasında olurum !!!
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

En iyi büyücü dostun olan büyücüdür.
Onun dışındaki en iyi büyücüler ölü büyücülerdir...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

Olu yada Gorunmez olup yada ucup sana fıreball atan buyuculerdır
ve buyuculer bunları bı parmak sıklattıları anda yapabılırler
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bir buyucu vs. barbar tartışması mı başlatacağız şimdi :P
Büyücülerle uğraşmaya gelmez yarısı manyak kalan yarısı da benim için çok tehlikeli.
Savaşa büyülü bir yüzük bile giymeden gitmeye korkmam ama bir büyücü ile savaşmak için bol bol zaman, para, büyülü eşya ve şans gerekir...

Elbette güçsüz büyücüler ilk başlarda pek de büyük bir tehdit sayılmazlar ama nedir o 9. level büyüler aman tanrım!!!
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

dedııın gıbı buyuculerle oynıcaksanız sabırlı olcaksınız
su atasozune uyuuyor frp de byucu le oynamak sabreden dermıs muradına ermıs :P
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Buyuculer en kirilgan reflekleri zihinsel ve fiziksel yapilari en zayif adamlar. İlk baslarda zorluk cekmeleri dogal...
Tarasque
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tarasque »

ama zorluk larını ılk 3 - 4 level da cekıolardır sonra unstoppable oluolare ozellıkle lvl 10 dan sora :!: :!: :!:
Post Reply