Selamlar diyarın sakinleri koruyucuları seçilmişler, tüccarlar ve en önemlisi Dostlarım uzun bir aradan sonra Soylu şovalye Demran parlak zırhlarıyla geri döndü, ve herkesi selamlar eski dostlarını ve yeni gelen arkadaşlarını...
Umarım başlık için kızmassınız Heironeus'un ışığı sizlerle olsun!!! Biliyorsunuz yardıma ihtiyacı olan varsa HERZAMAN burdayım...
Bu arada Kan kardeşim Corax Tigerheart uzun zaman oldu deil mi?
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Çok uzaklardan zorlu bir yolculuktan geliyorum dostlar... Ordularımı şehrimi bırakıp tek başıma gittiğim bir yolculuktan!
Tharivol Ama'kiir sizleri selamlar: Diyarın gizem ustaları, en kudretli büyücüleri sesimi duyun geri döndüm ve tahmin edemiyeceğiniz güçler kazandım... Ozellikle birkaçınıza sesleniyorum umarım o kişiler anlamıştır! Drow büyücü cübbesinin kafalığını tekrar kafasına takar ve gçlgeler içinde kaybolur...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Norticus wrote:seniden yeniden aramızda görmek ne büyük şeref
Norticus hala buralarda mısın merak ettim. Umarım iyisindir... Yeni başlıklarda ismini hiç görmedimde
Ã?oğu eski kişi gitti Demran diyar çok değişti.Ben eski zamanları bilen az kişiden biriyim sanırım. Yine de hoşgeldin. Diyar yok olmanın eşiğindeyken eski bir dostu her zaman sevinçle karşılarız.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yok olmanını eşiği? Bizler burada oldukça bu olmayacaktır. Elimden geldiğince yardım etmek isterim. Yeter ki söylensin gerekli olduğunda birşey... Eski dostların gitmesi üzücü ama yeni dostlarımızda olacaktır.
Herkese Saygılarla.
Eskilerden birini daha sitede görmek oldukça hoş ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Selamlar sana Eldarin... Benim mailım hacklenmeden yani siteden ayrılmadan 1 hafta önce girmiştin sende hatırladığım kadarı ile muhabbetlerini okumuştum sanki seninle tanışmak benim için bir onurdur... Sanırım gerçekten zor bir zaman atlatıyor diyaralar...