Hmm o da elf yani...Norticus wrote:yok, ondan iyi külbastı olur
Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
oooohhooo nerelere gelmişiz be
raistlinden elf lere oradan külbastıya falan. Yok kardeşim Elf lere uyuz oluyorum halfelf lere daha da uyuz oluyorum onlardan ne külbastı ne de imam bayıldı olur. Tanis falan hiç sevmediğim bir karakter, çok ezik bir kere.
Yazarlar Aragorn tadını yakalamaya çalışmışlar ama becerememişler. Gereksiz triplerde bir şahsiyet işte.
Gittikçe uzaklaşıyorum, her şey bulanık gözüküyor, bir şey beni çekip götürüyor.....engelleyemiyorum.... sonsuzluğun içinden kısık bir ses geliyor....naber lan ?
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

hüleeyynn kim halfelflere uyuz oluyomuş!!
half elf kadar kendi kendine yetmeyi bilmesi gereken çok az ırk vardır, dışlanmışlığın ezikliğini yaşamamak için aşırı karakterli ve zeka dolu olması gerekir bi half elfin.
benim en gözde ırkımdır, hele bi de druid olursa tadından yinmez ehue.
half elf kadar kendi kendine yetmeyi bilmesi gereken çok az ırk vardır, dışlanmışlığın ezikliğini yaşamamak için aşırı karakterli ve zeka dolu olması gerekir bi half elfin.
benim en gözde ırkımdır, hele bi de druid olursa tadından yinmez ehue.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
selam
bencede tanis belkide super kahraman olmadıgı için sevilmiyor.tanisin aklındaki karmaşalar ve yaşadıkları düşünülürse birkaç özelliği hariç süper bi karakter çünkü gerçekçi.tanrılara meydan mı okumalıydı sevilmesi için:)
mountains of might
!!!
ben sadece tanisin gereksiz bir şahsiyet oldugunun düşünülmesine üzüldüm.taniski raistlinin tek saydıgı fikirlerine güvendigi karakterdi sizce tanis yerine kim lider olabilirdi grupta raistlinmi yoksa tass mı:)
mountains of might
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
Re: !!!
katılıyorum, Sturm bile Tanis'in grup lideri olmasına karşı çıkmamıştı..Ortegon wrote:ben sadece tanisin gereksiz bir şahsiyet oldugunun düşünülmesine üzüldüm.taniski raistlinin tek saydıgı fikirlerine güvendigi karakterdi sizce tanis yerine kim lider olabilirdi grupta raistlinmi yoksa tass mı:)
Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
Gümüştendi parıldayan miğferi.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıştı mavi kalkanı.
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Bence Tanis oyunun - hikayenin başında tüm gruptan önde başlıyor, hem background, hem ekipman vb olarak. Ama oyunda sivrilen diğer karakterlerin yanında geri planda kalmak zorunda kalıyor grup dağılmasın diye. Daha iyi oynatılabilir miydi??? Sanmıyorum. Bu arada thread raist hakkındaydı galiba
...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

raistlin..favori karakterim:) bi kere tanrıları yok edebilicek gücte olması karizmayı tavana vurduruo...3.favori karakterim Lord Soth'un(kendisi tek bi öl kelimesi ile öldürebilmektedir) önünde eğilmesi beni raistline aşık etti:)
bazı yerlerde raistlinmi döver gandalf mı falan diye tartısmalar cıkıo...bence ne Eru'nun nede Paladine 'in bile ikisini yanyana getirme gücü olamayacagından gereksiz bir tartisma
bazı yerlerde raistlinmi döver gandalf mı falan diye tartısmalar cıkıo...bence ne Eru'nun nede Paladine 'in bile ikisini yanyana getirme gücü olamayacagından gereksiz bir tartisma
Caradoc The DeathKnight
tanise gereksiz ya da grup lideri olmaması gereken bir şahsiyet dediğimi sanmıyorum
sadece elf ve halfelfleri sevmediğimi belirttim
tanisi de sevmiyorum
ama kitapta onun rolünü yapacak özelliklere sahip adam olmadığını kabul ederim
tanisi de sevmiyorum
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
tanise gereksiz ya da grup lideri olmaması gereken bir şahsiyet dediğimi sanmıyorum
tanisi de sevmiyorum
tanisi de sevmiyorum
In our life, there is if
!!!
noctirnus ben sana bişey söylemedim zaten yanlış anlaşılmasın dediklerim pelinpel fazla agır bir yargıyla elfleri ve tanisi yorumlamış.ki intelligince ve wisdom olarak bence raisti bencilliğinden dolayı dışarı alırsak tanis kesinlikle tam bi leader.ve o elf kanı taşıyan bi insan bence.raistlin ise tabiki çok düşünülmüş bir karakter ne tam anlamıyla sevebiliyorsun ne de nefret edebiliyorsun ama sonuçta tam bir black robe.ki dalamar blackrobe ise raistlinin cüppesine ne kadar kara diyebilirim o ayrı.ama kesinlikle raist örnek alınmaması gereken bir insan.birazcık daha zeki olsaydı ileriyi görseydide arasını hiç yoktan aşığıyla ve kardeşiyle iyi tutsaydı.belki gerçek gücü farkedebilirdi.raisti severim hemde cok.blackrobe mage veya deathknight favori karakterimdir oyunlarda ama raisti bazen çok abarttığımı ve çok abartıldığını düşünüyorum.pelinpel ezik olmayan solomnic lerin başına neler geldiğini biliyorsun.herzaman en mantıklı grupleaderi bence bir halfelf veya insan dır başka seçenek yok bence.
mountains of might