rock station festivali 7

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

rock station festivali 7

Post by WarlorD »

19 - 20 - 21 Mart 2004 tarihlerinde yer sorunu çözülemediği için SAKLIKENT'te düzenlenecek olan
RSF 7 - VII. Ankara ROCK STATION Festivali 3 gün sürecek. Giriş yine geçen seneki gibi makul bir fiyatta olacak.
(3 gün için tek bilet:25 mliyon)

çıkacak olan gruplar:
SODOM, POWERGOD, VANDEN PLAS ,CENOTAPH,DARK AGE, GUN BARREL, CADAVEROUS CONDITION, SECRETUM, 657, NOTWITHSTANDING, ZARDANADAM, COURTYARD, MELATONIN, SOUL SHRED, ABEA, KARA KEDİ, WYKKED WYTCH...
güzel bi festival olacağı kesin.. üstelik ankarada! (eheh keşke bi de crossfire çıksaydı ya...)

ayrıntılı bilgi için: http://www.rock-station.org/
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

peki peki peki rock the nations nooolacak?
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

Norticus wrote:peki peki peki rock the nations nooolacak?
onunla ilgili herşey kesinlişmedi sanırım daha... 3-4 temmuz tarihlerinde istanbulda olcak we amon amarth, udo, marduk gibi gruplar sahne alıcak (ehe aşmış olucak kısaca!) yerli gruplardan da solitude abilerimiz çıkıcak şimdilik kesin olarak...

daha ayrıntılı bilgi aldığımda yeni topic açıp duyururum...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

şimdiden saol...
In our life, there is if
WarHawk
Kullanıcı
Kullanıcı

festival

Post by WarHawk »

Ã?ğrenci olduğum dönemlerde bir hayalim wardı. Para biriktirip avrupada yapılan heavyy festivallere gidecektim. Bi türlü nasip olmadı. Ama sanırım giderek daha iyiye giden Rock Station organizasyonu sayesinde o kadar uzağa gitmeme gerek kalmıyacak ;)
Norticus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Norticus »

blind ın türkiyeye geleceğini bilmioduk
yunanistana geleceklerini duyunca otraya gitmeye karar vermişitik :P
allahatan gelsiler de masraftan ve evlatlıktan red edilmekten kurtulduk
evden kaçmafdan yun.a konsere gitme imkanım yok da...
In our life, there is if
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rhielatheredrobe »

hala inanamıyorum Amon Amarth izliceğime, ama Marduk'un geliceğine pek ihtimal vermiyorum,bakalım..
umarım geçen seneki kadar müthiş olur.

RS ye gelince, bıktım bu trashten, sadece trash dinleyen bi topluluk olmadıını bu yıl biraz daha göz önünde tutmuşlar gibi, umarım seneye dengeyi yakalarlar..
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

ya türkiyede müzik konusundaki gelişmeler gerçekten ümit werici aslında... umarım daha büyük festivallerde yapılır bi gün ülkemizde (eheh wacken falan yapılsa gitmek için ruhumu satarım :lol: )

RS her ne kadar trash ağırlıklı olsa da ankarada gidilme şansı olan nadir festivallerden... hiç olmamasındansa sodom olsun ya eheh athena çağırsalardı daha mı iyiydi...
diğer türlerin olması tamam da zardanadam karakedi felan ne yapıyo orda merak ediorum eheh komik ya... tür bolluğu dediysek o kadar da deil :lol:
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

zardanadam hakkında hiç bi bilgim yok ama karakedi bence bi bar grubu, ve kendilerini geliştirmedikleri takdirde öyle kalıcaklar. oysa ki hatun kendisinden beklenmicek güzellikte bi sese sahip. daha iyi işler yapabilirler, istek ve tarz meselesi tabi.

bu arada gelecek 15 yıl için hiç umutlanmayın, wacken gibi bi fest. olmicak Türkiye'de. ama gitmek artık pek de zor diil, interrail düşünülebilir..hatta ilk duyduumda baya komik gelen bi fikir var araba kiralamak gibi, 5 günlüğüne 5 kişi kiralarsan baya ucuza gelio :D
WarlorD
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WarlorD »

öss den kurtulduktan sora kaçırdıım tüm konserlerin acısını çıkartıcam tek tek... wacken a bile gitcem o sene :twisted: :twisted:
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

ofh ofh öss yüzünden Dark Tranquillitiy mi , Orphaned Land mi, Anathema mı , Rotting Christ mi kaçırmadım ben :(
allhtan rock the n. a geldiler de onları listeden silebildim :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

öss mi o ne :D :D :D
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

eh evet ketçap baya uzun zaman oldu senin için sanırım :wink:
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

evet tabi ki,sanırım bu sınav anadolu liseleri içinmiydi fen liseleri içinmiydi karıştırıyorum.yoksa üniversiteye giriş sınavımıydı bilmiyorum :D biz ikinci cihan harbinden daha yeni çıktığımız zamanlarda bu tarz sınavlar yoktu,zaten bu tarz okullarda yoktu :D
bu arada yavaş yavaş bu festival için gelecek olan arkadaşlarda kendilerini belli etmeye başlasın da bizde ona göre gidelimmi gitmeyelimmi karar verelim,mesela flint gelirse ben yokum :D
işin şakası bir yana beni elde var bir olarak sayın......
rhielatheredrobe
Kullanıcı
Kullanıcı

rock the nations kesin de, halen rock station için ortegonla bi karar vermiş değiliz. bilmiyorum değer mi....bi de benim tam sınav zamanına denk gelebilir artık size iyi eğlenceler derim o zaman:(
Post Reply