Senin hayranınnım abi Quel-Shin.Mükemmelsin.
Solamniya şovalyeleri biraz salakmı?
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ya en sonunda ya... Mükemmelsin kardeşim... O şovalyelere salak diyenlere diyorum bunu, zamanında biz türkler vatanımızı kurtarmak için ne yaptıysak şovalyelerde aynısını yapıyor... Onlara salak derseniz hepimize salak demiş oluosunuz!!! Farkında mısınız???Raistlin wrote:Solamniya şovalyelerine geri dönelim...
Adamlar vatanları için hayatlarını veriyorlar neden salak diyosunuz ayıp :cikcik
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Raistlin: Kabilene saldırıyorlar, saldıranlar gözü dönmüş pislik para için herşeyi yapacak bir ordu başlarında eski bir Fallen Paladin var çok zeki kabilene saldıracaklar kadınlara tecavüz edecek erkekleri köle yapacaklar çocukları yaşlıları öldürecekler... Karşınızdaki ordu bir şehrin ordusu sizinki ise sadece bir kabile yenebilme gibi bir şansınız yok ihtimal yok sen naparsın Chaotic Neutral bir Barbar olarak, Corax oalrak...
(Bana ordan kaçarım sonrada Paladinin kafasını almak için bir yol bulurum deme, barbar gibi davranman gerekse)
(Bana ordan kaçarım sonrada Paladinin kafasını almak için bir yol bulurum deme, barbar gibi davranman gerekse)
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
sağduyu ve şeref?
tek başına bir ordu dolusu dark nightın karşısında dikilmek
sağduyulu bir iş değildir
dostlarını uyarabilmek için oradan uzaklaşmak ve canını boşa harcamadan en azından başkalarını düşünmek ise bence şerefli bir davranıştır
şeref çoğu zaman gurur veya kibirle karıştırılıyor
est solarus oth mithas
şerefim yaşamımdır, gururm yaşamımdır değil
kibir ve gurur bencilliktir, ben ölürüm ve kahramanca ölürüm korkak değilim tribidir
şerefli bir davranış ise bir işe yaramak için canını kurtarmaktır bazen
tek başına bir ordu dolusu dark nightın karşısında dikilmek
sağduyulu bir iş değildir
dostlarını uyarabilmek için oradan uzaklaşmak ve canını boşa harcamadan en azından başkalarını düşünmek ise bence şerefli bir davranıştır
şeref çoğu zaman gurur veya kibirle karıştırılıyor
est solarus oth mithas
şerefim yaşamımdır, gururm yaşamımdır değil
kibir ve gurur bencilliktir, ben ölürüm ve kahramanca ölürüm korkak değilim tribidir
şerefli bir davranış ise bir işe yaramak için canını kurtarmaktır bazen
sizin durum farklı
siz ormanı ve içindeki mcanlıları kanınızdan, canınızdan gördüğünüz için
onlara zarar veren birisini gördüğünüzde göz dönmesi yaşanabilir
insan ailesine saldıranları durdurmaya çalışmak için arkasına bir ordu toplamayı beklemez!
benim söylediğim solamniya şövalyelerinin "kahramanca ölme!" saçmalığı içindi
siz ormanı ve içindeki mcanlıları kanınızdan, canınızdan gördüğünüz için
onlara zarar veren birisini gördüğünüzde göz dönmesi yaşanabilir
insan ailesine saldıranları durdurmaya çalışmak için arkasına bir ordu toplamayı beklemez!
benim söylediğim solamniya şövalyelerinin "kahramanca ölme!" saçmalığı içindi
Kadınları oradan kaçırttırırım o arada en uzun süre hayatta kalmaya oylamaya çalışırım. Kadınların güvende oldukları haberini alınca hala hayattaysam da kaçmaya çalışırım.DeMRaN wrote:Raistlin: Kabilene saldırıyorlar, saldıranlar gözü dönmüş pislik para için herşeyi yapacak bir ordu başlarında eski bir Fallen Paladin var çok zeki kabilene saldıracaklar kadınlara tecavüz edecek erkekleri köle yapacaklar çocukları yaşlıları öldürecekler... Karşınızdaki ordu bir şehrin ordusu sizinki ise sadece bir kabile yenebilme gibi bir şansınız yok ihtimal yok sen naparsın Chaotic Neutral bir Barbar olarak, Corax oalrak...
Ne yani barbarım ama hayvan değilim, beynim var...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

sanıyorum şövalye mantığı şerefin ve aklın birleşmesine izin vermiyor
bunu sadece gereksiz cesaret gösterilerine değil, açıkça belirtilen büyücü nefretine bakarak da anlayabiliriz.
bu adamlar,insanlığın geri kalanı gibi fazla akıl sahibi olanlardan korkuyor,çekiniyorlar.
bu adamlar,insanlığın geri kalanı gibi fazla akıl sahibi olanlardan korkuyor,çekiniyorlar.
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
ekleme yapma ihtiyacı hissettimNorticus wrote:seçilmişlik mesaj sayısına dayandığı sürece seçilmişlik iddiasına bir itirazımız yok
şövalyelere gelince bence ilginç karakterler. Mesela DL'deki Soth şövalyelerini çok etkileyici bulmuştum... Ama Elenium serisindeki şövalye portresi daha hoşuma gitti (3. kitabı okuyamadım daha gerçi ama)..