Sitedeki müzisyenlere

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Çalgı parşomen Sahneye girince Kendi Kendi me gururlanıyorum.Adminlerin balşının etini yiyip bu bölümü açtırıp ilk mesajını benim attığım mesajlar bak hala devam ediyor..Yürüyün be arkadaşlar.

Bende Gitar çalıyorum.Solo gitaristim.Allahın izniyle de NEy üflemeye başlıyorum..
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Bende Gitar çalıyorum.Solo gitaristim.Allahın izniyle de NEy üflemeye başlıyorum..
en çok çalmak istediğim alet.Walla 1 sene kadar dawulla uğraştım.genelde black.doom çaldım.Ne gariptirki en basit bir ritmi 2 ayda öğrendim ama eşşek gibi çift kros giderim.Daha doğrusu giderdim yaklaşık 5 aydır diil davul çalmak youtube haricinde görmedim bile. :D
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Bu başlığı canlandırmak istedim.

Sitede enstruman çalanlar var mı diye merak ettim. Belki beraber eğlence amaçlı bir şeyler yapabiliriz bile.

Ben başlayayım

Zamanında müzikle epey ilgilenmiştim. Ã?niversitenin ilk yıllarında Flüt kursuna başlamıştım (Yan flüt) şu aralar çok sık çalmasam da epeydir çalıyorum. D'arch diye senfonik/melodik metal grubu kurmuştuk (grup hala var ama ben grupta değilim) orada çalmıştım

Bir süre önce pennywhistle (yinwhistle) edindim. Hani şu titaniğin şarkısının ve Yüzüklerin efendisinde "Concerning Hobbits" temasında çalan düdüklerden. Ã?flemeli çalgılara biraz alışkın olduğum için fena gitmiyor.

Aynı zamanda ocarina almıştım. şimdi o ne derseniz ben de görene kadar ne olduğunu bilmiyordum ama "Legend of Zelda" oynayanlar varsa orada çalan düdükten bu da =) Youtubeda bir arama yaparak bir şeyler bulabilirsiniz.

Var mıdır başka müzikle ilgilenen bir şeyer çalan?

Zamanında epey müzisyen vardı hatta sitede tanışan insanların müzik grubu kurduğu bile olmuştu. Ey gidi günler...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Ben biraz yan flüt çalabiliyorum. Ama çalışmaya devam ediyorum :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Walter
Yönetici

Post by Walter »

Orta seviye bağlam çalardım kısa sap, uzun zamandır elime ldığım yok gerçi..
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Klasik gitar çalıyor, ney üflüyor sayılırım. Bu yaz Allah'ın izniyle güzel bir elektrogitar alıyorum :)) şu lys denen sınav bir geçsin hele.

Ney üflemek güzel şey ya. Mızıka da çalıyorum ama ney başka.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Hep bir şeyler çalmak istedim ama bir türlü nasip olmadı (içimde de bir uktedir durur). Bandoda boru çalarım anca ben :(
Image
Post Reply