Steam Yılbaşı indirimleri
Steam Yılbaşı indirimleri
Arkadaşlar steam çıldırmış durumda.
Bir göz atın derim
http://store.steampowered.com/
Bu aralar oynamaya hiç vakit bulamadığım halde birsürü oyun aldım ucuza.
The Witcher: Enhanced Edition
Thief: Deadly Shadows
Lego Star Wars Saga
Prince of Persia: Forgotten Sands - Digital Deluxe Edition
Star Wars: KOTOR
Aldım henüz hiçbirini yüklemedim Günlük indirimleri takip ediyorum. Katalogindirimleri daha bir süre daha sürecek.
Bazı oyunlar gerçekten korsanından daha ucuz. Biraz gözüm dönmüş vaziyette benim de =)
Bir göz atın derim
http://store.steampowered.com/
Bu aralar oynamaya hiç vakit bulamadığım halde birsürü oyun aldım ucuza.
The Witcher: Enhanced Edition
Thief: Deadly Shadows
Lego Star Wars Saga
Prince of Persia: Forgotten Sands - Digital Deluxe Edition
Star Wars: KOTOR
Aldım henüz hiçbirini yüklemedim Günlük indirimleri takip ediyorum. Katalogindirimleri daha bir süre daha sürecek.
Bazı oyunlar gerçekten korsanından daha ucuz. Biraz gözüm dönmüş vaziyette benim de =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bende şu 2 gün içinde bi 40-50 dolar harcadım.
İndirimler iyi güzelde insanın 1 dolarlık oyunları gördükçe gözü dönüyor hepsine sahip olmak istiyor.
Misal ben bütün indie packleri aldım, hiç kaçırmam. 5 dolara 5 oyun ne demektir ya...
Steam sen ne acaip birşeysin.
Steam kullanmayanlara tavsiyem: Sakın bulaşmayın...
İndirimler iyi güzelde insanın 1 dolarlık oyunları gördükçe gözü dönüyor hepsine sahip olmak istiyor.
Misal ben bütün indie packleri aldım, hiç kaçırmam. 5 dolara 5 oyun ne demektir ya...
Steam sen ne acaip birşeysin.
Steam kullanmayanlara tavsiyem: Sakın bulaşmayın...
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Re: Steam Yılbaşı indirimleri
Tamam ama bu kısmı da not al lütfenEfla wrote:Bu aralar oynamaya hiç vakit bulamadığım halde birsürü oyun aldım ucuza.
Re: Steam Yılbaşı indirimleri
Merak etme orayı da göz önünde bulundurdum, fakat unutmamak gerekir ki satın alınmış oyun elbet oynanacaktırEfla wrote:Tamam ama bu kısmı da not al lütfenEfla wrote:Bu aralar oynamaya hiç vakit bulamadığım halde birsürü oyun aldım ucuza.
@Artesmis:
Ã?yle yağma yok
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Aslında olay biraz multiplayer olması. Yani bu oyunları istediğin zman açıyorsun istediğin zaman kapıyorsun.
Ama ultima online oynarken birileriyle oynuyorsun ve bir şeyler yapıyorken öylece bırakıp çıkmak ayıp oluyor. Biraz zaman olayı insanın kontrolünden çıkıyor.
Sonra online oyunlarda çok girecek durumun yoksa bile hadi girsene diyor insanlar. Zor zanaat yani =) şu anda cataclysm'i satın almadım diye wow guildimden de fırça yiyorum bi süredir oynamıyorum. Ama online oyunlar zor yahu =)
Ama ultima online oynarken birileriyle oynuyorsun ve bir şeyler yapıyorken öylece bırakıp çıkmak ayıp oluyor. Biraz zaman olayı insanın kontrolünden çıkıyor.
Sonra online oyunlarda çok girecek durumun yoksa bile hadi girsene diyor insanlar. Zor zanaat yani =) şu anda cataclysm'i satın almadım diye wow guildimden de fırça yiyorum bi süredir oynamıyorum. Ama online oyunlar zor yahu =)
Ya benim bir guildim bile yok, beni alsana guildine efla hem guildler artık level atlıyorlar valla işçi gibi çalışırım o guild ödüllerinin açılması için elimden geleni yaparım...Efla wrote:Aslında olay biraz multiplayer olması. Yani bu oyunları istediğin zman açıyorsun istediğin zaman kapıyorsun.
Bir süre önce oyuna par vermeyi bıraktığım için, fiyatlar cazip olsa da alasım gelmiyor. Bir iki klasik alınabilir belki ama, her çıkan oyunu 2 günde torrentle indirmek varken. Satın lmak hele özellikle dışarıdaki korsancıklardan, parayı direkt çöpe atmaya denk geliyor.
Hem oyuna hem filme verdiğim parayla kitap, zar, mont falan alıyorum. Vallaha daha iyiye denk geliyor açıkcası...
Hem oyuna hem filme verdiğim parayla kitap, zar, mont falan alıyorum. Vallaha daha iyiye denk geliyor açıkcası...
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Sadece 19 saatliğine indirimde olan şu sahip olunası oyunları sıralayayım hani dikkatinden kalmış olanlar varsa, her gün yeni oyunlar geliyor indirime. Bugünün indirimde olan oyunları ise:
- Assassin's Creed 2, 14.99 dolardan
- Callf of Duty 4: Modern Warfare, 14.99 dolardan
- Just Cause 2, 7.50 dolardan
- Tales of Monkey Island Complete Pack (Kaçmaz!!!!) 17.49 dolardan
- Aliens vs. Predator 5 dolardan
- Spore 10 dolardan
Bugünün klasik ve oynanması gerekli oyunları bunlar, arada çerezlik oyunlar da var tabi ama bunlar kadar değiller ne de olsa...
- Assassin's Creed 2, 14.99 dolardan
- Callf of Duty 4: Modern Warfare, 14.99 dolardan
- Just Cause 2, 7.50 dolardan
- Tales of Monkey Island Complete Pack (Kaçmaz!!!!) 17.49 dolardan
- Aliens vs. Predator 5 dolardan
- Spore 10 dolardan
Bugünün klasik ve oynanması gerekli oyunları bunlar, arada çerezlik oyunlar da var tabi ama bunlar kadar değiller ne de olsa...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Anladığım kadarıyla aramızda bol bol vakti olanlar var, yanılmıyorum herhalde 
Wow'a ayrılan zaman bana daha çok gibi geliyor açıkçası, çok bir deneyimim olmasa da öyle bir izlenim sahibiyim.
Tabi işin esprisi bir yana benim de şuana bakılırsa zamanım pek yok oynamaya, ama olur ya can çeker, el gider o zaman yapalım birşeyler diyorum.Yapalım derken de günde 10 saat algılamayın sakın, öyle 1-2 champ yapılır, biraz pvm yapılır o kadar
Diyecekseniz ki bunun sonu yok, evet yok ama gerisi de kontrol meselesi artık.
Wow'a ayrılan zaman bana daha çok gibi geliyor açıkçası, çok bir deneyimim olmasa da öyle bir izlenim sahibiyim.
Tabi işin esprisi bir yana benim de şuana bakılırsa zamanım pek yok oynamaya, ama olur ya can çeker, el gider o zaman yapalım birşeyler diyorum.Yapalım derken de günde 10 saat algılamayın sakın, öyle 1-2 champ yapılır, biraz pvm yapılır o kadar
Ultima bırakılmaz, ara verilir