Tom Clancy biliyordur, adam mübarek FBI'ın cartın curtun sırlarını biliyormuş ya
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Yok ya o dönebiliyor diye hatırlıyorum ben.
Tom Clancy biliyordur, adam mübarek FBI'ın cartın curtun sırlarını biliyormuş ya
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
+1Illyra wrote:Efendim, bu alaca karanlık renkleriyle bezenmiş katana bence çok hoş gözüküyor, arkadaki su ve taşlar yine uzak doğu felsefesini yansıtıyor (bence). Nedense Efla'ya mor ve tonlarındaki avatarlar yakışıyor (diye düşünüyorum)
Geç olmasa ben yapacağım yorumu bilirdim. (Aslında bilmiyorum da internet delikanlılığı olayı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
.
Bazı avatarlar akılda kalıcı oluyor. (örneğin Frodo, Joker, Oots kişileri, uzun dilli ıyyrenç horror palyançosu, sazdan bateri zili şeklinde şapkası olan çinli kişilik, kuzgunun her tonları ve Darktimes'ın Hallowen şakası gibi suratı) Efla'nınkiler ise maalesef... Bak ben bir önceki avatarını hatırlayamıyorum bile şu anda. Ama Efla ve eflatun tonlar feng-şuisi bakımından çakra açıcı bir etkisi olabilir tabii ki.
.
Bazı avatarlar akılda kalıcı oluyor. (örneğin Frodo, Joker, Oots kişileri, uzun dilli ıyyrenç horror palyançosu, sazdan bateri zili şeklinde şapkası olan çinli kişilik, kuzgunun her tonları ve Darktimes'ın Hallowen şakası gibi suratı) Efla'nınkiler ise maalesef... Bak ben bir önceki avatarını hatırlayamıyorum bile şu anda. Ama Efla ve eflatun tonlar feng-şuisi bakımından çakra açıcı bir etkisi olabilir tabii ki.
.
Bence eflaya gidecek bir avatar işte bu.

Tonlarını mora yaklaştırırsak ve arkaya matrix'teki yazıları yerleştirsek tam da onu anlatıyorolacak.
Tonlarını mora yaklaştırırsak ve arkaya matrix'teki yazıları yerleştirsek tam da onu anlatıyorolacak.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Buna bayıldım.Darkgnome wrote:Bence eflaya gidecek bir avatar işte bu.
Hatta benim kafamı buna yapıştırıp da mı sunsam diye de düşünmedim değil
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
şu an etkilendim
Matrix gibi muazzam bir felsefe bile şu an ağzı açık izliyordur.
Of, harikasın abi ya
Acaba siteyi 1 günlük saygı duruşuna davet etsek de herkes bu avatarı mı kullansa bir günlüğüne
Matrix gibi muazzam bir felsefe bile şu an ağzı açık izliyordur.
Of, harikasın abi ya
Acaba siteyi 1 günlük saygı duruşuna davet etsek de herkes bu avatarı mı kullansa bir günlüğüne
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben kendi adıma Eflayı Avatar Rokue'ya benzetiyorum, Arada avatara denk geldikçe efla konuşuyormuş gibi oluyor sanki. bilmeyenler için Avatar Son hava Bükücüdeki Aangden önceki avatar bir de resmini yollayayım da hatırlayabilenler hatırlasın..
İşte Avatar Rokue

İşte Avatar Rokue

Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Evet aslında bu da olurmuş ama Efla için fazla ... janjanlı
Yaşlı adam : Senin olgunluğunu ve sitede ne kadar eski olduğunu belirtiyor.
Mor : Aslında eflatun
Matrix : Sitedeki görevini belirtiyor.
Sonuç : Bilgisayar başında başkalarının mutluluğu için kendini heba etmiş usta yoda (Yoda nereden geldi bilemiyorum. Usta dedim mi, Yoda ardından gelmeli gibi bir his oluyor.)
Yaşlı adam : Senin olgunluğunu ve sitede ne kadar eski olduğunu belirtiyor.
Mor : Aslında eflatun
Matrix : Sitedeki görevini belirtiyor.
Sonuç : Bilgisayar başında başkalarının mutluluğu için kendini heba etmiş usta yoda (Yoda nereden geldi bilemiyorum. Usta dedim mi, Yoda ardından gelmeli gibi bir his oluyor.)
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ya ben senin son birkaç mesajını devrimk sandım
Aslında bir önceki cümlede anlatım bozukluğu yaptım. şimdi de kafiyeye sardım? Delilik belirtisi
Velhasılkelam çok güzel olmuş. Ama sen yıllardır kafamda çok ciddi birisi olarak belirmişsin, avatarı sana yakıştıramadım
Hani çok geyik 
Velhasılkelam çok güzel olmuş. Ama sen yıllardır kafamda çok ciddi birisi olarak belirmişsin, avatarı sana yakıştıramadım
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury