Ya bu karakterlerden biri seçilecek karakter yaratımı yok önceki ortak hikayelerde olduğu gibi. Ã?nceden verilmiş karakterler gibi anlayacağın....
ama dediğin kadın Eldia'ya uyuyor Saçları siyah gözlerinin rengine siyah demiştim ama o önemli değil, Ranger değil Druid kendisi, Ayrıca karakter insan, ayrıca narin biri değil Valcardo Rafuj'da Narin biri olamaz =)
Eldia uygunsa söyle hemen yazayım geçmişini, ya da sen yaz yolla ben biraz oynamaya yapayım, öyle yollayayım....
Catboy, siz yazın oradaki sohbet esnasında bayanımız katılabilir, bir anda girmesi ve konuşması en azından grubun içinde bir bayanın önemini gösterir.... =)
Zaten Ilyra Kabul etsin geçmiş ve karakter işini hemen halledebiliriz...
...Valcardo Rafuj.... -Tanıtım- (ortak öykü )
Boyu filan kısa olduğundan narin demiştim ben. Yani Druid olmasından yana kaygım, ok yay ve kılıç gibi silahları kullanmayacak olması
Ama burada Druid'ler her türlü silahı kullanabilir diyorsan benim için hiç bir sorun kalmaz, sadece dış görünüş ile biraz oynamak isterim. Eğer tamamsa ben de katılıyorum ?
Ama burada Druid'ler her türlü silahı kullanabilir diyorsan benim için hiç bir sorun kalmaz, sadece dış görünüş ile biraz oynamak isterim. Eğer tamamsa ben de katılıyorum ?

Druidler ağır silahlar dışında her türlü silah kullanabilirler ama metali sevmezler...
Genel olarak karakter soğuk, gizemli ve sert bir halde, geçmişi sen yazacaksın sanırım yazıp bana yollamanı bekliyorum... o zaman.
Genel olarak karakter soğuk, gizemli ve sert bir halde, geçmişi sen yazacaksın sanırım yazıp bana yollamanı bekliyorum... o zaman.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Aegron ben araya girişler yaparak nereye gitmeniz hakkında ip ucu vereceğim, etrafı tanıtacağım benim yazımdan sonra siz eylemlere başlayacaksınız... =)
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Valcardo Rafuj'un Seyir Defteri...
Daruf

şehirin Özellikleri
şehir Adı: Daruf
Başkenti: Ravon şehri
Ölke: Ravon, Üç Arslan Birleşik Krallığı (Bronkondor, Kebuda, Grosweld)
Konumu: Kuzeyinde, Veprlin Denizi Güneyinde, Üç çiftlik Bölgesi, Doğusunda Toluyka şehri, Batısında Toz Bozkırı Barbarlarının, toprakları bulunur.
Nüfus: 1,492,109 kişi. % 83 İnsan % 8 Cüce, % 4 elf % 3 Buçukluk % 2 Nimros
Yönetim : Komutanlık, Askeri Sistemi, :
Lider : Kont Argvlien Hartigan Rolwest
Komutanlar : Binbaşı Loakbead, Yüzbaşılar, Jas Gadden, Wezf Dised, Felhim Halburd, Ã?avuşlar, Gilbertt Seakdoll, Joss Wedirg, A. Dannand, B. Haraz, Augser Gaerd, Cıvgread Jead
Garnizon: 400,000 Orta Zırhlı Piyade 100,000 Okçu, 20,000 Mızrakçı hepsi insan....
Din: Tanrı Toran ve Tanrı Nenyal'ın dinsel görüşleri hakimdir...
Ticaret: Balık, İnci, Buğday ve ürünleri, Takı, Ziynet,
Aktiviteler: Kumar, Gemi Yarışları, Talimler Turnuvalar, Ã?dül Avcılığı,
şehir Grupları:
De İnfertindoelo: Büyük alile, şehrin kuzey tepesini onlar kontrol eder büyük malikanelerle örtülü bu tepede Kumarlar oynatılır kumarın babası bu ailedir.
Grafti: Bu aile hırsızları yönetir liman bölgesindedir,
Celinoda: İnfertin ailesinin baş düşmanı, Askeri kışlalara sızdığı söylenir ama genellikle varoşları kontrol ederler bir de turnuvaları
Ã?dül Avcıları : Batı tepesinde Atlı Ã?ekirge adlı bir handa konuşlanan, ailelerin kullandığı tetikçiler bölgesi. Kiralık katiller küçük hırsızlar ama tamamen ailelerden bağımsızlar..
devam edecek...
Daruf

şehirin Özellikleri
şehir Adı: Daruf
Başkenti: Ravon şehri
Ölke: Ravon, Üç Arslan Birleşik Krallığı (Bronkondor, Kebuda, Grosweld)
Konumu: Kuzeyinde, Veprlin Denizi Güneyinde, Üç çiftlik Bölgesi, Doğusunda Toluyka şehri, Batısında Toz Bozkırı Barbarlarının, toprakları bulunur.
Nüfus: 1,492,109 kişi. % 83 İnsan % 8 Cüce, % 4 elf % 3 Buçukluk % 2 Nimros
Yönetim : Komutanlık, Askeri Sistemi, :
Lider : Kont Argvlien Hartigan Rolwest
Komutanlar : Binbaşı Loakbead, Yüzbaşılar, Jas Gadden, Wezf Dised, Felhim Halburd, Ã?avuşlar, Gilbertt Seakdoll, Joss Wedirg, A. Dannand, B. Haraz, Augser Gaerd, Cıvgread Jead
Garnizon: 400,000 Orta Zırhlı Piyade 100,000 Okçu, 20,000 Mızrakçı hepsi insan....
Din: Tanrı Toran ve Tanrı Nenyal'ın dinsel görüşleri hakimdir...
Ticaret: Balık, İnci, Buğday ve ürünleri, Takı, Ziynet,
Aktiviteler: Kumar, Gemi Yarışları, Talimler Turnuvalar, Ã?dül Avcılığı,
şehir Grupları:
De İnfertindoelo: Büyük alile, şehrin kuzey tepesini onlar kontrol eder büyük malikanelerle örtülü bu tepede Kumarlar oynatılır kumarın babası bu ailedir.
Grafti: Bu aile hırsızları yönetir liman bölgesindedir,
Celinoda: İnfertin ailesinin baş düşmanı, Askeri kışlalara sızdığı söylenir ama genellikle varoşları kontrol ederler bir de turnuvaları
Ã?dül Avcıları : Batı tepesinde Atlı Ã?ekirge adlı bir handa konuşlanan, ailelerin kullandığı tetikçiler bölgesi. Kiralık katiller küçük hırsızlar ama tamamen ailelerden bağımsızlar..
devam edecek...