frp dünyasına bende geldim!
Dünyanın en büyük insan imparatorluğu olan Korinn imparatorluğu topraklarının doğusundaki yol vermez dağlarda insan tarihine göre İsa'dan önce 22.000 yıllarında bir oğlan çocuğu dünyaya geldi...
Buzla jilet gibi keskinleşmiş, karla binbir türlü çığ ve ölüm getiren tuzaklarla dolu, vahşi doğanın bile yaklaşmaya çekindiği dağlarda yaşayan bir barbar kabilesi yıllarca aralarında yaptıkları akraba evlilikleri nedeniyle korkunç bir hastalıkla lanetlendiler. Onların laneti öyle bir öfkeydi ki zihinlerini karartıp, gözlerine kırmızı bir perde çekiyordu. Ã?yle bir delilikki görenler korkudan dilerebiliyordu.
Başka hiç bir insanın kan kusup bayılmadan hayatta kalamayacağı bu sert iklimde yaşayan bu sert insanlar yıllarca onur, şeref ve güç uğruna birbirinin canlarına kıydılar. Yalnızca güçlü ve dayanıklı olanlar hayatta kalmalıydı çünkü doğanın kanunu buydu. İşte bu korkunç kumarda hayatta kalabilmeyi başaran başka bir adam da Corax Tigerheart oldu. 2 metre 10 santim boyundaki kırmızı uzun saçları ve sakalı, yeşil alev alev gözleriyle rakiplerine ve düşmanlarına ölüm saçtı.
Kabilesinin inzivaya çekilmiş sakin hayatından kaçıp kaosun kalbine sürüklendi dev barbar Corax Tigerheart. Seneler geçti ki yalnızca 16 yaşındaki bir çocuk, Korinn'in bağrında yenilmez bir gladyatör oldu, nice canlara kıydı, nice yaratık onu alt edemedi, nice ölümcül yaralar onu öldüremedi.
Dev Barbar Korinn kolezyumuna canlı girip canlı çıkan yakın tarihteki ilk ve tek gladyatör oldu. Para için yüzlerce insanın canına kıydı, sadece savaştan aldığı haz için başkalarının ona öldürmek için sebep vermesine göz yumdu. Onu kullandığını düşünenleri aslında Corax kullanıyordu. Kana ve acıya duyduğu hasreti giderdi ve savaşın hazzını nice kez nedenini bile sorgulamadan öldürerek tattı.
Düşmanları bu korkunç dev adamı küçümsediler fakat yenilen her ordunun saflarında bu korkunç savaşçının onlarca ok yiyip ölmediğini, kolu yarılsa bile insan boyundaki kılıçlarla savaştığını söyleyenler hatırı sayılır çokluktaydı. Bir insanı defalarca kez öldürebilecek yaralar bu savaşçının koluna daha çok kuvvet verir gibiydi. Nice kez Corax Tigerheart bağırsakları dökülse de savaşmaya devam etti ve savaş sonunda kan kaybından yığıldı, ve nice yaşam yarattığı vahşet fırtınasında kanlar içinde boğulup kayboldu. Öldürdüklerinin kalbini söküp yiyebilen bu korkunç adamı görüp hayatta kalabecek kadar şanslı bir kaç rakip kara zırhlı bu adamın ölümsüz ya da şeytanın ta kendisi olduğuyla ilgili korkunç hikayeler anlattılar.
Ã?yle bir zaman geldi ki Corax'ın kara şöhreti Korinn'e ya da dünyaya sğmaz oldu. aferlerinin sayısı ya da katliamlarının sayısı tahminlerin ya da insan hayalgücünün sınırlarını aştığında 25 yaşına gelmiş korkulan deneyimli savaşçı ve barbar bu dünyadan ayrıldı ve Diyarlar'a geldi. Yalnızca ölümün tadına farklı bir açıdan bakabilmek için...
Rouge's Bane Maniac Cannibal Immortal Frenzied Berserker Barbarian Corax Tigerheart (Diyar'ın koruyucu, yenilmez savaşçı, Savaş ve Barbar Tanrısı Malovan'ın seçilmişi)
Buzla jilet gibi keskinleşmiş, karla binbir türlü çığ ve ölüm getiren tuzaklarla dolu, vahşi doğanın bile yaklaşmaya çekindiği dağlarda yaşayan bir barbar kabilesi yıllarca aralarında yaptıkları akraba evlilikleri nedeniyle korkunç bir hastalıkla lanetlendiler. Onların laneti öyle bir öfkeydi ki zihinlerini karartıp, gözlerine kırmızı bir perde çekiyordu. Ã?yle bir delilikki görenler korkudan dilerebiliyordu.
Başka hiç bir insanın kan kusup bayılmadan hayatta kalamayacağı bu sert iklimde yaşayan bu sert insanlar yıllarca onur, şeref ve güç uğruna birbirinin canlarına kıydılar. Yalnızca güçlü ve dayanıklı olanlar hayatta kalmalıydı çünkü doğanın kanunu buydu. İşte bu korkunç kumarda hayatta kalabilmeyi başaran başka bir adam da Corax Tigerheart oldu. 2 metre 10 santim boyundaki kırmızı uzun saçları ve sakalı, yeşil alev alev gözleriyle rakiplerine ve düşmanlarına ölüm saçtı.
Kabilesinin inzivaya çekilmiş sakin hayatından kaçıp kaosun kalbine sürüklendi dev barbar Corax Tigerheart. Seneler geçti ki yalnızca 16 yaşındaki bir çocuk, Korinn'in bağrında yenilmez bir gladyatör oldu, nice canlara kıydı, nice yaratık onu alt edemedi, nice ölümcül yaralar onu öldüremedi.
Dev Barbar Korinn kolezyumuna canlı girip canlı çıkan yakın tarihteki ilk ve tek gladyatör oldu. Para için yüzlerce insanın canına kıydı, sadece savaştan aldığı haz için başkalarının ona öldürmek için sebep vermesine göz yumdu. Onu kullandığını düşünenleri aslında Corax kullanıyordu. Kana ve acıya duyduğu hasreti giderdi ve savaşın hazzını nice kez nedenini bile sorgulamadan öldürerek tattı.
Düşmanları bu korkunç dev adamı küçümsediler fakat yenilen her ordunun saflarında bu korkunç savaşçının onlarca ok yiyip ölmediğini, kolu yarılsa bile insan boyundaki kılıçlarla savaştığını söyleyenler hatırı sayılır çokluktaydı. Bir insanı defalarca kez öldürebilecek yaralar bu savaşçının koluna daha çok kuvvet verir gibiydi. Nice kez Corax Tigerheart bağırsakları dökülse de savaşmaya devam etti ve savaş sonunda kan kaybından yığıldı, ve nice yaşam yarattığı vahşet fırtınasında kanlar içinde boğulup kayboldu. Öldürdüklerinin kalbini söküp yiyebilen bu korkunç adamı görüp hayatta kalabecek kadar şanslı bir kaç rakip kara zırhlı bu adamın ölümsüz ya da şeytanın ta kendisi olduğuyla ilgili korkunç hikayeler anlattılar.
Ã?yle bir zaman geldi ki Corax'ın kara şöhreti Korinn'e ya da dünyaya sğmaz oldu. aferlerinin sayısı ya da katliamlarının sayısı tahminlerin ya da insan hayalgücünün sınırlarını aştığında 25 yaşına gelmiş korkulan deneyimli savaşçı ve barbar bu dünyadan ayrıldı ve Diyarlar'a geldi. Yalnızca ölümün tadına farklı bir açıdan bakabilmek için...
Rouge's Bane Maniac Cannibal Immortal Frenzied Berserker Barbarian Corax Tigerheart (Diyar'ın koruyucu, yenilmez savaşçı, Savaş ve Barbar Tanrısı Malovan'ın seçilmişi)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

frodo wrote:ooo,herkesler bana cevap yazmış,çok sevindim
şimdi sizden birar daha birşeyler istesem,acaba bana dilbaonun,pyrosun,the_kirathın,maskın,ketchupın,oren_dautrynin lim olduğunu biraz daha açıklarmısınız?
örneğin frodo hobbit köyünden çıkan bir yüzük taşıyıcısı ve bunu mordora götürüp yok etmek görevi,sizlerin görevleriniz ne,sizler nesiniz?hobbit değilsiniz ama nesiniz?bu arada quel_shin bir vampir o kadarını anladım,quel-shinin resminin yanında maskın seçilmişi yazıyor,bu ne demek oluyor bunuda açıklarmısınız?gerçi herkesin bir şey yazıyor,benimkindede yeni üye yazıyorartık yarın cevaplarınıza bakarım.şimdilik bu kadar
Kısaca ben Kaosun ve Ölümün yarı tanrısıyım..
Ölümlü hayatımı büyük kısmını (Warhammer dünyası) Rike ve Kislev de ve ölü topraklarda bir Necromancer olarak geçirdim...Ve bir gün Olmasını beklediğim gibi bir cadı avcısı tarafından öldürüldüm...Eski bir dostum tarafından bu yeni diyarda yaşamam için bir kez daha hayata döndürüldüm...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Ben forumlarda Corax diye bilinirim yalnızca nickim Raistlin. Bu arada yukarıya yazdıklarımı Corax hakkında fikir edinmen için çizittirdim zaten, yani okuman için yazdımfrodo wrote:ya raistlin sen kimsin,raistlinmi yoksa corax dediğin kişimi,eğer raistlinsen seni hiç sevmedim haberin olsun,corax isen birşey diyemem,çünkü coraxın kim olduğunu henüz bilmiyorum,ve okumadım..
Hehe Raistlinsem neden beni sevmedin açıklar mısın
frodo wrote:bu arada sen ayağında prangaylamı geziyorsun?hükümlüyü anladım,şövalyeyide anladım bu pranga ne oluyor?yoksa sana bir ceza verip ayağına birde prangamı bağladılar,bence sen o prangayı bir şekilde at ki daha rahat şövalyeliğini yapabilesin...Hükümlü şövalye Prangalı Ardan Bardaaner
HAhah!!!!
Ya her Hükümlü şövalye'nin bir takma ismi vardır kendininki dışında...mesela babasının takma adı KnightFlame'di, bununki de Prangalı yani Hükümlü olduğunu pekiştirmek için yani gerçekte bir prangası yok bedenin bağlı...
anlatabildim mi? kafam biraz dağınık saat 11'den beri dersteydim yeni çıktım anlatmakta güçlük çekiyorum.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yarı tanrıdan kastın ne?yarı tanrıları biraz daha açıklarmısın?Kısaca ben Kaosun ve Ölümün yarı tanrısıyım..
ben raistlinden korktum işin açıkcası,kendi menfaatleri için kardeşini bile bırakıp gidebiliyor,buna çok üzüldüm,raistlin gibi bir kardeşim olmasını istemezdim.Hehe Raistlinsem neden beni sevmedin açıklar mısın
tşk ettim,ben sadece bilmediğim şeyleri soruyorum.Ya ben bu frodo yu çok sevdim çok samimi ve dobra bir insan helal polsun valla
evet anladım,yani sende pranga yok ama manevi olarak bir prangan varmış gibi gösteriyorsun,bunu çok beğendim.birşeye bağlılığını bu şekilde ifade etmen güzelmiş..anlatabildim mi? kafam biraz dağınık saat 11'den beri dersteydim yeni çıktım anlatmakta güçlük çekiyorum.
Ben, Qua Tradon şamanı Nortanias oğlu Kuzey Druid Korusu Başdruidi Norticus. Evrenin dengesini ve doğal olan herşeyi korumaktır hayatımın amacı. Ormanlar vatanım, dağlar yurdumdur.
Küçük ahaliden Frodo. Seninle tanışmak çok güzel, zaten doğayla iç içe yurtlarınızı hep sevmişimdir.
Belli mi olur belki bir gün Mordor'dan dönerken Shire ormanlarında tanıdık biriyle karşılaşabilirsin...
Küçük ahaliden Frodo. Seninle tanışmak çok güzel, zaten doğayla iç içe yurtlarınızı hep sevmişimdir.
Belli mi olur belki bir gün Mordor'dan dönerken Shire ormanlarında tanıdık biriyle karşılaşabilirsin...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
Hmm o zaman Corax'ı çok seveceksin...frodo wrote:ben raistlinden korktum işin açıkcası,kendi menfaatleri için kardeşini bile bırakıp gidebiliyor,buna çok üzüldüm,raistlin gibi bir kardeşim olmasını istemezdim.Hehe Raistlinsem neden beni sevmedin açıklar mısın
En azından öldükten sonra nereye gideceğini bilirsin Corax'la berabersen
Darkelf diye bir ırk vardır içlerindeki kötülük ten renklerine vurmuş ve onları kara tenli yapmıştır. Kara elf üçlemesini okumuş herkes tarafından çok sevilirler çünkü kötülükleri nedeniyle yer altına sürülmeleri onları daha güçsüz hale geticeğine daha güçlü hale getirmiştir.
Bi de gnome ırkı vardır kendilerini araştırma ve geliştirmeye adamış saf ve iyi yürekli bir ırk. Hatta DL (Bu Dragon Lance demek) dışındaki başka dünyalarda doğa sevgileri de ortaya çıkar.
Bu iki ırkı birleştirirsen ortaya darkgnome diye bir ırk çıkıyor. Ben Darkgnomelerin kıralı (ve tek üyesi) Gimnişi'yim. Teknolojinin gücünü kullanarak insanların ruhlarındaki büyüyü çalacağım ardından boşalan yeri teknoloji bilgisiyle dolduracağım.
(Asıl kullanma nedenim ise FRP oyununda oynarken bir gnomenin en çok zevk aldığım karakter olmasıydı. Başına dark kelimesini sadece geyik olarak getirdim)
Bir sorun olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Eğer bir şeyin tamire ihtiyacı olursa onu bana ver hem tamir eder hem de daha güzel hale getiririm.
Bi de gnome ırkı vardır kendilerini araştırma ve geliştirmeye adamış saf ve iyi yürekli bir ırk. Hatta DL (Bu Dragon Lance demek) dışındaki başka dünyalarda doğa sevgileri de ortaya çıkar.
Bu iki ırkı birleştirirsen ortaya darkgnome diye bir ırk çıkıyor. Ben Darkgnomelerin kıralı (ve tek üyesi) Gimnişi'yim. Teknolojinin gücünü kullanarak insanların ruhlarındaki büyüyü çalacağım ardından boşalan yeri teknoloji bilgisiyle dolduracağım.
(Asıl kullanma nedenim ise FRP oyununda oynarken bir gnomenin en çok zevk aldığım karakter olmasıydı. Başına dark kelimesini sadece geyik olarak getirdim)
Bir sorun olursa elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Eğer bir şeyin tamire ihtiyacı olursa onu bana ver hem tamir eder hem de daha güzel hale getiririm.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Selamlar Frodo kardeş,uzun zamandır çeverde yoktum,bu yüzde gelişinden biraz geç haberdar oldum.Tekrar hoş geldin!!!
Arkadaşlar kendilerini gayet iyi bir şekilde tanıtmışlar.Benim ismime gelince anlamı gayet açık zaten;Dünyaya hem büyük yıkımı,hem de arınmayı getiren büyük doğa olayına verilen isim.
...ve hayır cleric veya druid'le alakası yok...Dünyaya karşı genel bakış açımla ve yaşam deneyimleRimle ilgili bir isim...
Barış ve Diyarların erdemi hep seninle olaa yiğidği Bree DE hEYYYYY!!!!!
Arkadaşlar kendilerini gayet iyi bir şekilde tanıtmışlar.Benim ismime gelince anlamı gayet açık zaten;Dünyaya hem büyük yıkımı,hem de arınmayı getiren büyük doğa olayına verilen isim.
...ve hayır cleric veya druid'le alakası yok...Dünyaya karşı genel bakış açımla ve yaşam deneyimleRimle ilgili bir isim...
Barış ve Diyarların erdemi hep seninle olaa yiğidği Bree DE hEYYYYY!!!!!
Ã?ıktım açık alınla,yirmibeş yılda yirmibeşbin savaştan;
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ
Ne bileğim,ne de ruhum,ama yüreğim burkulur insanlığın çarpıklığı ve ruhsuzluğundan.
Kendisiyle beraber insanlığÄÂ