Rol yapma oyunlarımız için GENEL yorumlar, fikirler

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Oynatmak problem değil ne de olsa senaryo hazır vs. de?? Sistemi daha tam olarak bilmeden oynatmak zor olur. En azından herkes pathfinder core rulebook'a biraz da olsa hakim olsun öyle başlayalım. Hem oyunda daha zevkli olur sistemi daha iyi bilince ha?
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Konuyla alakasız olabilir ama gördüm paylaşacağım arkadaş :mrgreen: Aslında alakasız da sayılmaz. Pathfinder oynayan bir takım insan;

Image
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Kadir abi bizim Selçuk abiden kısa bir msn, skype farketmez pathfinder oyun ricamız olsa kendileri neder acaba? :mrgreen:
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Kadir abi bizim Selçuk abiden kısa bir msn, skype farketmez pathfinder oyun ricamız olsa kendileri neder acaba? :mrgreen:
Kesinlikle olmaz. Ben zaten msn'de, vs canlı oyuna pek iştirak edemiyorum; geçenlerde denedim multiplayer bile bana göre değil, masa başından kalkıp duruyorum vs. Başka sebepler de var ama dillendirmeye gerek yok. Yani sen öyle bir istekte bulunacaksan bile benim adımı sakın karıştırma, çünkü artık beraber oynamıyoruz kendisiyle.

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Edmond
tek sana özel bir oyun yapalım mı, pathfinder?

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:.

Edmond

.
Çok fena alındım yalnız
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:

Edmond

.
Çok fena alındım yalnız
:mrgreen: Yok, Edmond her gün giriyor ya o yüzden ona öyle bir kıyak düşündüm. Bir de sizin yüzünüzden öldü çocukcağız oyunlarda. :-P oyunsuz kalmasın müdavim arkadaşımız. Sen de katıl canım ne demek. Pathfinder bilenlere açık oyun, nasılsa Ölüler Kulübü bitti ve hatta Arena Adası da. (yazık) Beyaz sayfa açarız. :)

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Bitirmeye yakın olduğum bir senaryo var. Kanımca haftaya biter. 2d6 sisteminde oynatmayı düşünüyorum sizde uygun görürseniz.Bu sefer başlattıgım bir oyunun yarım kalmasını istemediğim için hazırlıklı davranayım dedim birazcık :-P
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

dwaxer wrote:
Aegron Linwelin wrote:

Edmond

.
Çok fena alındım yalnız
:mrgreen: Yok, Edmond her gün giriyor ya o yüzden ona öyle bir kıyak düşündüm. Bir de sizin yüzünüzden öldü çocukcağız oyunlarda. :-P oyunsuz kalmasın müdavim arkadaşımız. Sen de katıl canım ne demek. Pathfinder bilenlere açık oyun, nasılsa Ölüler Kulübü bitti ve hatta Arena Adası da. (yazık) Beyaz sayfa açarız. :)

.
Ya bende hergün giriyorum ama yazacak birşey yok ki! Adamın öldü ölecek her girdiğimde de Agghhh yardım edin hadi felan gibi şeyler yazmakta istemiyorum hani
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Aegron Linwelin wrote:Bitirmeye yakın olduğum bir senaryo var. Kanımca haftaya biter. 2d6 sisteminde oynatmayı düşünüyorum sizde uygun görürseniz.Bu sefer başlattıgım bir oyunun yarım kalmasını istemediğim için hazırlıklı davranayım dedim birazcık :-P
Hadi bakalım inşallah. Oynamak isterim ben de. :)

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bu cadı savaştan sonra üstüne bir tişört alacak ve şöyle yazdıracak:

"fmc'nin katkılarıyla."

Yahu saysak Ethbern'in attığı oklar bize düşmanlardan daha fazla hasar vermiştir ha.

Velhasılkelam ikisi de iyi oyundu :D İyi öldük :D

Güzel güzel öldük :D

Bir oyunda öldük diğerinde az sonra şık bir ölüm bizi bekliyor olacak :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

şerefimizle ölelim oglum! :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ethbern'in hain olabileceği hiç aklınıza gelmedi mi? :evil: :-P şaka şaka :roll: (ama 3. defa kendi arkadaşını vurursa şüphe çekecek)

Zar da kötüleşti mi kötüleşiyor. Bizim kahvede bir laf vardı: şansını küstürmeyeceksin diye :-P küstürdünüz sanırım.

Masa başında filan kısıtlı zamanda insan hata yapabiliyor gerçi, mesela ben bir keresinde gözleri dikilmiş psişik bir undead ile burun buruna geldiğimde heyecan yapıp kaçabilmek için görünmezlik büyüsü yapmıştım. :mrgreen: halbuki zaten gözler dikilmiş, gönül gözüyle görüyor.
Gerçi forum oyunlarında masabaşındaki gibi hemen oynama stresi yok, yapacağınız hamleyi ölçüp biçebilirsiniz filan ama bilemiyorum ne kadar zaman ayırabildiğinizi.

.
fmc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by fmc »

Edmond wrote:Bu cadı savaştan sonra üstüne bir tişört alacak ve şöyle yazdıracak:

"fmc'nin katkılarıyla."

Yahu saysak Ethbern'in attığı oklar bize düşmanlardan daha fazla hasar vermiştir ha.

Velhasılkelam ikisi de iyi oyundu :D İyi öldük :D

Güzel güzel öldük :D

Bir oyunda öldük diğerinde az sonra şık bir ölüm bizi bekliyor olacak :D
ya tık olayı kalkmasaydı ben nokta vuruşunu hesaplaya hesaplaya giderdim ama sistem elflere göre değil napalım :D
hadi pathfinder oynayın öğreniyim bir sonraki oyuna katlederim :D ehuehue.
hem belki ben büyücülerin adamıyım adadan kaçmayın diye ordayım. nerden biliyonuz. belki dm bana özelden mesaj attı oyuna hain olarak koydu beni :D hatırlarsanız tuzakları görüpte söylemediğim için biri nehre düşmüştü bizim gruptan.

edit:
tam bu mesajı atarken dwaxer ın mesajı geldi editlemek istiyonuz mu dedi forum bende evet dedim. bak herkesin aklına hain olduğum geldi demek :D
Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben..
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ã?ıkmamış canda ümit vardır arkadaşlar! :-P :mrgreen:

.
Post Reply