m: dm, ben call lightning yapıyorum..
dm: - asanı iki elinle tutup göğe doğru yükselttin, asanın parladığını gördün ancak ardından şu sözleri duydun, " the lightning you have called can not be reached at the moment, please try again later."
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
dm: karşınızda açık bir kapı var...
player1: kapıyı dinliyoruz...
dm: kapı zaten açık!
player1: o zaman kapatalım biz kapıyı, dinleyelim bi, sonra yine açarız...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 büyücü, hırsız ve ranger'dan oluşan bir grup bir geçitten atları ile geçmektedirler. bu sırada uçarak yaklaşan 3 tane yaratık görürler *. yaratıkların aç oldukları bellidir.
ranger*: bunlar gryphon'lar, büyük ihtimalle aç olmalılar. atlardan inersek bize saldırmazlar.
dm: e oha, ne biçim ranger'sın sen?
ranger*: ne yani? aç mı kalsın yaratıklar? onları da allah yaratmadı mı yani?
dm: oha..
7 sene öncesi zeka özürlü bir oyuncu ve maceralari:
oyuncumuz bir paladin karakterini canlandirmaktadir. bu arkadas ve grubu genc bir bayani kanlar içinde bulurlar. aziz paladinimiz hanimefendiye döner ve :
- sizi acilarinizdan kurtarmami ister misiniz? diye sorar.
hanimefendi arkadasin bir aziz oldugunu ve onu sifa yolu ile sagligina kavusturacagini düsünür ve "evet" der.
paladinimiz oynatana o zaman kilicimi kinindan cikarip yavasca (!) bayana sapliyorum der. oyun oynatan dumur halinde bayanin "hayir hayir" diyip direndigini söyler . bu arada diger oyuncular healing diye bagirmaktadir ve efsane son gerceklesir.
bayanin agzini kapatiyorum ve ona "merak etme her sey yoluna girecek "diyip kilici sapliyorum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-dm: neyle bağlıyorsun heryerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-dm: ....
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evet millet bunlar eksisozlukten sectigim diyaloglar arasinda en begendiklerimden bazilari. Digerleri biraz argo icerio diye yazmadim ama eger oturup sayfalarca yaziyi okumaya usenen olursa ocornek@hotmail.com'dan ulassin bana tamamini atiyim