2d6 Basit Oyun Sistemi (Deneme Ölü Klübü YORUM)
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Vay sinsi vaydwaxer wrote:Mark nerdesin sen be arkadaşım.Mark wrote:Öldüm mü? Bende yerdeki cesetin içine girecektim. Ama tabi kutsal zırhtan zarar görmezsem. Ama yetişemedim. Kusura bakmayın.bıraktın oyunu diye ilk seni hedef aldım ben de.
.
Sitedeki online olma durumumuza göre yaratıklar bizi seçiyo
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Senelerdir...Aegron Linwelin wrote:Vay sinsi vaydwaxer wrote:Mark nerdesin sen be arkadaşım.Mark wrote:Öldüm mü? Bende yerdeki cesetin içine girecektim. Ama tabi kutsal zırhtan zarar görmezsem. Ama yetişemedim. Kusura bakmayın.bıraktın oyunu diye ilk seni hedef aldım ben de.
.
.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Benim pc full açık o zaman bundan sonradwaxer wrote:Senelerdir...Aegron Linwelin wrote:Vay sinsi vaydwaxer wrote:Mark nerdesin sen be arkadaşım.Mark wrote:Öldüm mü? Bende yerdeki cesetin içine girecektim. Ama tabi kutsal zırhtan zarar görmezsem. Ama yetişemedim. Kusura bakmayın.bıraktın oyunu diye ilk seni hedef aldım ben de.
.
.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Mark
- Kullanıcı

Ben de sizi takip ederm, artık. İyi oyunlarAegron Linwelin wrote:Benim pc full açık o zaman bundan sonradwaxer wrote:Senelerdir...Aegron Linwelin wrote:Vay sinsi vaydwaxer wrote:Mark nerdesin sen be arkadaşım.Mark wrote:Öldüm mü? Bende yerdeki cesetin içine girecektim. Ama tabi kutsal zırhtan zarar görmezsem. Ama yetişemedim. Kusura bakmayın.bıraktın oyunu diye ilk seni hedef aldım ben de.
.
.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Her tur 3-5 fazladan hasar alacaklar yine de üstelik stratejik olarak gayet uygun orası tutmak için.dwaxer wrote:.
Devrim Zack; bu demir gardiyanların ateşe dayanıklı olduklar gözünden kaçmış olabilir? Fireball'dan -12 az hasar alıyorlar.
.
Ã?te yandan iki-üç tur sonra "ısındılar +1d6 ateş hasaru vermeye başladılar" dersen o da güzel olabilir.
devrimk wrote:...Ã?te yandan iki-üç tur sonra "ısındılar +1d6 ateş hasaru vermeye başladılar" dersen o da güzel olabilir.
Valla o demir adamlar eriyene kadar sen çoktan zombi ızgara olursun.
Gidişatı iyi görmediğimden biraz ip ucu vereyim diyorum ama kurallara aykırı olduğu için açık açık bir şey söyleyemem. Dikkatimi çeken noktalara muğlak tavsiyeler verebilirim.
---Grup üyelerinin bazıları şahsi (özel) yeteneklerine hiç dikkat etmiyor. Tabii ki mecbur değilsiniz, ben bu güçlerinize göre hazırlamıyorum senaryoyu ama öyle güçleriniz var ki, işinizi epeyce kolaylaştırabilir.
---Ã?nünüze çıkan yardımcı unsurlara, eşyalara vs ilgisiz kalıyorsunuz; bu sanırım "zaten namevtiz, malı mülkü ne yapalım" düşüncesinden kaynaklanıyor olabilir. Ama namevtlerin de kendine göre servet, mal mülk, eşya ihtiyacı olabilir; bunu en azından güç kazanmak için isteyebilirler bence. (zaten siz sıradan namevtler değilsiniz)
---Bir de resim koymanın yanısıra, asılı benim tasvirlerim geçerlidir. Umarım doğru ve yeterli tasvir yapabiliyorumdur. Mesela orada ortada bir kuyu var, 10 metre kadar aşağıda başka bir zemin var ve odada çatlak şeklinde resimde görünen bölümler depremlerden vs dolayı yıkılmış, aşağı kata doğru yarıklar açılmış. Ayrıca o yeşil ışıkların, süslü loş bir ışık vermekten başka bir özelliği yok.
.
.
Devrimk sen oynamadın; belki gözünden kaçmıştır diye hatırlatayım dedim.
..........
Vaayy, bakıyorum bazı arkadaşalr açıldı sonradan;
yarasaya dönüşmeler, negatif enerji patlamaları filan... Baktınız pabuç pahalı, ekstra güçlerinizi meydana çıkardınız görüyorum ki.
............
Arkadaşlar düşme hasarı üzerinde düşündüm de biraz. İlk 5 metre acısız, sonraki her 5 metre için 1d6 koymayı düşünüyorum. Ayrıca Ã?eviklik=7 tutturanların hasarından -1d6 çıkar, 9 tutturandan -1d6-3 azalır Ã?eviklik=11+ tutturandan da -2d6 çıkarılır.
Nasıl, bu kural konusunda içiniz rahat mı, beğendiniz mi; fikri, yorumu olan söylesin liütfen.
.
Devrimk sen oynamadın; belki gözünden kaçmıştır diye hatırlatayım dedim.
..........
Vaayy, bakıyorum bazı arkadaşalr açıldı sonradan;
............
Arkadaşlar düşme hasarı üzerinde düşündüm de biraz. İlk 5 metre acısız, sonraki her 5 metre için 1d6 koymayı düşünüyorum. Ayrıca Ã?eviklik=7 tutturanların hasarından -1d6 çıkar, 9 tutturandan -1d6-3 azalır Ã?eviklik=11+ tutturandan da -2d6 çıkarılır.
Nasıl, bu kural konusunda içiniz rahat mı, beğendiniz mi; fikri, yorumu olan söylesin liütfen.
.
İyidir bence, çevikliğim iyi ne de olsa, hoş şanssız da olsam yine de az biraz kurtulabilirim galiba
(Bu arada mesafenin canımızı acıtacak kadar olduğunu öğrendik
)
(Bu arada mesafenin canımızı acıtacak kadar olduğunu öğrendik
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury