The Last Airbender( Mavi olmayan avatar :D )
The Last Airbender( Mavi olmayan avatar :D )
Sabırsızlıkla filmini beklediğim fragmanlarından da zevk aldığım "The Last Airbender" filmini sabırsızlıkla bekliyorum.Zaten çizgi filmini izlemiş olanların izlemekten zevk duyacağını eminim ki film de bayağı hoş görünüyor.
İşte link
İşte link
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
Güzel film olacak gibi ama karakter seçimleri çok garibime gitti benim. bizim sevinli oğlan fragmanda pek bi ciddiydi mesela. Katara da bildiğin esmer olması lazım ama akça pakça bi kızcağız koymuşlar.
Zuko da normalde yakışıklı ama yüzü yanık bi elemandı çok beğenmedim tipini.
Ama fragmanda belki ekstra ciddi durmuşlardır bakalım meraklan bekliyoruz =)
-------------------------------------
Ama şimdi yeni fragmanı izledim biraz daha iyi olmuş. Daha çok merak ettim şimdi.
Zuko da normalde yakışıklı ama yüzü yanık bi elemandı çok beğenmedim tipini.
Ama fragmanda belki ekstra ciddi durmuşlardır bakalım meraklan bekliyoruz =)
-------------------------------------
Ama şimdi yeni fragmanı izledim biraz daha iyi olmuş. Daha çok merak ettim şimdi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Abi şimdi tek bir filmde bütün çizgifilm verilcekse - ki öyle gözüküyor - Aang'in içinde yaşadığı değişimleri olduğu gibi yansıtmaları mümkün değil. Başlarda çok sevimli, sonra gittikçe ciddileşen bir karakter olmasını beklersin ama bunu 2 saate sığdırmaları zor gibime geliyor. Ben karakterleri çok benzetemesem de sevdim nedense.
Been there. Seen that. Got the scars.
İlk başta ben de karakterleri biraz yadırgamıştım özellikle de Katara'yı.Katara'yı daha olgun bir kız olarak bekliyordum.Ama tıpatıp da aynısı olacak değil ya
Çizgi filmi izleyen olarak sanıyorum ki ne gördüysek onu istiyoruz
Velhasıl 3 Temmuz'da çıkacak merakla bekliyorum ki linkte verdiğim fragmanı çok hoşuma gitti.Element bükme konusunda çizgi filmin başarısını yakalamışlar gibi.Tabi bu yorumu güçlendirmek için filmin tamamını izlemek lazım.
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aynen görsel yönden süper olacağı her halinden belli... Karakterlere gelince hakikaten ya o Katara ne abi öyle?dwaxer wrote:Daha iyi bile olmuş.Darktimes wrote:Element bükme konusunda çizgi filmin başarısını yakalamışlar gibi..
.
Aang zaten garip geldi biraz..
Ayrıca possessedinde dediği gibi 2 saat içinde bu değişimi nasıl verecekler? Daha dogrusu verecekler mi?
Göreceğiz...
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

3D olması güzel olmuş, görüntüler de hoş gibi görünüyor ama ang'i sevmedim niyeyse çok mekanik gibi duruyor ama kesinlikle izleyeceğim filmlerden. Değişimi falan unutun hollywood filminden bahsediyoruz
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Hmm orasını fragmandan anlamıştım. Her elementi kontrol eden ayrı bir ulus vardı sanırım. O zaman çocuk hava ulusundan... Ama diğer elementleri de kontrol edebiliyor. Bakalım değişik bir film olacak gibi görünüyor. Türkiyede olmasa da ABDye tekrar dönünce izlerim sanırım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
şimdi çokta anlatmak istemiyorum ama bu çocuk 4 elementi kontrol edebilecek kapasiteye sahip ki nitekim avatar ( mavi olmayanındanFirble wrote:Hmm orasını fragmandan anlamıştım. Her elementi kontrol eden ayrı bir ulus vardı sanırım. O zaman çocuk hava ulusundan... Ama diğer elementleri de kontrol edebiliyor. Bakalım değişik bir film olacak gibi görünüyor. Türkiyede olmasa da ABDye tekrar dönünce izlerim sanırım.
Mavi olmayan geyiği:
Facebook'ta dolaşırken baktım ki Avatar'ın filmi geliyormuş oleyy derken baktım ki bizim Aeng enteresan birşeye dönüşmüş, dedim bu değil herhalde
Yanlislikla ilk gosterimine bilet aldim... Gosterime dun girdigini zannettim, oglen 12 sandigim saate biletini aldim, bilete tekrar bakinca gece 12:00 a bugune oldugunu gordum... Burada filmlerin gosterime girdigi gunun ilk saatlerinde filmi izleme gelenegi var... Bakalim ben ilk defa uyacagim bu gelenege... Eve ne zaman giderim bilmiyorum.
HARBE GİDEN
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı