MORYO Oyunu Bilgi-Geyik-Karakter Kağıtları

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Image

Düzelttim buyrun.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Düşünüyorum da çok adice yapılmış bir metagame oldu benimki. Yapmasaydım keşke :D Ama benimki yalnızca... strateji ya :D

(Ne yalan söyleyeyim, göndere bastıktan kısa süre sonra, utandım kendimden, ama sonra, geçti :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Düşünüyorum da çok adice yapılmış bir metagame oldu benimki. Yapmasaydım keşke :D Ama benimki yalnızca... strateji ya :D

(Ne yalan söyleyeyim, göndere bastıktan kısa süre sonra, utandım kendimden, ama sonra, geçti :D )
Böyle bir şey olacağını herkes tahmin eder ve pislik yapıp sayısını en son söyleyen tabii ki 1/5 değil 1/2 ihtimalle kazanır. Ama unuttuğun bir şey var Edmond :mrgreen: eminim oyun yöneticisi bu riski çoktan planladı ve aslında en yakın sayıyı değil, birler, onlar ve yüzler basamağındaki sayıları tek tek yakınlık sırasına göre karşılaştıracaktır. (çünkü bu MORYO)

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yapma yahu, aslında ben o an farkettim bu numarayı. Daha önce buna benzeyen oyunları çok oynamıştım ve hiç böyle bir şey gelmemişti aklıma (insan büyüdükçe kirleniyor galiba :D Ã?ocukluğun masumluğu nerede :D ) İlk kez yapınca numarayı garip oldum.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote: (insan büyüdükçe kirleniyor galiba :D Ã?ocukluğun masumluğu nerede :D )
:D Yok canım; ben mesela bilgisayarımdaki zar programından tespit ettim sayıyı; vicdanım rahat. :mrgreen:

.
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

dwaxer wrote:
Edmond wrote: (insan büyüdükçe kirleniyor galiba :D Ã?ocukluğun masumluğu nerede :D )
:D Yok canım; ben mesela bilgisayarımdaki zar programından tespit ettim sayıyı; vicdanım rahat. :mrgreen:

.
O zar programlarıda sürekli aynı sayıları çeviriyo arasında :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

dwaxer wrote: Ama unuttuğun bir şey var Edmond :mrgreen: eminim oyun yöneticisi bu riski çoktan planladı ve aslında en yakın sayıyı değil, birler, onlar ve yüzler basamağındaki sayıları tek tek yakınlık sırasına göre karşılaştıracaktır. (çünkü bu MORYO)

.[/b]
Eö... Tabii ya! :D :D

(kusura bakmayın, dün aslında yeni mesaj yazmayı planlamıştım, ama imkan dahilinde değildi)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sherlock Holmes'un Türkiye'de yayınlanmış 56 öyküsü var toplamda. 4 kitap altında toplanmıştı bir keresinde. Aldım, 56'sını da bir çırpıda okudum. Yılbaşına denk geliyor hatta ki hastanede 1 hafta kaldığım zaman bir kitap bitirmiştim.

O kitapta sürekli böyleydi. Yerde kıl bulup adamın annesinin kızlık soyadını söylüyordu. Ben de öyle olcam :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben EF puanımız hiç yok diye olmadık işlere kalkışamıyorum. EF puanımız yokken de harcıyabiliyor muyuz, veresiye filan? :mrgreen:

Bir de "Altın Kural" neydi ya? EF puanıyla yapılan icatlar mıydı?

.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

şu an içinde bulundfuğunuz araştırma bazlı karşılaşma olduğundan, sağda solda gördüğünüz şeylerle oynamayı, bakmayı deneyebilirsiniz, hatta yapmalısınız. Çizimler sembolik tamamen, "Altın Kural" yazılı tabloda da aslında daha farklı bir şeyler nyazıyor da, başlığı "Altın Kural"
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ne oldu bu oyun duraksadı? GM'yi bekliyoruz herhalde? :mrgreen:

.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Aa... Doğru ya... Durun bir bakayım :D

... (bakar)

Aegron neyi kaçırdığını sormuş, son durum şu ki,

Ofisinizde minik çaplı bir yangın var, Altın Kural tablosunda yazaları biliyorsunuz, ve elektriğiniz var gibi gözüküyor.

Ã?nce Barney'e ne olduğunu anlatın derim :P
Image
Post Reply