Ultima Online

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Arkadaşlar şöyle taze bir shard bileniniz yahut duyanınız var mı acaba ? Başlamayı düşünüyorum 1-2 arkadaşımla ama taze olsun herkesle beraber kasıp aynı seviyede olsun istiyorum da eğer işittiğiniz varsa bana haber ediverin bir zahmet.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Warturk UO

Post by Darktimes »

Yeni bir uo sunucusu buldum, gerçi pek yeni sayılmaz sanılmaz mart ayının sonundan beri var.Ben biraz kastım fakat tek kişi olmam nedeniyle hasretimi gideremedim, olur da oynamak isteyen olur grupça başlamak isteyen arayan olur diye buraya yazıyorum.

Adresi bu: http://warturk.com/

Ha bir de oynamaya ciddi niyetli arkadaşlar için tamer char kasmıştım bonded dragon falan isteyene verebilirim :D
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Kendi kendime konuşuyorum artık ama nasıl hiç uo oynayan olmaz yahuuu :D Bir zamanların dev oyunu ne hâlde ?

şimdi biraz gençliğinize dönüp sizi ne kadar eğlendirdiğini hatırlayın, yaptığınız nankörlük değil de ne ! :evil: :D

Dragon diyorum bonded diyorum kimseden ses gelmiyor :D ahaha :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darktimes wrote:Kendi kendime konuşuyorum artık ama nasıl hiç uo oynayan olmaz yahuuu :D Bir zamanların dev oyunu ne hâlde ?

şimdi biraz gençliğinize dönüp sizi ne kadar eğlendirdiğini hatırlayın, yaptığınız nankörlük değil de ne ! :evil: :D

Dragon diyorum bonded diyorum kimseden ses gelmiyor :D ahaha :D
Darktimes ben okuyorum yazdıklarını, kendi kendine konuşuyormuş gibi hissetme. :-P

.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ya ben lise çağına kadar internetten mahrum kalmış bir hayat geçirmiştim, ben internetime kavuştuğum dönemde Ultima Online yerine daha farklı online oyunlar gündemdeydi mesela World of Warcraft gibi ben de ona sarmıştım ne yalan söyleyim :D
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

dwaxer wrote:
Darktimes ben okuyorum yazdıklarını, kendi kendine konuşuyormuş gibi hissetme. :-P
Hocam arada birşeyler de yaz ki, haa diyelim ultima ölmemiş hele ki konsepte böylesine uygun bir sitede :)
catboy wrote:Ya ben lise çağına kadar internetten mahrum kalmış bir hayat geçirmiştim, ben internetime kavuştuğum dönemde Ultima Online yerine daha farklı online oyunlar gündemdeydi mesela World of Warcraft gibi ben de ona sarmıştım ne yalan söyleyim :D
İşte sen hata yapmışsın abi, direk Wow'dan başlanmaz ki rpg'ye.Hayır şimdi üstadların yanında konuşuyoruz ama bu en temel kuraldır :D Başlayacaksan RPG'ye Ultima'yı seçip at koşturacaksın Sosaria topraklarında :D

Bir de senin söylediğin bahane değil bir kere, Ultima Online oynamak istedin de lisede oynayamadın mı :-P Kaldı ki ultimanın güzelliği lise çağında zirve yapmasıdır (kural 2) :D Ultimasız bir arkadaş çevresi düşünemiyorum ben, muhabbetinden zevk alınmaz :D şimdi çıkıp marş da söylerim ben bu gazla :evil: :D
Post Reply