Ölüler Kulübü (2d6-beta oyun)
.
Atak:2z6+5(EB)=10 => G.Defans:2z6=(1.1) kritik başarısızlık; defans bir sonraki turdada 0 olacak
Hasar:2d6+11-10=9
Gürz yaratığa çarptığında etrafa, gövdeden kopan küçük taş parçaları uçuşur
"Sen bana saldırdın, sen düşman, sen yok edilmelisin!" diyerek Golem de Zack"e saldırır.
AteşEl atak: 2d6+1=9 => Z.Defans:2d6-1=7 başarılı; hasar:2d6+10-8+3=11
BuzEl atak:2d6+1=8 başarılı; hasar:2d6+10-8=7
Yaralanma & Durumlar:
Golem: -9
Zack: -11-7=-18
.
devrimk wrote:"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." dedi içinden Zack ve gürzünü vurdu Goleme.
Atak:2z6+5(EB)=10 => G.Defans:2z6=(1.1) kritik başarısızlık; defans bir sonraki turdada 0 olacak
Hasar:2d6+11-10=9
Gürz yaratığa çarptığında etrafa, gövdeden kopan küçük taş parçaları uçuşur
"Sen bana saldırdın, sen düşman, sen yok edilmelisin!" diyerek Golem de Zack"e saldırır.
AteşEl atak: 2d6+1=9 => Z.Defans:2d6-1=7 başarılı; hasar:2d6+10-8+3=11
BuzEl atak:2d6+1=8 başarılı; hasar:2d6+10-8=7
Yaralanma & Durumlar:
Golem: -9
Zack: -11-7=-18
.
-
Mark
- Kullanıcı

"Ah, zack. İşte bak bunu kemiketor'dan beklerdim de, senden beklemezdim. Dm kızıcak."
Kahkaha atarak, bulmacalı odada hayaletimsi avuclarını sıktı.
"Eh, o kadar uğraş et. Bulmaca oda hazırla. İnşallah kızmaz."
Goleme süzülür ve birden hayalet şeklini değiştirip, saçları uzar. Siyah formunda, uzun saçlı bir tipe dönüşür.
"TV den uzak dur, demedi mi Efendi sana. Halka filmini izleme diye."
Hayatını avuçlarıyla emmeye çalışır.
Goleme süzülür ve birden hayalet şeklini değiştirip, saçları uzar. Siyah formunda, uzun saçlı bir tipe dönüşür.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Olasel'in performansı (2 EB puanı kapsa da) maalesef Golem'i pek etkileyememişti.Mark wrote:"Ah, zack. İşte bak bunu kemiketor'dan beklerdim de, senden beklemezdim. Dm kızıcak."
.
Kapıyı incelediğinde değişik değişik semboller, rünlerle bezeli olduğunu görüyorsun. Biraz büyüden anladığın için bu sembollerin koruyucu maksatla kapıya (ve duvarlara) işlenmiş olduğunu tahmin edebiliyorsun. Kapıda metal, süslü bir tokmak var (kapıyı çekip açmaya yarar gibi duruyor, eveeet) ama anahtar deliği felan yok.fmc wrote:Kemiketor rahatsız bir ses tonuyla "Millet. Bunlar içerde dirilmiş olmasın. Bi gidip baksak mı?" dedi kapıyı inceleyerek.
.
devrimk wrote:"Yahu bu soğuktan etkilenmemem lazım değil mi benim?" diye düşündü Zack.
"Olasel'in anlaşıldı senin yapacağın bir şey yok, sen git dışarı ben bunu dövüp geleyim."
"Fazla mı iyimserim nedir?"
8 tık gürzle saldırı, 4 tık savunmaya
Atak otomatik başarı (geçen turdan Golem"e kritik cezası); Hasar:2d6+11-10=9
Gürz bir kez daha Golem"in gövdesinde hafif bir iz bırakır.
Golem"in Zack"e saldırısı;
AteşEl atak: 2d6+1=9 => Z.Defans:2d6-1+2=10 başarısız
BuzEl atak:2d6+1=10 başarılı; hasar:2d6+10-8=12
Golem"in çığ gibi çarpan yumruğu Zack"e buz mavisi bir cild rengi sağlamıştı adeta!
Yaralanma & Durumlar:
Golem: -9-9=-18
Zack: -11-7=-18-12=-30
.
-
Mark
- Kullanıcı

Havada yumruklarını salladı, hayalet.
"Tamam geri çekil. Yoksa o bedenin bir halta yaramicak, Zack."
"Gözlerini çıkart, falan belki parlatabilirsek kapı açılır. Yok gel buraya, efendisinin bedenin etrafında savaştır, kalkan yap kendine."
Geveze hayalet havada mavi mavi parlayarak savaş direktifleri vermektedir...
"Sonra sağ yumruk at. Eğil ve duvardan zıpla. Büyücünün asasını al, belki ateştopu vardır. Yüzük var mı kontrol et..."
"Ya bunların hepsi büyücünün suçu."
"Tamam geri çekil. Yoksa o bedenin bir halta yaramicak, Zack."
"Gözlerini çıkart, falan belki parlatabilirsek kapı açılır. Yok gel buraya, efendisinin bedenin etrafında savaştır, kalkan yap kendine."
Geveze hayalet havada mavi mavi parlayarak savaş direktifleri vermektedir...
"Sonra sağ yumruk at. Eğil ve duvardan zıpla. Büyücünün asasını al, belki ateştopu vardır. Yüzük var mı kontrol et..."
"Ya bunların hepsi büyücünün suçu."
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.