Silahlar
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Okuman için böle yapmak gereki heralde raist abicim...The_KiRaTh wrote:Abicim, parry işlemi, silahı silahınla durdurmak deildir.
Senle meslektaşız raist, sende bilirsin, büyük bir kuvveti durdurmak için büyük bir kuvvet gerekir, ancak onu saptırmak için küçük bir kuvvet yeterlidir.
Yani bende iddiaya varım kırılmaz...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
Ya abi çok haklısın biliyorum ne demek istediğini ama anlamam mümkün değil mantığım almıyor çünkü maulu vurmayı balyozu duvara geçirmeye ya da hammerla kılıç dövmeye benzetiyorum kafamda ve hedefine bu hız ve güçle inen bir silahı ancak ani ve güçlü bir etki saptırır gibime geliyor ya da "yeterince" saptıramaz yani.
Bence adamın parry etmeye kasmaktansa kaçmaya çalışması çok daha mantıklı geliyor kafamda. Üstelik adamın bu daggerı sol eliyle kullandığı fikri daha da kafam karıştırıyor. Herif iki eliyle kafasının üzerine kaldırdığı 20 kiloluk aleti sana geçirirken nasıl bir daggerla parry edebilirsin üstelik sol elle? Cidden demogoji yapmaya çalışmıyorım.
Bence adamın parry etmeye kasmaktansa kaçmaya çalışması çok daha mantıklı geliyor kafamda. Üstelik adamın bu daggerı sol eliyle kullandığı fikri daha da kafam karıştırıyor. Herif iki eliyle kafasının üzerine kaldırdığı 20 kiloluk aleti sana geçirirken nasıl bir daggerla parry edebilirsin üstelik sol elle? Cidden demogoji yapmaya çalışmıyorım.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Dagger kötülerin silahıdır.Hiç bir iyi karakter görmedim ki dagger'ıyla dost olsun.Hiç bir karakter görmedim iki elinde de dagger olan.Ben de bir Greatsword olsun sende iki dagger lvl'ler aynı olsun gel kapışalım.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

burda daggerlar.... ii bi adamın elinde...g.swordu yer.....Dagger kötülerin silahıdır.Hiç bir iyi karakter görmedim ki dagger'ıyla dost olsun.Hiç bir karakter görmedim iki elinde de dagger olan.Ben de bir Greatsword olsun sende iki dagger lvl'ler aynı olsun gel kapışalım.
ayrıca ben "2e" da elf archer kiti yle beraber...long bow diyorum...adama yetişemezsin bile....bi bakarsın...kevgire dönmüşsün...koşarken 2 ok atan bi adam...hem koşar hem atar.... sonra durup round da 3 ok atar...sonra bi bakarsın durmuş bi yaydan tek seferde iki ok atar...ve böyle uzar gider yapabilecekleri.......
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Peki abicim, sen bişeyi görmedin demek yok mu demek oluo???Asuthay wrote:Dagger kötülerin silahıdır.Hiç bir iyi karakter görmedim ki dagger'ıyla dost olsun.Hiç bir karakter görmedim iki elinde de dagger olan.Ben de bir Greatsword olsun sende iki dagger lvl'ler aynı olsun gel kapışalım.
Ben 10 senedir birçok iyi karakter gördüm ki daggerıyla dost, can ciğer...
Ayrıca 2e için konuşuyorsak gel kapışalım... %100 eminim ki olaya aşırı şanş girmezse daggerlı kesin alır... Hatta iddia ederim çizik bile almayabilir...
Ama 3e diosan boşver... Daggerla halberdi (hatta dart ile heavy crossbowu) aynı kefeye koyan bi sistem olacağından hiç uğraşmayalım daha iyi...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

Asuthay wrote:Dagger kötülerin silahıdır.Hiç bir iyi karakter görmedim ki dagger'ıyla dost olsun.Hiç bir karakter görmedim iki elinde de dagger olan.Ben de bir Greatsword olsun sende iki dagger lvl'ler aynı olsun gel kapışalım.
usta hugh da dagger cıydı,ama kötü diildi
mmm.....sedece biraz kafası karışıktı
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle