Dört Atlı Hakkında

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Dört Atlı Hakkında

Post by catboy »

Hristiyanlık inancına göre dört atlı Kıyamet'ten önce gelecek, ama oradaki sıralanışına göre: Fetih (Hz. İsa'dır aynı zamanda) - Savaş - Açlık - Ölüm!

Ama asıl mitolojisinde düzenlenişi: Savaş - Açlık - Hastalık - Ölüm!

Dini referanslardan ziyade asıl dört atlı mitolojisi bana daha cazip gelmiştir hep ve sırası da daha doğru geliyor. :)

Bakalım bu öyküyü sevecek misin? İstediğiniz gibi devam edebilirsiniz... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Hikayeyi biraz değişik bir noktaya çektim. Umarım beğenirsiniz. Savaş çıkarsa ben kadınları tutuyorum bu arada.. : ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bende biraz milli duygulara çektim ama gaye hoş güzel fikir catboy eğlenceli hoş fikirler çıkacak diye umuyorum :D
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben bir şey deneyeceğim Aegron... : ) ) )

Eh sen yazdın şimdi bana da yazma hakkı doğdu değil mi ama...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Arkadaşlar Kerem Usta yapsa yapsa makarna yapar ama eh biraz abarttım izninizle...
HARBE GİDEN
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Çok fantastik olmuş gerçekten. :mrgreen:

.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ya arkadaşlar ama yalan mı? Kadınlar olmasa açlık ve hastalık ikisinin de özel bir çaba harcamasına gerek yok bizim için... Gerçi düzenli ve iyi yemek yapan erkekler var az da olsa haklarını yemeyeyim. Yine de biz üniversitede okuyan arkadaşlar olarak buluştuğumuzda yemek yapıp getiren bir kız arkadaşımız oldu mu çok daha iştahla yiyiyorduk...
HARBE GİDEN
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yazdım ama umarım bozmamışımdır :)
Image
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Ha ha bence Ölüm bile şu anda yaşanan olaylara kıs kıs gülüyordur, Savaş bile beklememiştir böyle bir savaş çıkacağını :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yok Illyra güzel yazmışsın vallahi... Ama karnımızı nasıl doyuralım. Yemek yapan kalmadı ki. Kerem Ustanın iskenderine kaldı tüm erkekler...
HARBE GİDEN
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

erkeklerin işi zor ya burda :???:

teşekkür ederim, bozacağım diye korkuyordum ben de...
Image
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Benim aklıma yurtdışında yardım almayı denemeleri geldi. Ama kadın dayanışması tüm Dünyaya yayılırsa bu yol da tıkanır.... Neyse bakalım diğer arkadaşların aklında belki fikirler vardır, onlara bırakayım bir sürelik ben de... : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Eeee arkadaşlar kritik bir noktada bıraktım. ODTÃ?nün altında cidden tünellerin olduğu efsanesi vardır. Ama onu çok fazla kullanmadım. Ama erkekler açısından güçlerini farklı mutfaklarda bölmek ODTÃ?de aptalca oldu.... Bir de üstüne bariyer kurmaları...

Merak ettim bu arada kadınları tuttuğum çok mu belli oluyor.. : ) ) ) )
HARBE GİDEN
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Bayaaa... :D
Bakalım bende ortaya birşeyler attım bundan ne tür ilginç birşey çıkarabileceksiniz merak ediyorum doğrusu :roll:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Yalnız uyarayım, herkes değiştirebilir sonuçta öyküyü. Ã?oğunluk kadınlar-erkekler savaşı şeklinde düşünse de ben konuyu başka yerlere çekebilirim, çünkü hiç beğenmedim bunu diyeyim, ama herkes istediğini yazabilir ne de olsa :D
Post Reply