Bu aralar en çok hangi müzikleri dinliyorsunuz?
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Bi zahmet IM yaniAlenthasLeasess wrote:Iron Maiden - Fear of the Dark albümü aldım, içinde video klipleriyle birlikte dinliyorum. Harikuleyt
Bende bu ara Ozzy Osbourne ve John Petrucci'nin sololarını dinliyorum.HA bide ALexi LAiho var
Black Sabbath, COB, Judas Priest, Pantera, Dream Theater ve tabi ki Scorpions da bu ara dinlediğim gruplar
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Merak etim baktım güzelmiş yavDura wrote:Blackmore's Night - Under a Violet Moon
hiç mi hiç dansdan hazetmeyen bir adam olan bende bile kol kola girip dönerek dans etme isteği uyandıran, hareketli mi hareketli, harikulade sözlere sahip nefis şarkı.
Dediğin gibi ama çiftetelli daha ii

Aegron Linwelin wrote:Merak etim baktım güzelmiş yav :DDura wrote:Blackmore's Night - Under a Violet Moon
hiç mi hiç dansdan hazetmeyen bir adam olan bende bile kol kola girip dönerek dans etme isteği uyandıran, hareketli mi hareketli, harikulade sözlere sahip nefis şarkı.
Dediğin gibi ama çiftetelli daha ii :-P
çiftetelli :) onun tınısı, han ortamında, elde maşrapalar, döne döne mahallenin kızları (shire'dan kız alınmaz) ile dansetmeye pek müsait değil sanki..
Aurë entuluva...!!
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Olabilir.. : ))Dura wrote:Aegron Linwelin wrote:Merak etim baktım güzelmiş yavDura wrote:Blackmore's Night - Under a Violet Moon
Dediğin gibi ama çiftetelli daha ii![]()
çiftetellionun tınısı, han ortamında, elde maşrapalar, döne döne mahallenin kızları (shire'dan kız alınmaz) ile dansetmeye pek müsait değil sanki..