Evet, ben seni Obi-Wan Kenobi olarak kafamda canlandırıyorum nedense, avatarının katkısı olmuştur buna herhalde. Bu yüzden o avatarına geri dönmeni isterim ben açıkçası...dwaxer wrote:AlenthasLeasess wrote:"Ailecek severiz... de avatarını hiç beğenmedim (birinin söylemesi lazımdı artık).Vay canına öyle mi? Neden yahu?
İki kişi daha böyle düşünüyorsa değiştireyim. Aslında ilk zamanlar çok kullandığım sakallı Jedi resmine mi döneyim, nostalji köşesine konarak bana hatırlatma yapılmış sanki.
.
---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Aegron senin avatarın, bana eski oyunların birinde devrim yapacağını söyleyen piskopat, zeki bir goblin'i hatırlatıyor. Goblinlerin devlet kurması gerektiğini yağmayı bırakmaları gerektiğini söylüyordu. Hala garip garip dolanıyor Justisar'da 
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Clint Eastwood
Sanırım sitenin bir değişikliğe ihtiyacı vardı.
Benim gibi
Sanırım sitenin bir değişikliğe ihtiyacı vardı.
Benim gibi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Illyra: Albino arap. Arkadaki kuzgun iyi gizlenmiş saçların ardına. Senin çizimin mi?
Alenthas: Dilini çıkarmai çıkarsan da dikkat et de dilini ısırma.
Edmond: İsim çakma, avatar çakma...
Aegron Linwelin: O metal maskede sakal mı var? Kılık değiştirmiş gümüş kayakçı mı o? Ben aslında başkasıyım gibi bir ibare mi alıyorum.
Catboy: Canım yav. "Yok mu benim hikayeleri mi basacak?" dyen bir kedi gibi. Gerçi kediler konuşamaz ama senin hikayelerinde her şey olabilir.
Dura: Boynuzlar takma gibi duruyor. İnatçı bakışlardan çıkardığım sonuş, Koş görünümlü keçi (Boynuzlarla beni kandıramazsın.)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Sanki fotoğraf çekilmiş gibi Ne olduğu anlaşılmıyor. İnsan bir taratıp koyar.
Hmm evet sanırım ben çok beceremiyorum. İğneleyici yorum yapma görevini Darkgnome'a devrediyoruz o işleri o biliyor.
Bu ara uzun süre sonra avatar değiştirdim memnun kalırsam bunla devam edeceğim. Yoksa eskisine dönerim. Ne diyorsunuz?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.