frpciler NEDEN zengin olmak zorunda??!!
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

frpciler NEDEN zengin olmak zorunda??!!
anlayamıyorum ya..lütfen biri şunları bana açıklar mı
1. biz bu deli gibi çıkan kitaplara 400-500 milyon borca girmeden nasıl yetişicez?
2. Borca girmeden alamicaksak bu borçları nasıl kapatıcaz
3.diyelim ki bu kitapları aldık, ben o güzelim mücevherleri -kitapları- her hafta silip tozunu alırken,kitabın onlar için hiç bişey ifade etmediği, üstüne çay deviren, ordan oraya savuran ew arkadaşlarından nasıl koricaz?
- red, işe girmişsin, ne iş??!!
-sorma ya kitaba sıkıştım......
1. biz bu deli gibi çıkan kitaplara 400-500 milyon borca girmeden nasıl yetişicez?
2. Borca girmeden alamicaksak bu borçları nasıl kapatıcaz
3.diyelim ki bu kitapları aldık, ben o güzelim mücevherleri -kitapları- her hafta silip tozunu alırken,kitabın onlar için hiç bişey ifade etmediği, üstüne çay deviren, ordan oraya savuran ew arkadaşlarından nasıl koricaz?
- red, işe girmişsin, ne iş??!!
-sorma ya kitaba sıkıştım......
sessizliğini koru ya da ondan daha iyi bir şey söyle
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

kesinlikle anlatmaya çalıştıım buydu.
nasıl nasıl nasıl? artık bi 3 leme demek 60 milyon demek arkadaşlar... ewet, oralarda işler daha kolay yürüyo olmalı,alım gücü fln.
ayrıca kitap bu. ortaklaşa alınmaz ki...hele 4-5 kişi, ara ara bulamazsın bi daha,
-ya ben en son sana vermiştim?
-ohoo,o ta ne zamandı,ondan sonra ben de şuna verdim,
(şu)
-aa p kitap bana hiç gelmedi ki, ya da gelmiş miydi?! ..kafam karıştı, du bi dakka,,bıdıbıdıbıdıbikbik

nasıl nasıl nasıl? artık bi 3 leme demek 60 milyon demek arkadaşlar... ewet, oralarda işler daha kolay yürüyo olmalı,alım gücü fln.
ayrıca kitap bu. ortaklaşa alınmaz ki...hele 4-5 kişi, ara ara bulamazsın bi daha,
-ya ben en son sana vermiştim?
-ohoo,o ta ne zamandı,ondan sonra ben de şuna verdim,
(şu)
-aa p kitap bana hiç gelmedi ki, ya da gelmiş miydi?! ..kafam karıştı, du bi dakka,,bıdıbıdıbıdıbikbik
Sabırlı olcen
İlgi duyduğun bir konuda koleksiyon ve arşiv olayına giriyorsan sabırlı olunmalı diye düşünüyorum. Ã?ünki hepsini kolaylıkla alacak durumda olsak, şu anda verdiğimiz değeri vermeyebiliriz. Para biriktirip zamanla tek tek toplayınca çok daha keyifli oluyor. Mesela ben plak topluyorum. 10 senede sadece 80 tane gerçektem istediğim plağa ulaştım. Hepsi kadıköyde herhangi bir yerde satılan ucuz ürünler olsaydı ne değeri wardı ki?
Değer bilmeyen ev arkadaşlarına bende uyuzum. Senin yaklaştığın gibi yaklaşmıyosa olaya göstermiyeceen küsel kitaplarını
Değer bilmeyen ev arkadaşlarına bende uyuzum. Senin yaklaştığın gibi yaklaşmıyosa olaya göstermiyeceen küsel kitaplarını
4 arkadaş 4 kitap alın her hafta dönerek okuyun sizi dört hafta idare eder 4 haftanın sonunda yeniden 4 kitap alın falan burda tek sorun kimse verilen süreyi geçirmemeli ben okuyamadım 2 gün sonra veriyim gibi muhabbetler asla olmamalı yoksa iş cıvıyıverir
benim dediğim sistemde herkes bir kitap alıyor ve bu onun kitabı oluyor yani sonuçta kitap onun kütüphanesine gidiyor. Ã?ncede söyledim zaman sınırı aşımlarına ve grubun dışına kitap vermeye ( en azından sahibine dönene kadar ) tolerans gösterilmemeli yoksa sistem işlemez.
4-5 kişiyi oynadığın masaüstü arkadaşları oluşturur genelde.
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Bu thread'in başlığı baştan olumsuz çağrışımlar yaratabilir arkadaşlar. Tartışmanız oldukça düzeyli olsa yanlış anlamalara mahal vermemek için lütfen üslubumuzda dikkat edelim.
Ayrıca yerli nya da yabancı tüm yayıncı kuruluşlar, imkanları dahilinde biz frpseverlere ellerinden gelenin en iyisini sunmaya çalışıyorlar. Lisans ve bandrol tahsisini, telif ücretlerini vb de göz önünde bulundurursanız bu fiyatların oldukça makul olduğunu kabul edersiniz. Elbette alım gücümüz ABD ile karşılaştırılamaz, ancak buna çözüm yayınevlerini suçlamak değildir. Ben de ya taksitle kitap alıyorum, ya da birkaç arkadaş (Flint, Serina ve ben) ortak alıyoruz. Kim ne alırsa alsın, genelde dragonlance serisi Serina'da, fr ve ravenloft Flint'te, diğerleri de bende duruyor. Paylaşımda da sorun çıkmıyor.
Ya da koleksiyon yapmıyorsanız frp kulüplerinin kütüphanelerinden yararlanabilir ya da böyle oluşumlar organize edebilirsiniz. Buraya önerilerinizi atarsanız diğer kullanıcılarımız da bunlardan faydalanabilir ne dersiniz?
Ayrıca yerli nya da yabancı tüm yayıncı kuruluşlar, imkanları dahilinde biz frpseverlere ellerinden gelenin en iyisini sunmaya çalışıyorlar. Lisans ve bandrol tahsisini, telif ücretlerini vb de göz önünde bulundurursanız bu fiyatların oldukça makul olduğunu kabul edersiniz. Elbette alım gücümüz ABD ile karşılaştırılamaz, ancak buna çözüm yayınevlerini suçlamak değildir. Ben de ya taksitle kitap alıyorum, ya da birkaç arkadaş (Flint, Serina ve ben) ortak alıyoruz. Kim ne alırsa alsın, genelde dragonlance serisi Serina'da, fr ve ravenloft Flint'te, diğerleri de bende duruyor. Paylaşımda da sorun çıkmıyor.
Ya da koleksiyon yapmıyorsanız frp kulüplerinin kütüphanelerinden yararlanabilir ya da böyle oluşumlar organize edebilirsiniz. Buraya önerilerinizi atarsanız diğer kullanıcılarımız da bunlardan faydalanabilir ne dersiniz?
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Arkadaşlar ben size iyi bir seçenek sunayım. Mesela diyarışmaya katılarak bir kitap kazanabilirsiniz ve bunun içinde her ayın 13-20'si arasında yapılan diyarışmaya katılabilirsiniz.
Ya da benim arkadaşlara sunduğum bir tavsiye var "bir caminin önüne gidip, allah rızası için bir kitap parası verin" diyebilirsiniz. Yakında ben de bu işi yapmaya başlayacağım da...
Ya da benim arkadaşlara sunduğum bir tavsiye var "bir caminin önüne gidip, allah rızası için bir kitap parası verin" diyebilirsiniz. Yakında ben de bu işi yapmaya başlayacağım da...
Cüceler her zaman son sözü söyler...
ah flintim yazık sana . . .
bu arada biz de paramız olduğu kadar okuruz işte geri kalmışlık böyle bir şey
napalım kalkınmış bir ülke değiliz ama frp ile uğraşıyoruz
düşünün bi de rafting veya yamaç paraşütüyle uğraşsaydık
onların malzemeleri kim bilir ne kadar pahalıdır (bu polyannanın yaklaşımı tabii)
onların malzemeleri kim bilir ne kadar pahalıdır (bu polyannanın yaklaşımı tabii)
-
rhielatheredrobe
- Kullanıcı

ofh gerçekten hiç gülesim yoktupyros wrote:ah flintim yazık sana . . .
bari kitapla bitse,bunun efendim magic i var, warhammer ı var, o yüzden öyle herşeye "ohaa süpermiiş" diye kapılıp gitmemek de lazım eheh.
-
flintfireforge
- Kullanıcı

Diğer ülkelere göre ülkemizde ne yazıkki satın alma gücü/paritesi çok düşük. Ama yayınevlerini de düşünmemiz gerek, onlar da bu işi yaparken kar amacı gütmek zorundalar. Onlar da yüzlerce işçi çalıştırıyorlar ama suç onlardın da değil. Ölkemizin ekonomisi bunlara yol açıyor.
Cüceler her zaman son sözü söyler...