Bu aralar en çok hangi müzikleri dinliyorsunuz?
-
middle-earth
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

- darkwizard
- Kullanıcı

-
middle-earth
- Kullanıcı

Secret Garden grubunun meğerse Türkiye'de Moğollar'ın sahip olduğu öneme dünya çapında sahip olduğunu farkettim. Bildiğimiz çoğu dram anındaki film müzikleri onlarınmış meğerse
Nocturne, Songs from a secret garden gibi.
Bir de Loreena Mckennitt dinliyorum biraz biraz.
Nocturne, Songs from a secret garden gibi.
Bir de Loreena Mckennitt dinliyorum biraz biraz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
lightflarer
- Kullanıcı

müthiş bir albüm özellikle warriors dance'in hem video klibi hemde direkt olarak şarkısı (video kliptekinden daha uzun ve daha hareketli) çok güzel.middle-earth wrote:The Prodigy yeni albüm çıkarmış Invaders Must Die adında. Bu aralar ona sardım.
guns n roses'a yeniden sardım niyeyse şu sıralar acdc ile birlikte.
Guns'n roses sarmıştı bir aralar. Sürekli olarak da "don't cry"dan başlıyordum. Sonra kaybolan arşivimi tamir eden bir HD sayesinde tekrar "Nirvana"ma kavuştum. Canım sıkılınca "Evanescence" (Yanlış yazmış olabiliirm) sıkıcı bir işe konsantre olmam gerektiğinde ya da eğlenceli bir şey yapmak üzereysem "Korn"a takılıyorum. Değişiklik olsun diye Suudi Arabistanda "REM"den "Loosing my religion" ve Joan Osborne'dan "What if god was one of us" ile kellemi tehlikeye atarak adrenalin pompalıyorum.
Net üstündençizgiroman okurken ise yukarıdakileri çizgiromanın havasına göre sepiştiriyorum. (Özellikle "Fairy Tail"i okurken müzik dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Adam, Sibel Alaşındı sanırım. Zannediyorum 90lardan aklımda kalan bir gençlik şarkısı... Biz 90larda gençken, annelerimiz de 70lerin şarkılarını dinlerdi, eh şimdi sıra bizde.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Benim dilime açıkçası Paul McCartney'in şarkısı Pipes of Peace dolandı son zamanlarda. Hatta klibini izleyince daha fena oldu durum, artık aralıksız olarak içimden söylüyorum
Klibi harbi güzel ama. İzleyin 
http://www.youtube.com/watch?v=J7ErrZ-ipoE
http://www.youtube.com/watch?v=J7ErrZ-ipoE
Last edited by Lydronk on Mon Apr 19, 2010 5:44 am, edited 1 time in total.