ya evet; biraz öyle oldu. benim 7 gibi evde olmam gerekiyordu da. ama daha sonra bol bol ve rahat rahat buluşabileceğimizi düşündük hani, öyle dağıldık
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Lysana wrote:Çok şeker çıkmışınız hepiniz eee ama erken dönmüşünüz yaw insan daha gezer dolanır bişiler yapar hepmi buluşuyonuz sanki hazır birbirinizi bulmuşunuz bırakmayınız
Lydronk wrote:ya evet; biraz öyle oldu. benim 7 gibi evde olmam gerekiyordu da. ama daha sonra bol bol ve rahat rahat buluşabileceğimizi düşündük hani, öyle dağıldık
Lydronk wrote:Hayır, hayır, 8 civarında yatmıyorum ki. Kurabiyeyi sütüme banıp içerken zaman geçiyor, 8.15 gibi yatağa giriyorum
Admin'i tanıyorum ben tamam mı! Ã?ağırırım banlar seni Fotoğraflardan görebileceğin gibi son derece samimiyiz
O değil de, alıntının kalması daha kötü değil mi? Böylece sırf millete sataşmak için lafları alıntılatılayıp, kendisi bazı hatalar ekleyen bir tip gibi görünürsün