Underworld ü nedense çok severim =) o yüzden ona verdim
En iyi vampir filmi!!
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

from dusk till dawn için vampir filmi değildir demek bana pek doğru gelmedi. gayet komik, kara mizahla kullanılmış güzel bir filmdi. ayrıca bir sürü artısı var bence. bir kere yönetmen tarantino. sonra gerorge clooney gibi müthiş bir aktörün oynaması ise dudak uçuklatıyor. ayrıca salma hayek'in dans sahnesini izleyipte unutan varmıdır bilmiyorum. son olarak rammstein soundtrack yanpmıştı, ve yine klibinde salma hayek in dans sahneleri yer alıyordu...
mesela bende underworld'u hiç sevememişimdir, konusu olsun bir sürü şey olsun bana saçma gelmişti. vampirle görüşme de kaç kere uyuyup kaldığımı da bilmiyorum. queen of the damned te saçma sayılırdı yine, çok beğenmemiştim. van helsing te yine öyle böyleydi. twilight zaten vampir filmi sayılmaz, vampirler bile vampir değil kii
ama blade serilerine bayılırım
listedeki kalan filmleri izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum. şöyle toptan bir yorum yapayım dedim...
mesela bende underworld'u hiç sevememişimdir, konusu olsun bir sürü şey olsun bana saçma gelmişti. vampirle görüşme de kaç kere uyuyup kaldığımı da bilmiyorum. queen of the damned te saçma sayılırdı yine, çok beğenmemiştim. van helsing te yine öyle böyleydi. twilight zaten vampir filmi sayılmaz, vampirler bile vampir değil kii
ama blade serilerine bayılırım
listedeki kalan filmleri izlemedim, izlediysem de hatırlamıyorum. şöyle toptan bir yorum yapayım dedim...

filmler konusunda iyimserimdir genelde..
pek çok insanın "aman ne kötü film" dediği yapıtlara bile saygı duymaya çalışırım.. ancak birkaç film istisnadır ve "gün batımından şafağa" da bunların başında gelen bir filmdir.. sevgili Salma hanıma saygım sonsuz olmasa daha ağır konuşacam ama şimdilik bu kadarla yetineyim.. yalnızca, "zaman kaybı" olarak tanımlayıp geçeyim..
ve evet.. gün batımından şafağa bir vampir filmi değildir..
pek çok insanın "aman ne kötü film" dediği yapıtlara bile saygı duymaya çalışırım.. ancak birkaç film istisnadır ve "gün batımından şafağa" da bunların başında gelen bir filmdir.. sevgili Salma hanıma saygım sonsuz olmasa daha ağır konuşacam ama şimdilik bu kadarla yetineyim.. yalnızca, "zaman kaybı" olarak tanımlayıp geçeyim..
Aurë entuluva...!!
bakış açısı..Dura wrote:filmler konusunda iyimserimdir genelde..

From Duskt till Dawn'ın yönetmeni Robert Rodriguez'di, Tarantino'nun kankası, Tarantino ise senaryoyu yazdı.Illyra wrote:from dusk till dawn için vampir filmi değildir demek bana pek doğru gelmedi. gayet komik, kara mizahla kullanılmış güzel bir filmdi. ayrıca bir sürü artısı var bence. bir kere yönetmen tarantino. sonra gerorge clooney gibi müthiş bir aktörün oynaması ise dudak uçuklatıyor. ayrıca salma hayek'in dans sahnesini izleyipte unutan varmıdır bilmiyorum. son olarak rammstein soundtrack yanpmıştı, ve yine klibinde salma hayek in dans sahneleri yer alıyordu...
Belki yönetmeni değildi ama FDtD'ı bir vampir filmi olarak görmektense Tarantino filmi olarak görmek daha doğru olur. Inglorious Basterds ne kadar savaş filmiyse FDtD'de bana o kadar vampir filmi geliyor. Ama eğlenceli bir film ve severim de, hakkını yemiyim.
Underworld konusunda sadece Kate Abla ve Latex diyorum. Bu ikisinin bir arada olduğu hiç bir şeye kötü diyemem.
Blade'in ilk filmini çok sevmiştim. Sonrasını izlemeye katlanamadım.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Ya tabii, orası doğru da, ne bileyim... Sorun bende mi acaba, hep eskileri seviyorum böyledevrimk wrote:Maalesef zaman aşımına uğramış.Lydronk wrote:Nosferatu'ya tek ben mi oy verdim ya? Ama çok güzel film o!
Ben de Nosferatu'yu çok sevmeme rağmen seçemedim. Sinema en hızlı ilerleyen sanatlardan biri ve maalesef Nosferatu çok geri kalmış durumda.
Twilight benim için tam bir faso fiso güneşte yürüyen kırlarda çayırlarda koşan vampirmi olur ya ziyan olmuş vampir konsepti neymiş güneşte tenleri parlıyomuş vallahi aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor 
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
-
lightflarer
- Kullanıcı

Interview with the Vampire ve Underworld oldukça iyiydi ama nedense ben en çok Queen of the Damned'i beğendim hemde ilk film olan Interview with the Vampire çok daha sağlam bir kadroya ve olay kurgusuna sahip olmasına rağmen. Ama Interview with the Vampire'ı çok daha uzun zaman önce izledim bir daha izlersem fikrim değişebilir tabii.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

naptın hocam latex falanBogus wrote: Underworld konusunda sadece Kate Abla ve Latex diyorum. Bu ikisinin bir arada olduğu hiç bir şeye kötü diyemem.
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Deri değil hocam. Latex.
Hatta buralara bak istersen:
http://www.ehow.com/how_2251488_wear-la ... nsale.html
Q: Did you keep the outfit?
BECKINSALE: Yeah. Yes, I did. I haven't actually since had it on.
Q: Is it leather or pleather?
BECKINSALE: It's latex. It's like a condom with sleeves (she laughs).
Q: It's very handy then.
BECKINSALE: Yes, of course. It will keep you very safe.
Q: How did you get on working in that wardrobe?
BECKINSALE: I think the advantage to it was that we were filming in Budapest and it was freezing. The first scenes we shot, it was still summer. And in Budapest it goes from hot to winter in like one day, there's no changeover. The first week it was boiling hot and that was brutal and I was dreading the whole movie. Because I was like peeling this thing off when I was through with it. It was sweaty and it would just take ages. And then it got freezing and it was fine.
Hatta buralara bak istersen:
http://www.ehow.com/how_2251488_wear-la ... nsale.html
Q: Did you keep the outfit?
BECKINSALE: Yeah. Yes, I did. I haven't actually since had it on.
Q: Is it leather or pleather?
BECKINSALE: It's latex. It's like a condom with sleeves (she laughs).
Q: It's very handy then.
BECKINSALE: Yes, of course. It will keep you very safe.
Q: How did you get on working in that wardrobe?
BECKINSALE: I think the advantage to it was that we were filming in Budapest and it was freezing. The first scenes we shot, it was still summer. And in Budapest it goes from hot to winter in like one day, there's no changeover. The first week it was boiling hot and that was brutal and I was dreading the whole movie. Because I was like peeling this thing off when I was through with it. It was sweaty and it would just take ages. And then it got freezing and it was fine.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Ben de hala elmayı çözmeye çalışıyorum. Kırmızı, ısırılır, katır kutur yenir...ehhh.Lysana wrote:Twilight benim için tam bir faso fiso güneşte yürüyen kırlarda çayırlarda koşan vampirmi olur ya ziyan olmuş vampir konsepti neymiş güneşte tenleri parlıyomuş vallahi aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Hakikaten o elmanın mantıgı nedir yaAlenthasLeasess wrote:Ben de hala elmayı çözmeye çalışıyorum. Kırmızı, ısırılır, katır kutur yenir...ehhh.
Sadece filmde edwardın ayagıyla elmayı vurup Bella ya geri verdiği yer de gördük elma. Filmin herhangi başka bir yerinde elma göre olduğunu da sanmıyorum
Thanks Mario but The princess is in another castle!!