sizi ağlatan kitaplar var mı?
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
Karanya-Memoria
- Kullanıcı

-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

Ã?anlar kimin için çaliyor. baya bi duygulandim , agliycak gibi oldum aglayamadim. Ve raistlin abyss'te kapiyi kendi uzerine kapattigindada duygulandim ama yine aglayamadim. He bide tassllehoff oldugunde yine ayni sey oldu. Aglayamiyorum ben ya, aglamak istiyorum 
There is no friend to call my name.
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Kralın Dönüşü'nün arkasındaki Arwen le Aragorn u anlatan bölümü okurken Evenstar ı dinlediğim için özellikle o bölümün son paragraflarında zorlanmıştım bayaa 
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
zaman: 1999 sonları..
mekan: evden uzakta gurbette bir şantiye..
yüzüklerin efendisi 3lemesi bir arkadaştan ödünç alınmış.. FRP ile tanışalı 2-3 yıl olmuş.. kitap da neredeyse bitmek üzere.. bir solukta okunmuş.. ne cumartesi ne de pazar tatili olan bir mesai düzeninde sadece akşamları uykudan çalınan saatlerde okunmakta 3leme..
son kitabın sonları artık..
Gondor düşmüş, surların kapısı parçalanmış..
etraf kan içinde..
umutlar tükenmiş..
yüzük tayflarının şefi kara atının üzerinde kapının önüne gelir.. yapacak hiçbir şey kalmamıştır.. tam kapıdan içeri girecekken Gandalf çıkar karşısına.. Ak Gandalf..
filmde biraz hafife alınmış gibi görünse de kitapta Tolkien üstadım Nazgûlleri çok kuvvetli tasvir eder.. Gandalf'ın herhangi bir etki sağlayabilme şansı yoktur o an için.. ama yine de kapının önünde atının üzerinde karşısına çıkar Nazgûl'un..
öyle umutsuz bir sahnedir ki, tarif etmem mümkünsüz..
benim gözlerimden yaşlar boşanmaktadır gecenin karanlığında küçük okuma lambasının ışığında..
o sırada kim bilir istanbul nasıldır..?
aklıma bile gelmez..
gönlüm Gandalf'ladır çünkü..
bir kaç paragraf sonra gelen ve umut dolu kurtuluşu müjdeleyen horoz ötüşünün akabinde attığım gözü yaşlı çılgın kahkahaları ise hiç anlatmayayım..
o başka bir maceranın konusudur..
mekan: evden uzakta gurbette bir şantiye..
yüzüklerin efendisi 3lemesi bir arkadaştan ödünç alınmış.. FRP ile tanışalı 2-3 yıl olmuş.. kitap da neredeyse bitmek üzere.. bir solukta okunmuş.. ne cumartesi ne de pazar tatili olan bir mesai düzeninde sadece akşamları uykudan çalınan saatlerde okunmakta 3leme..
son kitabın sonları artık..
Gondor düşmüş, surların kapısı parçalanmış..
etraf kan içinde..
umutlar tükenmiş..
yüzük tayflarının şefi kara atının üzerinde kapının önüne gelir.. yapacak hiçbir şey kalmamıştır.. tam kapıdan içeri girecekken Gandalf çıkar karşısına.. Ak Gandalf..
filmde biraz hafife alınmış gibi görünse de kitapta Tolkien üstadım Nazgûlleri çok kuvvetli tasvir eder.. Gandalf'ın herhangi bir etki sağlayabilme şansı yoktur o an için.. ama yine de kapının önünde atının üzerinde karşısına çıkar Nazgûl'un..
öyle umutsuz bir sahnedir ki, tarif etmem mümkünsüz..
benim gözlerimden yaşlar boşanmaktadır gecenin karanlığında küçük okuma lambasının ışığında..
o sırada kim bilir istanbul nasıldır..?
aklıma bile gelmez..
gönlüm Gandalf'ladır çünkü..
bir kaç paragraf sonra gelen ve umut dolu kurtuluşu müjdeleyen horoz ötüşünün akabinde attığım gözü yaşlı çılgın kahkahaları ise hiç anlatmayayım..
o başka bir maceranın konusudur..
Aurë entuluva...!!
-
lightflarer
- Kullanıcı