Ocakbaşı Hikayeleri Kış Teması 2009
Ne demek kardes. Bu aralar kafam karisik yazdigim siirler de oyle oluyor o nedenle... Sanirim buzlarla ilgili yazdigim siirler de oyle oldu... Ama ansiklopedi beni ozanliktan uzaklastirdi. Siir yazmayi cidden ozledim. : ) ) )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
-
Possessed
- Site Çizeri
Aa, şubat bitince bitiyor mu temamız?
Hmm pek katılım olduğunu söyleyemeyeceğim... Tabii Buzdağlarının Leydisi'ne ve Firble'a haksızlık etmeyeyim, şiirleriyle temayı yaşattılar. Ben de bir çalışmamla katılmaya çalıştım. Ama 3 kişide kaldık mı? Catboy'u da sayarsak 4. Onun girişi de çok hoştu, diğer temalara da öyle bir giriş yakışır. Ama nasıl bir formül bulsak bu işe? İnsanları çeksek temalara, katılımcıyı arttırsak... Yarışma formatında mı olsa? Ama o zaman da herkesin öykü, şiir yazması veya çizim yapması gerekir.
Hmm pek katılım olduğunu söyleyemeyeceğim... Tabii Buzdağlarının Leydisi'ne ve Firble'a haksızlık etmeyeyim, şiirleriyle temayı yaşattılar. Ben de bir çalışmamla katılmaya çalıştım. Ama 3 kişide kaldık mı? Catboy'u da sayarsak 4. Onun girişi de çok hoştu, diğer temalara da öyle bir giriş yakışır. Ama nasıl bir formül bulsak bu işe? İnsanları çeksek temalara, katılımcıyı arttırsak... Yarışma formatında mı olsa? Ama o zaman da herkesin öykü, şiir yazması veya çizim yapması gerekir.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Vallahi ben katılırım muhtemelen temalara hele bahara daha çok katılırım gibi geliyor. Ancak sınırlanmış konuda yazmak bazen daha zor geliyor her halde insanlara... Aslına bakarsanız benim için bazen sınırlanmış bir konu daha bile rahat olabiliyor.
HARBE GİDEN
Dilbao ya da kolay gelsin diyeyim o zaman. Aslında dikkatli bakınca onun tarzı da hafif göze çarpıyor hikayede... Özellikle en sonunda aniden konunun değişmesi, en azından benim görebildiğim kadarı ile Dilbao nun tarzıydı.
HARBE GİDEN