Her şey tamam da bu ne?
Her şey tamam da bu ne?
Yaa şimdi ben şu canavar statlarında herşeyi anlıyom çözyom fakat bir tek Thaco dışında. Bu değerin ne olduğu bir anlayamadım gitti. Biri bana şunu anlaşılır bi dille açıklarsa sevinirim...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Eskiden Thaco sisteminde Thoca düşünce savaşçı daha yetenekli oluyordu ama sanirim 3 levelda ancak 1 sayi dusuyordu bu yuzden fighterlari (zirhsizken) bir cok karakter dovebiliyordu.
Simdi masallah attack bonusumuz level sayimiza esit patakliyoruz baya...
Simdi masallah attack bonusumuz level sayimiza esit patakliyoruz baya...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
- Nyther_Arcana
- Kullanıcı

A ama expertise almak için 13 int'e ihtiyacın var (ki benim barbar'da yok
)
Ayrıca armor class'ına maksimum +5 verebiliyorsun yetmiyormuş gibi bi de attack rollun düşüyor yani vurma ihtimalinde düşüyor. Ben expertise'e vereceğim +5'i power attağa verip her attack'ımda 5 damage daha fazla vurup düşmanımı daha önce öldürmeyi tercih ederim şahsen.
(Ki bende supreme power attack var +5 değil +10 damage veriyorum çok ayucuk olduğumdan
)
Bence aynı anda hem kendini daha iyi savunabilmeli hem de daha iyi vurabilmelisin. Aslında burada da bir mantık gizli. Yalnızca öldürmek ve zarar vermek için yapacağın bir saldırı senin guardını açık bırakmana yol açabilir ama expertise gibi bir feat'in 13 int istemesi bence çok mantıksız.
Düşünürsek zaten 2+int kadar skill alan bir fighter'ın hiç bir işine yaramayacaktır 13 int. Bir de 12 değil 13 nedense???? Garip...
Ayrıca armor class'ına maksimum +5 verebiliyorsun yetmiyormuş gibi bi de attack rollun düşüyor yani vurma ihtimalinde düşüyor. Ben expertise'e vereceğim +5'i power attağa verip her attack'ımda 5 damage daha fazla vurup düşmanımı daha önce öldürmeyi tercih ederim şahsen.
(Ki bende supreme power attack var +5 değil +10 damage veriyorum çok ayucuk olduğumdan
Bence aynı anda hem kendini daha iyi savunabilmeli hem de daha iyi vurabilmelisin. Aslında burada da bir mantık gizli. Yalnızca öldürmek ve zarar vermek için yapacağın bir saldırı senin guardını açık bırakmana yol açabilir ama expertise gibi bir feat'in 13 int istemesi bence çok mantıksız.
Düşünürsek zaten 2+int kadar skill alan bir fighter'ın hiç bir işine yaramayacaktır 13 int. Bir de 12 değil 13 nedense???? Garip...
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı

Expertise sınırsız olsa kimse o savaşçıyı öldüremez ben sana garanti ederim. Adam bütün attack rolu verir expertise'a 30 armor classla dolaşır itemsiz yetmezmiş gibi bir de vurup öldürür. Yok yok adamlar dengeli bulmuş aslında ama int 13 çok yüksek derim ben hala 
Power attack maksimum "base attack rollun" kadar olabilir.
Örneğin level 5 bir savaşçı power attack'a maksimum 5 verebilir ve 5 damage daha fazla verir vs. vs.
İmproved parry mi?
o nerde geçiyor???
Power attack maksimum "base attack rollun" kadar olabilir.
Örneğin level 5 bir savaşçı power attack'a maksimum 5 verebilir ve 5 damage daha fazla verir vs. vs.
İmproved parry mi?
o nerde geçiyor???
-
Baron_Sengir
- Kullanıcı