İhanetin İzinde (Orta Dünya - Ortak Öykü) - Yo
-
Possessed
- Site Çizeri
Tesadüfün bu kadarı, ben de cücelerden nefret ederim. Hiçbir oyunda cüceleri seçmem, fantezi dünyasında cüceler olmasaydı daha iyi olurduAlenthasLeasess wrote:Bu arada kısa bir bilgi: Ben gerçekten elflerden nefret ediyorum ve Rohanlıları seviyorum
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Ani bir tepki aldım sanırım, aslında 2006 yılında sitenizde yapılan bir öykü yarışması vasıtasıyla tanışmıştım. Ama hiç herhangi bir aktifliğim olamadı maalesef, ama orta dünya ilgi alanıma giriyor da ondan merak ettim. Yoksa buraya sadece ortak öyküye yazanlar mı yazabiliyor, kusura bakmayın o halde...Illyra wrote:önce kendini tanıtsan ?
sen buralarda yenisin galiba...
ne kadardır takip ediyorsun ortak öyküyü ?
Biraz sert bir stilde sormuşsun Illyra yalnız, dövmeye hazırlanır zanneder bakan da.Illyra wrote:korkutmak istemedim kii
sadece merak ettim ve sordum
10 kişi olduk, yeterince kalabalığız yoksa tabi sizin de katılmanızı isterdik madem orta dünya ile ilgilisiniz ama yine de takip etmenizi ve yorumlarınızı eksik etmeninizi sizden rica ediyorum ben şahsen, Onyxiajr...
-
Possessed
- Site Çizeri
Bogus, ufak bir düzeltme söyleyeyim; 9. sayfadaki ilk iletinde Ekiel ortaya kuru üzüm koydu demişsin de, onları koyan Rohanlı Eolin'di. Ben daha şimdi okuyorum yazılanları, şaşırdım bir an ben de mi koydum diye 
Bu arada onyxiajr, adın biraz "değişik"
İlk görünce bot sandım. Yalnız ilk sorguyu Illyra çekmiş, ardından Alenthas da istihbarattan özgeçmişini araştırmış. Onyxiajr, aney kimlerin arasına düştüm diye kaçacak
Böyle arkadaş edinemeyiz yalnız, biraz hoşgörü ve misafirperverlik lütfen arkadaşlar
Hoş geldin demeden bir Ergenekon'dan suçlamadığınız kaldı adamı. Alenthas ıslak belgeler sunacak birazdan. Hakkaten sen nereden baktın onyxiajr nerelere ileti atmış falan?
Hoş geldin onyxiajr
Buyur ne sormuştun, baştan konuşalım.
Bu arada onyxiajr, adın biraz "değişik"
Hoş geldin onyxiajr
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..