bunlar yazılıyo dimi bana
Bazı insanların zeka seviyesi ve FW mailler konusu...
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

bir ara türkiye deki 9 trilyon dolarlık neptünyum rezervinden falan bahsederlerdi. hesapta amerika çıkarmamıza izin vermiyormuş falan
daha lise hazırlıktaydım o zamanlar(6 sene oluyor), kızın biri sınıfta anlatmıştı bir hevesle de çok feci dalga geçip rezil etmiştim kızı milletin önünde
:schemes:
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Nostalji oldu yav. Hayret, böyle mailler gelmiyor artık bana. Daha kötüsü, saçma sapan, böyle penis büyütücü, yok arkadaşlık sitesi falan gibi mailler geliyor. MSN kullanmaya ilk başladığım zamanlar şu "msn paralı olacak" dalgasına bir kere inanmıştım (aslında pek de inanmamıştım ama ne olur ne olmaz hesabı). Sonra baktım ki hiç de dedikleri olmuyormuş, bir daha da bu FWlere inanmadım. Hatta bunların kan isteyenleri falan da sahteymiş, kuzen anlatmıştı. Tanıdığı biri mi bu işle ilgileniyormuş ne.
Bu tür mailleri tekrar tekrar, her seferinde kanarak atanlar da var tabii...
En güzeli de şey, yazarlar yazarlar sonuna da "Allah rızası için 15 kişiye atın" (hep de 15 olur) koyarlar. Hemen yanında da parantez içerisinde "(Allah rızası için diyorlar, o yüzden atıyorum)" kondurulur ki akıllara zarar! Allahın rızası buna mı kaldı a benim geri zekalı vatandaşım! Veeeyy, e tabii, şahan seven, türbelere adak adayan, abidik gubidik üfürükçülere giden bu milletten ne beklersin.
Bir tane vardı, offf, harikaydı o ya!
Keşke silmeseydim, okuyup okuyup gülerdiniz. Çok kötü bir Türkçeyle yazılmış, aralara İngilizce kelimeler serpilmiş bir destandı adeta! Yok işte Jennifer diye bir kız sanırım MSN'de birisiyle konuşuyormuş. Muhabbet ilerledikten sonra konuştuğu kız aslında kendisinin ölü olduğunu falan söylemiş falan da filan. Hatırlayan?
Bu tür mailleri tekrar tekrar, her seferinde kanarak atanlar da var tabii...
En güzeli de şey, yazarlar yazarlar sonuna da "Allah rızası için 15 kişiye atın" (hep de 15 olur) koyarlar. Hemen yanında da parantez içerisinde "(Allah rızası için diyorlar, o yüzden atıyorum)" kondurulur ki akıllara zarar! Allahın rızası buna mı kaldı a benim geri zekalı vatandaşım! Veeeyy, e tabii, şahan seven, türbelere adak adayan, abidik gubidik üfürükçülere giden bu milletten ne beklersin.
Bir tane vardı, offf, harikaydı o ya!
Keşke silmeseydim, okuyup okuyup gülerdiniz. Çok kötü bir Türkçeyle yazılmış, aralara İngilizce kelimeler serpilmiş bir destandı adeta! Yok işte Jennifer diye bir kız sanırım MSN'de birisiyle konuşuyormuş. Muhabbet ilerledikten sonra konuştuğu kız aslında kendisinin ölü olduğunu falan söylemiş falan da filan. Hatırlayan?
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben de her yıl ağustos sonuna doğru "Bu gün Mars Ay kadar büyük görünecek. Böyle bir fırsat hayatınızda bir kez karşınıza çıkar sakın kaçırmayın...." tarzı mesajlarla uğraşıyorum. İnsanlar gerçekten buna inacak kadar aptal olabilir mi?
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein