bir kesinliktir gidiyor. nerde kesin olmayan bir kesinlikten söz ettiğim gösterilirse ben de durumu anlayabilirim.
pulsar, kuasar ve radyo gökadalarının radyo ve x ışını dışında bir ışınım yapıp yapmadıklarını söylemek için de herşeyi anlatmaya gerek yoktu ya, neyse.
Uzaylılardan Sinyal Geldi.
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Lord_Feanor wrote:şunu da hatırlatayım; evrende pulsarlar, kuasarlar veya radyo gökadalar gibi başka elektromanyetik kaynakların olması bir olasılık değildir.
Ã?nce ve sonra yazdığın şeyler farklı gibi geldi ya da bir bağlantı var ama ben bunu anlayacak kapasitede değilim.Lord_Feanor wrote:pulsar, kuasar ve radyo gökadalarının radyo ve x ışını dışında bir ışınım yapıp yapmadıklarını söylemek için de herşeyi anlatmaya gerek yoktu ya, neyse.
Her neyse... İlk yazdığının yanlış olduğunu belirtmiştim. İkinci yazdığın için de söyleyecek tek bir şeyim var: x-ışını değil, kızılötesi.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

kızılötesi ışının olduğu doğru. ancak bu yörüngeye x ışını dedektörleri yerleştirildiği ve x ışını pulsarlarının(atarca dedikleri) varlığı gerçeğini değiştirmez heralde.
edit: ya da ben yanlış biliyorum..
edit: ya da ben yanlış biliyorum..
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

X-ışını pulsarları tabii ki var ama onlar bile çok fazla kızılötesi radyasyonu yayıyor. Ve uzaklık arttıkça artık sadece kızılötesi radyasyona göre analizler yapılıyor.
X-ışını değil, kızılötesi dememin nedeni de bundan kaynaklanıyor.
X-ışını değil, kızılötesi dememin nedeni de bundan kaynaklanıyor.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Dilbao verdiğin linki izlediğim ve geberdim gülmekten... Oyunculuk da senaryo da replikler de harika.
Herkese saldırmışlar, eşcinsellere, avukatlara, kadınlara, yahudilere, nerdlere... Çok acımasız ya...
01:19'da Troll'ün hareketler bitiriyor zaten.
Character 2: Hiii!
Internet Bridge Troll: All Jews deserved to die in Holocaust.
Character 2: I know you are just saying that to get me mad, I know you don't mean it.
Troll: Ha ha ha, I am just kidding. Everyone knows Holocaust didn't happen.
Character 2: Good one. Ahm.. me and my friend are just wondering..
Troll: Steve Jobs (Apple'ın kurucu ortağı) owns a PC!
Character 2: You x$!? *f+%'!!!!
Peeeeeew!
Bu arada
What is an Internet Troll?
- I have heard of these. They emerged from Usenet after the great flamewar* 99. They feed from our negative reactions...
Flamewar: Canlı olarak yapılan, zaman zaman nezaket kurallarının unutulduğu hararetli ve heyecanlı tartışma.
Where are you going? There is no kitchen that way..
Internet Troll'e şu linkten de bakabilirsiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/Flaming_(Internet)
Kısaca Argo'da internet trolü başkalarını kızdırmak ve rahatsız etmek için forumlarda tartışma başlığı açıp, bu başlıklara marjinal fikirler yazan insanlara deniyor.
Herkese saldırmışlar, eşcinsellere, avukatlara, kadınlara, yahudilere, nerdlere... Çok acımasız ya...
01:19'da Troll'ün hareketler bitiriyor zaten.
Character 2: Hiii!
Internet Bridge Troll: All Jews deserved to die in Holocaust.
Character 2: I know you are just saying that to get me mad, I know you don't mean it.
Troll: Ha ha ha, I am just kidding. Everyone knows Holocaust didn't happen.
Character 2: Good one. Ahm.. me and my friend are just wondering..
Troll: Steve Jobs (Apple'ın kurucu ortağı) owns a PC!
Character 2: You x$!? *f+%'!!!!
Peeeeeew!
Bu arada
What is an Internet Troll?
- I have heard of these. They emerged from Usenet after the great flamewar* 99. They feed from our negative reactions...
Flamewar: Canlı olarak yapılan, zaman zaman nezaket kurallarının unutulduğu hararetli ve heyecanlı tartışma.
Where are you going? There is no kitchen that way..
Internet Troll'e şu linkten de bakabilirsiniz: http://en.wikipedia.org/wiki/Flaming_(Internet)
Kısaca Argo'da internet trolü başkalarını kızdırmak ve rahatsız etmek için forumlarda tartışma başlığı açıp, bu başlıklara marjinal fikirler yazan insanlara deniyor.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>