Ocakbaşı Hikayeleri Kış Teması 2009

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

şaka maka derken geyik yayılmasın ha +rep diye. Sonra Efla siteye rep sistemi ekleyelim, yok teşekkür botu koyalım diye gelirsiniz diye korkuyorum :D

şakasını bile yapmayın bak bi hoş oldu içim :D

Pekii şimdi yeni temamız belli oldu mu catboy daha bekliyor muyuz. Malum daha duyurucaz...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

temamız buzullar belirlendi, ben pazartesi günü duyurmuştum hatta ayrı bir başlık da açtım, eserlerini herkes orada yayınlayacak. bu başlıkta da, yayınlanan eserler ile ilgili yorumlar yer alacak, daha düzenli olsun diye düşündüm... :)

Sabit olarak da koydum...
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

tema altına koyduğum resim güncellenmiştir, bu resmi daha bir güzel buldum... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Buzul bence güzel olmuş... Bilmiyorum nedendir, ama bana sanki içimde hissettiğim duyguları da tasfir ediyor gibi geliyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ocak ayı gelsin öykü ve şiir paylaşan birileri muhakkak olacaktır herhalde... :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

neyse bakalım ben en azından bir tanıtım niyetiyle bir şeyler yazdım, artık gerisi size kalmış... :)
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

E süoper. yeteri kadar gaza geldim şu kısa yazı sağolsun :D İlk mesajın bir parçası yapsan daha hoş olurdu diyorum kendi adıma ben. Bu haliyle de hoş da, hani girenin gözüne ilk çarpsın diye, hemen gaza gelsin diye :P
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Vay canına, hakkaten Lydronk doğru demiş, keşke ilk girişi böyle yapsaydın, çok etkileyici olurdu. Neyse bu da güzel, müthiş bir ateşleme :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Possessed wrote:Vay canına, hakkaten Lydronk doğru demiş, keşke ilk girişi böyle yapsaydın, çok etkileyici olurdu. Neyse bu da güzel, müthiş bir ateşleme :D
dediğiniz gibi oldu, ilk giriş yazısı olarak eklendi... eh artık sıra sizde, bekliyoruz eserlerinizi... :)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir şiir yazdım. İki tane daha yazmayı planlıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Firble wrote:Bir şiir yazdım. İki tane daha yazmayı planlıyorum.
kusura bakma firble kardeş, daha şiirin tamamını yeni okuyabildim. çok hoşuma gitti, ben bu tarz şiirleri severim yani pek şiir okuduğumu söyleyemem ama tam sevdiğim bir stilde yazmışsın. umarım bu tema altında daha fazla şiir yazarsın... :)

evet, başka yazan yok mu bir şey? :D
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yazarım yazarım... En az iki şiir daha yazmayı düşünüyorum konu ile ilgili... şiir yazmayı gerçekten özledim.
HARBE GİDEN
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

catboy wrote:
Possessed wrote:Vay canına, hakkaten Lydronk doğru demiş, keşke ilk girişi böyle yapsaydın, çok etkileyici olurdu. Neyse bu da güzel, müthiş bir ateşleme :D
dediğiniz gibi oldu, ilk giriş yazısı olarak eklendi... eh artık sıra sizde, bekliyoruz eserlerinizi... :)
Bu güzel girişin bana verdiği ilhamla naçizane bir çizim yaptım ve bu çizimimi başlığa attım. Bir şeyler ekleyeceğimi söylemiştim Catboy ;) Possessed sözünü tutar :-P

Anlattığın karakter bana çok hoş geldi, Don Kişot'un yel değirmenleriyle savaşından esinlenerek kaptanımızın buzullarla olan kavgasını böyle aktardım. Sadece mavi tonlarını kullandım, böyle tek renk çalışmak hoşuma gidiyor. Biraz eskizvari çizdim, çok da özenemedim zaman azlığından. Bu arada bir şey fark ettim, daha önce hiç buzul çizmeye çalışmamışım :D Umarım yeterli olmuştur bu kadarı.

Ee, başka yok mu buzulları anlatacak bir yiğit? Gelsin er meydanına! :D
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ellerine sağlık Possessed, çok harika çizmişsin. elimizde bir şiir bir de çizim oldu, tabi benim kısa hikayeyi saymazsak. Yok mu başka çalışmasını sergilemek isteyen arkadaş? :)
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Firble'ye teşekkür ederim, temalara değer verip şiirlerini eksik etmediği için... :)
Post Reply