giriş kısmı çok uzun olacak, ama orta dünyaya uygun bir stilde yazmaya özen gösteriyorum. Ã?Ã? sayfa olduğunu belirtmek isterim ama gözünüz korkmasın sakın... Hemen benim mesajımdan sonra siz de yazabilirsin. Birazdan koyacağım girş yazısını...
ve ortak öykü başladı, umarım keyifli bir ortak öykü olur. Ortak öyküye katılmasa da Efla ve Firble'nin yorumlarını da bekliyorum
sizler de arkadaşlar giriş yazısı için yorum yazarsanız devamı için iyi olacaktır ve dediğim gibi öncelikle ayrıkvadiye varış maceranızdan yazmaya başlayın...
Bilgilendirici ve özet niteliğinde bir giriş olmuş. Büyük hikayeler içinde farklı hikayeler çok hoş olabiliyor. İnsanların okuduklarını tekrar canlandırıyor.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Güzel şeyler çıkar inşallah. Tolkieni aratmaz :p
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
yorum için teşekkür ederim efla, arkadaşlar herkes yazsın ben sonra yazacağım. yani sırasıyla sorulara yanıt vermeye kalksam uzadıkça uzar bu fasıl, hemen ilerlemesi için siz sorun erestora hepsine toptan yanıt verir o merak etmeyin...
Neden kimse yazmamış ki ortak hikayeye, 2.sinde başlayacak denmiş 2. de geldim yazdım. Bugün ayın 3'ü hala kimse yazmamış. Ortak hikayede gecikmeler olur evet ama en azından ilk başta bir herkesin yazdığını görebilseydik.
Beş dakika süren savaşlar binlerce yıl süren efsaneler yaratır. O yüzden savaşta korkuyla değil tatmin hissi duyarak ölmelisin. O zaman arkandan ağlayacak insan kalmış olur.
Walter wrote:Neden kimse yazmamış ki ortak hikayeye, 2.sinde başlayacak denmiş 2. de geldim yazdım. Bugün ayın 3'ü hala kimse yazmamış. Ortak hikayede gecikmeler olur evet ama en azından ilk başta bir herkesin yazdığını görebilseydik.
yılbaşı tatili nedeniyle olmuş olmalı, çoğu kişinin daha ortak öykünün başladığından bile haberi olduğunu sanmıyorum. bu yüzden pazartesi akşamına kadar beklicem, olmadı senin yazdığına karşılık vererek devam ederim ben ortak öyküye...
Yarına yetiştirmem gereken şeyler var ve görünüşe göre pek yetişecek gibi değil. Bu gece yazamayacağım herhal, yarın akşamı bekle catboy. Ben yazmadan yazma!
Gecikme için de kusura bakmayın, ama tek geciken ben değilim neyse ki
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Possessed wrote:Yarına yetiştirmem gereken şeyler var ve görünüşe göre pek yetişecek gibi değil. Bu gece yazamayacağım herhal, yarın akşamı bekle catboy. Ben yazmadan yazma!
Gecikme için de kusura bakmayın, ama tek geciken ben değilim neyse ki
Possessed önemli değil, önce sen asıl işlerini hallet yazarsın elbette, ama diğer arkadaşlar yoklar daha ortada. neyse canım artık, iki gün daha bekleriz.
Moonwhisper wrote:Tanıtım bölümü mükemmeldi.şahane bir seri olacak gibi heyecanla bekliyorum.
teşekkür ederiz bu güzel yorumun için, istersen sen de ortak öyküye katılabilirsin böyle okuyucu olarak kalmak yerine. daha ortak öykü yeni başladı, karakter oluşturup kendine ortak öyküde sen de yer alabilirsin...
Bir kaç gündür bende hiç beklemediğim bir yoğunluk yaşadm Catboy. Bugün yine beklenmedik bir olay çıkmazsa akşama kalmadan yazmış olurum. Gecikme için özür dilerim. Bugün kesinlikle yazarım.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
devamı için umut ve heyecan verici.. geliyorum birazdan..
bir rohanlı karakter çok iyi olacak, tam da divanda rohanın durumu tartışılmıştı, acaba kötü tarafa hizmet mi ediyorlar, nazgullerin sağlam atlarını yoksa rohan mı karşılıyor? dura haberin olsun, biraz şüpheyle sana bakacak bir sürü kişi olacaktır ayrıkvadi'de...
WeS_DeX wrote:Bir kaç gündür bende hiç beklemediğim bir yoğunluk yaşadm Catboy. Bugün yine beklenmedik bir olay çıkmazsa akşama kalmadan yazmış olurum. Gecikme için özür dilerim. Bugün kesinlikle yazarım.
bu akşam yazarsan çok iyi olur, Wes_Dex. Possessed'in de yazmasını bekliyoruz zaten. Hepinize toptan yanıt verecek bir şekilde yazı yazdıktan sonra Erestor, sizi Elrond ile tanıştıracak...