Google Wave'den FRP Oynamak

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

AlenthasLeasess wrote:edit: şimdilik Google Wave'de wave terk etmek diye bir seçenek olmadığından başkalarına kirlilik olmasın diye wavelere davet etmeye sakınıyorum :P
Var yahu. İlgili wave seçiliyken unfollow deyince o wave'i takip etmeyi bırakıyorsunuz...
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

occultsearcher wrote:
AlenthasLeasess wrote:edit: şimdilik Google Wave'de wave terk etmek diye bir seçenek olmadığından başkalarına kirlilik olmasın diye wavelere davet etmeye sakınıyorum :P
Var yahu. İlgili wave seçiliyken unfollow deyince o wave'i takip etmeyi bırakıyorsunuz...
Unfollow sadece takip etmeyi durduruyor. Ã?öpe atmak da başka bir klasöre atmak gibi bir şey, silmek için konuşmadan ayrılmak gerekiyor ki şu an kendimize tıklayıp "remove yourself" seçeneğini görmemize rağmen tıklayamıyoruz.
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Evet arkadaşlar şu wave olayına ben de dahil oldum! Yalnız dün burada baya fırtına koptu ve internet iptal oldu. Neyse bugün düzelmiş. Görüyorum ki baya tartışılmış wave'de, okudum tüm yazılanları.

Bence kullanışlı bir olaya benziyor ve teknolojiyi takip adına sitemizin attığı büyük bir adım bu. Forum daha statik bir şeyken anladığım kadarıyla wave anında mesajlaşma ve gene forum düzeninde. Hatta bana deviantart'ın mesaj sistemini hatırlattı, orada da araya reply yapabilme vardı.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

AlenthasLeasess wrote:Unfollow sadece takip etmeyi durduruyor. Ã?öpe atmak da başka bir klasöre atmak gibi bir şey, silmek için konuşmadan ayrılmak gerekiyor ki şu an kendimize tıklayıp "remove yourself" seçeneğini görmemize rağmen tıklayamıyoruz.
Terk etmekten kastın ne peki?.. Başka insanlarda da remove çıkıyor mesela. Ama onlara da tıklanamıyor. O bir wave'den kickleme/banlama filan gibi şeyler için. Büyük ihtimalle daha sonraki sürümlerde eklenecek bir özellik.
Unfollow ettiğinizde zaten terk etmiş oluyorsunuz o wave'i :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Evet birisi oyun hazırlasın da oynayalım? :D
Last edited by Alenthas on Tue Jan 05, 2010 1:18 am, edited 1 time in total.
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

Hakkaten, o kadar tartışıldı konu ve üye olduk, sonra durdu bir anda.
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

Var olan kurallardı, şuydu buydu gibi şeylerle ilgili kimse bir şey söylememeye başladı. Onun dışında kimse oyunla ilgili ("Ben oynarım ki" de olsa) söylememeye başladı. :)
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Bu arada baktım wave'e baya konuşmuşsunuz benim yokluğumda :)
Last edited by Alenthas on Tue Jan 05, 2010 1:19 am, edited 1 time in total.
Image
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

AlenthasLeasess wrote:Bu arada baktım wave'e baya konuşmuşsunuz benim yokluğumda :)
Evet yau, wave'de takılırken bize de haber verin site üzerinden :D Bakalım girelim sohbete. Ben de bilgisayarıma format attıktan sonra google chrome'u bir daha yüklememiştim wave üzerinden konuşulmuyor diye. Dün bakayım dedim baya muhabbet dönmüş.
Post Reply