Var yahu. İlgili wave seçiliyken unfollow deyince o wave'i takip etmeyi bırakıyorsunuz...AlenthasLeasess wrote:edit: şimdilik Google Wave'de wave terk etmek diye bir seçenek olmadığından başkalarına kirlilik olmasın diye wavelere davet etmeye sakınıyorum
Google Wave'den FRP Oynamak
-
occultsearcher
- Kullanıcı

M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Unfollow sadece takip etmeyi durduruyor. Ã?öpe atmak da başka bir klasöre atmak gibi bir şey, silmek için konuşmadan ayrılmak gerekiyor ki şu an kendimize tıklayıp "remove yourself" seçeneğini görmemize rağmen tıklayamıyoruz.occultsearcher wrote:Var yahu. İlgili wave seçiliyken unfollow deyince o wave'i takip etmeyi bırakıyorsunuz...AlenthasLeasess wrote:edit: şimdilik Google Wave'de wave terk etmek diye bir seçenek olmadığından başkalarına kirlilik olmasın diye wavelere davet etmeye sakınıyorum
-
Possessed
- Site Çizeri
Evet arkadaşlar şu wave olayına ben de dahil oldum! Yalnız dün burada baya fırtına koptu ve internet iptal oldu. Neyse bugün düzelmiş. Görüyorum ki baya tartışılmış wave'de, okudum tüm yazılanları.
Bence kullanışlı bir olaya benziyor ve teknolojiyi takip adına sitemizin attığı büyük bir adım bu. Forum daha statik bir şeyken anladığım kadarıyla wave anında mesajlaşma ve gene forum düzeninde. Hatta bana deviantart'ın mesaj sistemini hatırlattı, orada da araya reply yapabilme vardı.
Bence kullanışlı bir olaya benziyor ve teknolojiyi takip adına sitemizin attığı büyük bir adım bu. Forum daha statik bir şeyken anladığım kadarıyla wave anında mesajlaşma ve gene forum düzeninde. Hatta bana deviantart'ın mesaj sistemini hatırlattı, orada da araya reply yapabilme vardı.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Terk etmekten kastın ne peki?.. Başka insanlarda da remove çıkıyor mesela. Ama onlara da tıklanamıyor. O bir wave'den kickleme/banlama filan gibi şeyler için. Büyük ihtimalle daha sonraki sürümlerde eklenecek bir özellik.AlenthasLeasess wrote:Unfollow sadece takip etmeyi durduruyor. Ã?öpe atmak da başka bir klasöre atmak gibi bir şey, silmek için konuşmadan ayrılmak gerekiyor ki şu an kendimize tıklayıp "remove yourself" seçeneğini görmemize rağmen tıklayamıyoruz.
Unfollow ettiğinizde zaten terk etmiş oluyorsunuz o wave'i
M - There is indeed such a conspiracy
-
occultsearcher
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Evet yau, wave'de takılırken bize de haber verin site üzerindenAlenthasLeasess wrote:Bu arada baktım wave'e baya konuşmuşsunuz benim yokluğumda
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..