Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ
bir de bir şey eklemek istiyorum
samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırmamak lazım
o zaman sevgiler sevgi
saygılar da saygı olur
kimsenin kalbi kırılmaz
yapılacak şeyler vardır
yapılmayacak şeyler vardır
yapılabilecek ama başka bir tavırla yapılması gereken şeyler vardır
bunların sınırını iyi çizebilen birisi bu konuda sıkıntı çekmez kanımca
samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırmamak lazım
o zaman sevgiler sevgi
saygılar da saygı olur
kimsenin kalbi kırılmaz
yapılacak şeyler vardır
yapılmayacak şeyler vardır
yapılabilecek ama başka bir tavırla yapılması gereken şeyler vardır
bunların sınırını iyi çizebilen birisi bu konuda sıkıntı çekmez kanımca
xxxxxx
Evet O tatlı sert mesafeyi ayarlamak lazım.. Bunun içinde Ama öncelikle karşılıklı saygı ve sevgi oluşması ve sizlerinde dediği gibi Laubalilik olmaması lazım Bunun içinde zaten sıkı arklık veya bunun gibi bir şey işte sanki Frodo İle sam gibi....

Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
yerinde bir örnek xF tebrikler bana kalırsa sıralaması: Bu ister sevgiliye isterse maddi veya manevi bir varlığa bu şekildedir yani değer verilecek her şeye : hoşlanma - saygı - sevgi - aşk - tutku siye gider bana kalırsa
ama bunu en düşük derecesi bile insanda hoşlanma gibi, değer verdiği bir şeye zara vermeyi d,üşünemez. Yanılımıyorum dimi?
ama bunu en düşük derecesi bile insanda hoşlanma gibi, değer verdiği bir şeye zara vermeyi d,üşünemez. Yanılımıyorum dimi?
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
bu konuda sana sonuna kadar destek veriyorum pyros,eğer sevdiğin biri varsa ondan karşılık beklemeden onu mutlu edebilmeyi düşünüyorsan bunun adı sevgidir işte,eğer iki kişi birden bunu karşılıklı olarak yapıyorsa buda aşk denilen kavramın tanımı olabilir...bence sevgi mutlu etmektir
mutlu edilmeyi beklemek değil
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

arkadaşlar nereden geldik bu konuya bilmiyorum ama tek bir şey söyleyebilirm...
"Eğer muhteşem bir aşka sahipseniz ve sizi sevene işte o zaman bir de sevmeyi bilirseniz dünyanın tüm kalelerini fethedebilecek bir orduya sahip olmuşsunuz demektir."
gerçek dünyada bu imkansız ama frp bunu bize sağlayabilir yanılıyor muyum?
"Eğer muhteşem bir aşka sahipseniz ve sizi sevene işte o zaman bir de sevmeyi bilirseniz dünyanın tüm kalelerini fethedebilecek bir orduya sahip olmuşsunuz demektir."
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
xxx
Uzun süreden beri girmedim ama...
Ã?in de-belki biliyorsunuzdur ama- İmparatorların aşkına ve toprakların aşkına dayanarak samuraylar oluşmuştur ve bir 11 kişilik samuray gurubu bir çatışmada imapatorları öldü diye aynı anda kendilerini harikiri şeklinde öldürmüşler di
Ã?in de-belki biliyorsunuzdur ama- İmparatorların aşkına ve toprakların aşkına dayanarak samuraylar oluşmuştur ve bir 11 kişilik samuray gurubu bir çatışmada imapatorları öldü diye aynı anda kendilerini harikiri şeklinde öldürmüşler di
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Ghost_OF_A_Rose wrote:arkadaşlar nereden geldik bu konuya bilmiyorum ama tek bir şey söyleyebilirm...
gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...
mountains of might
Anketle ilgili yazayım seçenekler sadece birini işaretlemek bana yetersiz geldi yanai hem hisserderim hem orda olurum neyse kendime en yakın bulduğumu yazdım. Asıl bi olay anlatcam oyunların fazla içine girmekle ilgili. Eger oyun tüm yaşamınızı oluşturursa başınız derde girebilir bir arkadaşımı ailesi piskologa götürmüştü akut paranaoyamı şizosrenmi ne teşisi koymuşlardı çocuğa ( 10 sene falan önceydi çocuktuk yani o zaman
). Tabi bu bizi durdurmadı biz oynamaya devam ettik 
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...[/quote]
ohooooo içimizde en şanslı sensin herhalde umarım onu kaybetmemişssindir ve kaybetmessin...benim söylediklerim içinde istisnalar kaydeyi bozmaz:)
ohooooo içimizde en şanslı sensin herhalde umarım onu kaybetmemişssindir ve kaybetmessin...benim söylediklerim içinde istisnalar kaydeyi bozmaz:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
haklısın maalesef,dediklerinde yanlış olan tek bir kelime bile yok...benim söylediklerim içinde istisnalar kaydeyi bozmaz:)
umarım şans olayı brgün benimde başıma gelir ve ordusundaki tek bir ışıkla bütün kaleleri fethedebilecek biri olabilirim
sevgili ortegon sana sonsuz mutluluklar diliyorum.sen fethedilecek asıl kaleyi fethetmişsin,artık diğer kalelerin senin için bir önemi kalmamış....ve bu kalede bütün alemlerde yaşanacak bütün mutlulukları yaşarsın......gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...