Frp oynarken ne hissediyorsunuz? Yoksa gerçekten oradamÄ

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Evet haklısın saygıyı eklemeyi unuttum.Ama zaten sevdiğiniz yer bir site ortamıysa zaten saygı sevgiyle birlikte gelmez mi?
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bir de bir şey eklemek istiyorum

samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırmamak lazım

o zaman sevgiler sevgi
saygılar da saygı olur

kimsenin kalbi kırılmaz

yapılacak şeyler vardır
yapılmayacak şeyler vardır
yapılabilecek ama başka bir tavırla yapılması gereken şeyler vardır
bunların sınırını iyi çizebilen birisi bu konuda sıkıntı çekmez kanımca
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxxxxx

Post by xF »

Evet O tatlı sert mesafeyi ayarlamak lazım.. Bunun içinde Ama öncelikle karşılıklı saygı ve sevgi oluşması ve sizlerinde dediği gibi Laubalilik olmaması lazım Bunun içinde zaten sıkı arklık veya bunun gibi bir şey işte sanki Frodo İle sam gibi.... :? :???: :D :D
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
AstYaNaX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AstYaNaX »

yerinde bir örnek xF tebrikler bana kalırsa sıralaması: Bu ister sevgiliye isterse maddi veya manevi bir varlığa bu şekildedir yani değer verilecek her şeye : hoşlanma - saygı - sevgi - aşk - tutku siye gider bana kalırsa
ama bunu en düşük derecesi bile insanda hoşlanma gibi, değer verdiği bir şeye zara vermeyi d,üşünemez. Yanılımıyorum dimi? 8)
acemiye yardım edin ki tanrılar sizi ödüllendirsin
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bazen sevgi yıkıma da dönüşebilir bunu da unutmayın...
Bu dünyada üç tane çok şiddetli duygu vardır:
Ã?fke, intikam ve Hırs...

Sevgi bu üçünü de içerir ve bazen sevgi aşka dönüştüğünde korkunç şeyler olabilir...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bence sevgi mutlu etmektir
mutlu edilmeyi beklemek değil

bunu neden dedim bilmiyorum :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

bence sevgi mutlu etmektir
mutlu edilmeyi beklemek değil
bu konuda sana sonuna kadar destek veriyorum pyros,eğer sevdiğin biri varsa ondan karşılık beklemeden onu mutlu edebilmeyi düşünüyorsan bunun adı sevgidir işte,eğer iki kişi birden bunu karşılıklı olarak yapıyorsa buda aşk denilen kavramın tanımı olabilir...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

arkadaşlar nereden geldik bu konuya bilmiyorum ama tek bir şey söyleyebilirm...

"Eğer muhteşem bir aşka sahipseniz ve sizi sevene işte o zaman bir de sevmeyi bilirseniz dünyanın tüm kalelerini fethedebilecek bir orduya sahip olmuşsunuz demektir."

gerçek dünyada bu imkansız ama frp bunu bize sağlayabilir yanılıyor muyum?
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
xF
Kullanıcı
Kullanıcı

xxx

Post by xF »

Uzun süreden beri girmedim ama...
Ã?in de-belki biliyorsunuzdur ama- İmparatorların aşkına ve toprakların aşkına dayanarak samuraylar oluşmuştur ve bir 11 kişilik samuray gurubu bir çatışmada imapatorları öldü diye aynı anda kendilerini harikiri şeklinde öldürmüşler di
Ölmeden Ã?nce Vicdanınla savaş.
Aerials In The Sky
When You Lose Small Mind
In Your Free Life
Ortegon
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ortegon »

Ghost_OF_A_Rose wrote:arkadaşlar nereden geldik bu konuya bilmiyorum ama tek bir şey söyleyebilirm...

"Eğer muhteşem bir aşka sahipseniz ve sizi sevene işte o zaman bir de sevmeyi bilirseniz dünyanın tüm kalelerini fethedebilecek bir orduya sahip olmuşsunuz demektir."

gerçek dünyada bu imkansız ama frp bunu bize sağlayabilir yanılıyor muyum?

gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...
mountains of might
Antimodes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Antimodes »

Anketle ilgili yazayım seçenekler sadece birini işaretlemek bana yetersiz geldi yanai hem hisserderim hem orda olurum neyse kendime en yakın bulduğumu yazdım. Asıl bi olay anlatcam oyunların fazla içine girmekle ilgili. Eger oyun tüm yaşamınızı oluşturursa başınız derde girebilir bir arkadaşımı ailesi piskologa götürmüştü akut paranaoyamı şizosrenmi ne teşisi koymuşlardı çocuğa ( 10 sene falan önceydi çocuktuk yani o zaman :) ). Tabi bu bizi durdurmadı biz oynamaya devam ettik :)
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

tabii kendini karekterinle özdeşleştirmek ayrıdır
karekterinin senin kişiliğine müdahale etmesine izin vermek ayrıdır
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...[/quote]

ohooooo içimizde en şanslı sensin herhalde umarım onu kaybetmemişssindir ve kaybetmessin...benim söylediklerim içinde istisnalar kaydeyi bozmaz:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

benim söylediklerim içinde istisnalar kaydeyi bozmaz:)
haklısın maalesef,dediklerinde yanlış olan tek bir kelime bile yok...
umarım şans olayı brgün benimde başıma gelir ve ordusundaki tek bir ışıkla bütün kaleleri fethedebilecek biri olabilirim :cry:
gercek dünyda bu imkansız demişsin ama karşında böyle bi aşk yaşayan biri var.ki biz buna aşk da diyemeyiz çünkü aşkın tanımı bile az kalıyor...
sevgili ortegon sana sonsuz mutluluklar diliyorum.sen fethedilecek asıl kaleyi fethetmişsin,artık diğer kalelerin senin için bir önemi kalmamış....ve bu kalede bütün alemlerde yaşanacak bütün mutlulukları yaşarsın......
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

kale mi?
fetih mi?

aşk için kullanılabilecek en garip betimleme bu!
Post Reply