merakla bekliyorum ben...AlenthasLeasess wrote:Eğer herkes bir kere daha yazarsa catboya götüreceğim hikayeyi direkt.
Öapulcular Öetesi (Yorum, bilgi, eleştiri)
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Yav kusura bakma, biraz beklettik seni de. Aslında bu attığım mesajda sana gelmeyi planlıyordum ama seninle konuştuktan sonra diğerlerinin yazacağı bir şey kalmıyor. Wes_Dex'in yaptığı doğru bir hareketti, tabii ki sizin isteğinize kalmış ama bulunduğumuz noktaya gelene kadar neler düşündüğünüzü, sözlediğinizi falan yazarsanız iyi olur. O yüzden bir kere catboyla karşılaştığımızda yazma şansınız olamayacak çünkü.catboy wrote:merakla bekliyorum ben...AlenthasLeasess wrote:Eğer herkes bir kere daha yazarsa catboya götüreceğim hikayeyi direkt.
-
Possessed
- Site Çizeri
Aslında önce olayları senin gözünden gördük, sonra küçük bir geriye dönüşle aynı olayları bir de Wes_Dex'în gözünden gördük. Bence çok hoş oldu, farklı açılardan aynı olayı okuyoruz. şimdi ben de yazacağım. Hem catboy'u da daha fazla bekletmeyelimAlenthasLeasess wrote:Wes_Dex'in yaptığı doğru bir hareketti, tabii ki sizin isteğinize kalmış ama bulunduğumuz noktaya gelene kadar neler düşündüğünüzü, sözlediğinizi falan yazarsanız iyi olur. O yüzden bir kere catboyla karşılaştığımızda yazma şansınız olamayacak çünkü.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Evet, şimdi sıra catboyda. şu an yakaladığım kişi sensin catboy, neden burada olduğunu düşünmüşsündür umarım. Yazmadan önce bir konuşalım.
edit: şimdi fark ettim, bu postumla birlikte doğumgünüme ulaşmış oldum
edit2: aaaa, geçti artık
edit: şimdi fark ettim, bu postumla birlikte doğumgünüme ulaşmış oldum
edit2: aaaa, geçti artık
Last edited by Alenthas on Tue Dec 15, 2009 2:00 am, edited 1 time in total.
Hmm.. iceriye girdik ve Catboy'u bulduk fakat bence bu mekanda oldukca fazla kamera vardır.Oldukca fazla olmasa bile en azından kontrol odası girisinde yada o katta mukakkak vardır.Biraz işe yarayayım ve su kamerayı etkisiz hale getiriyim degil mi? :evillaugh: ayrıca birilerinin etrafı kolaçan etmesi daha iyi olur umarım bir kac muhafız gelmez eger gelirse Yaki size haber vermek icin geri dönecektir.
Edit: Hikayenin mantıgında hic bir degisim olmadan bir seyler karaladım
Su sigara bitene kadar odadan cıkmasanız iyi olur :evillaugh:
Edit: Hikayenin mantıgında hic bir degisim olmadan bir seyler karaladım
-
Possessed
- Site Çizeri
Bir saniye, Aegron senin karakter JB'nin yanında mı yoksa dışarıda koridorda mı? Benim yazıyla seninki çelişmiş. Eğer Gümüş JB'nin yanındaysa düzelteyim ben, sadece Franky var o zaman koridorda. Bu düzeltmeyi yapalım, sonra yazmaya devam edeceğim.
kusura bakmayın arkadaşlar aralık ayının ilk 2 haftası rahattım keşke o zaman başlatsaydı daha aktif olabilirdim ama artık çok yoğun bir döneme giriş yaptım, haftaya uygulama sınavlarım var ve geçemezsem finale bile giremiyorsun bizim bölümde, üst üste 4 sınav var. bu yüzden haftasonu bile girmem zor gibi görünüyor. ocak ayı gelsin anca öyle rahatlarım, benim karakter kekeme, çabuk heyecanlanıyor filan haftasonu girmeye bir şeyler yazmaya çalışırım. ama alenthas karakterimin kişilik özelliklerine uygun bir şekilde de kendi kurgusuna göre ilertebilir ortak öyküyü. beni beklemeyin yani...
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Gümüş içeride, Ozana silah doğrultuyor. Possessed daha yazacağın var mı? Ona göre ilerleteceğim de.Possessed wrote:Bir saniye, Aegron senin karakter JB'nin yanında mı yoksa dışarıda koridorda mı? Benim yazıyla seninki çelişmiş. Eğer Gümüş JB'nin yanındaysa düzelteyim ben, sadece Franky var o zaman koridorda. Bu düzeltmeyi yapalım, sonra yazmaya devam edeceğim.
-
Possessed
- Site Çizeri
şu kendi son yazımdaki Gümüş dilemmasını düzelteceğim. O zaman sadece Franky var, zaten WeS_DeX kendi yazısında bana uygun yazmış. Onun dışında öyküyü buna göre devam ettirebilirsin.AlenthasLeasess wrote:Gümüş içeride, Ozana silah doğrultuyor. Possessed daha yazacağın var mı? Ona göre ilerleteceğim de.