alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
catboy wrote:alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
Daha catboy giremedi bile Alenthasın önemli birşeyi oldu herhalde
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
catboy wrote:alenthas hadi ama benim en rahat olduğum haftalardı aralığın ilk 2 haftası ve bundan sonra yoğun bir döneme giriyorum. bir ortak öykü ile geçireyim diyordum şu rahat günlerimi ama görünen o ki ben bu gidişle ortak öykünün bir parçası olamayacağım.
Daha catboy giremedi bile Alenthasın önemli birşeyi oldu herhalde
Evet yau catboy giremedi bir türlü. Alenthas neredesin? JB'nin bizi yönlendirmesini bekliyoruz, olayı organize eden o.
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
WeS_DeX wrote:Penumbra: Black Plaque adlı baslık altında yazdıgına göre bilgisayarı kalkmıs sanırım Alenthas'ın belki bu sebepten dolayı giremiyordur.
Sherlock Holmes gibi adamsın vallahi tebrik ediyorum Bugün tam da onu düşünüyordum, girip haber veremedim ama fark etmişlerdir umarım diye. Neyse şimdi böyle uzunca yazmaya çalışayım bakalım.
Edit: AAAAAAAH! Ne olduysa firefox kapandı ve bütün yazdıklarım gitti, delireceğim! Offf, yarın iki günlük ilerleme yapacak şekilde yazacağım artık. Kusuruma bakmayın
WeS_DeX wrote:Penumbra: Black Plaque adlı baslık altında yazdıgına göre bilgisayarı kalkmıs sanırım Alenthas'ın belki bu sebepten dolayı giremiyordur.
Sherlock Holmes gibi adamsın vallahi tebrik ediyorum Bugün tam da onu düşünüyordum, girip haber veremedim ama fark etmişlerdir umarım diye. Neyse şimdi böyle uzunca yazmaya çalışayım bakalım.
Edit: AAAAAAAH! Ne olduysa firefox kapandı ve bütün yazdıklarım gitti, delireceğim! Offf, yarın iki günlük ilerleme yapacak şekilde yazacağım artık. Kusuruma bakmayın
Wes_Dex söyleyince aklıma geldi, bilgisayarında sorunlar vardı. Umarım düzelir, genelde formatla sonuçlanıyor bütün problemler
Sorun değil o zaman Alenthas, geçerli nedenin var. Bir keresinde ben de explorerı bozmuştum, klasör ve internet penceresi adına hiçbir şey açılmıyordu. Explorer çok önemliymiş
Google Chrome kullanıyorum ben henüz bi sorunla karsılasmadım Firefox'a hic alısamadım.
Bütün yazdıklarının silinmesi ne demek cok bilirim Alenthas, insanı cılgına ceviren bir olay.Ben uzun her mesajımı göndermeden önce Ctrl+c yapıyorum. Yıllar sonra alıskanlık haline geliyor
WeS_DeX wrote:Bütün yazdıklarının silinmesi ne demek cok bilirim Alenthas, insanı cılgına ceviren bir olay.Ben uzun her mesajımı göndermeden önce Ctrl+c yapıyorum. Yıllar sonra alıskanlık haline geliyor
Aynen ben de Kaç kere uzun yazdığım bir ileti silindi de tekrar yazmaktan vazgeçip bıraktım bilemezsiniz
Söyle bir tahmin yürüttüm. Catboy yakında kendisini gösterecek heralde umarım yani kimseye isgence etmek istemiyorum cünkü özellikle o leş Kargha toplumundan kimseye yaklasmak istemiyorum. Haaa yanlıslıkla Catboy'a isgence etmeyelimde :evillaugh: