Aion Online.. neden?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Aion Online.. neden?

Post by Aredheliquas »

merhabalar yeniden öncelikle. uzun zamandır girmiyorum forumlara :) beni buralara yeniden iten şey ise, Aion Online adındaki oyun oldu.
daha önceden oynayan arkadaslar bana " bu oyuna başlamalısın cünkü.." seklinde somut cevaplar verebilirlerse gerçekten cok minnettar olurum
çünkü Azeroth da harcadığım 4 senenin üzerine yeni tatlar arıyorum ve herkesin "cok güzel abi kesin oyna" tarzı yorumlarına rağmen kendimi bir türlü bu oyunu almaya ikna edemedim.. umarım sizler edersiniz :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ben oyunu inceledim, beğenmedim. Wow alternatifi olarak bile görmüyorum. Evet, değişik tatlar sunduğu kesin, kanatlar ilgi çekici gelebiliyor en başta. ama sınıfların dengesizlikleri, ve özellikle para ödenerek oynanan bir online kullanımda bot kullanan oyunculara sık sık rastlanması insanı oyundan soğutabiliyor. Ben wow oynamaya devam ediyorum ve edicem de daha bayağı bir süre. :)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

öncelikle, online oyunda bot kullanımı ile neyi kastettiğini pek anlamadım.

WoW' la karsılastırılamayacağı zaten kesin ama 4 sene boyunca (hiçbir zaman no-life-player olmasam bile) oynadıktan sonra gerçekten eski günleri, sınırın 60 olduğu ve ortalıkta nezaman ne ile karsılasacağımı bilmeden dolasmayı cok özledim ve artık ne kadar ek paket cıkarsa cıksn wow bana anlık zevklerden daha fazlasını vermiyecek. en azından ben bu şekilde düşünüyorum. derlerse full reset atalım 60 sınırdan baslıyalım bi 4 sene daha oynarım ama :D

birde Aion da beğenmediğin özellikleri yazarsan cok sevinirim
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

beğenmediğim özellikleri saydım zaten, bot kullanımı hilecilerin belli programlarla oyundaki karakterlerini tek başlarına savaştırmaları ya da başka amaçlarla da kullanmaları oluyor. sen bırakıyorsun karakterin tek başına bütün gün savaşıyor, bu da haksızlık oluyor. Wow'da olmayan bir şey bu, Silkroad gibi bedava online oyunlarda sıklıkla olan bir şeyin paralı bir oyun olan Aion'da olması çok ayıp bir durum...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

oyy. anladım ve anlamamla birlikte direk oyundan soudum.. :(
tesekkürler bilgilendirdiğin için ayrıca
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

arkadaslarımın ısrarları sonucu aldım oyunu.. suanda lvl 15im. ve bence gayet güzel ve eğlenceli gidiyor oyun su anda. hiçbir bot olayı ile de karsılasmadık bu zamana kadar.
bir süre deniyeceğim oyunu eğer sürekli şimdiki gibi zevkli giderse uzun soluklu bir DVO olacağa benziyor.
merak eden yada girip başlığa bakıp soğuyan varsa diye oyun sonrası görüşlerimi yazmak istedim.. :)
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

hiç oynayan arkadaşım yok, benim de WoW u bırakıp buna başlamak gibi bir niyetim de yok zaten ama çıkmadan önce WoW u tahtından indireceği falan söyleniyordu. bakıyorum da bu oyun daha tahtı göremiyor bile :D şu kanat olayı değişik olmuş ama devrim yaratacak birşey gibi de görünmüyor, tabi oynamadım nedir ne değildir bilmiyorum ama oyunu pek birşeye benzetemedim. yanlış hatırlamıyorsam oyunu asyalılar yapmıştı.. batı her zaman daha iyidir :D
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Feanor, şaşırtıyorsun beni yav. Bugün ikinci defa bir konuda aynı fikirdeyiz :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:Feanor, şaşırtıyorsun beni yav. Bugün ikinci defa bir konuda aynı fikirdeyiz :D
diğeri neydi?
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

catboy wrote:
AlenthasLeasess wrote:Feanor, şaşırtıyorsun beni yav. Bugün ikinci defa bir konuda aynı fikirdeyiz :D
diğeri neydi?
tuhaf dimi :D bugün yazdığım ilk posttu bu, alenthas iyi misin :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Lord_Feanor wrote:
catboy wrote:
diğeri neydi?
Siyasi görüş olarak da aynıyız :P
Lord_Feanor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lord_Feanor »

AlenthasLeasess wrote:
Lord_Feanor wrote:
catboy wrote:
diğeri neydi?
Siyasi görüş olarak da aynıyız :P
anladım facebook :D eywallah :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

ooo şifreli konuşmalar filan, insanı merak ettiren diyaloglar, ama olmuyor ki böyle... :roll:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

catboy wrote:ooo şifreli konuşmalar filan, insanı merak ettiren diyaloglar, ama olmuyor ki böyle... :roll:
Görünüşe göre ikimiz de Kemal Kılıçdaroğlu taraftarıyız :D
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

AlenthasLeasess wrote:
catboy wrote:ooo şifreli konuşmalar filan, insanı merak ettiren diyaloglar, ama olmuyor ki böyle... :roll:
Görünüşe göre ikimiz de Kemal Kılıçdaroğlu taraftarıyız :D
aslında tutamayacağım kendimi, bir sefer olsun açık edeyim madem: Ben de aynen! :D
Post Reply