Ortak hikaye?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Possessed
- Site Çizeri
Ne ara bu konu 2 sayfa ilerledi
En başta ben bu işte olduğumu söylemiştim, hatta 3.sayfadaki iletilerime bakın; karakterimi bile kabataslak hazırlamışım. Kim benim kadar ilerlemiş
En son Alenthas'ın araştırma yapmasını bekliyormuşuz. Eğer iş ciddileşirse hala da burdayım.
catboy endişelerini anlıyorum; ama bence iş başladıktan sonra kolay kolay durmaz (gibi geliyor bana
).
catboy endişelerini anlıyorum; ama bence iş başladıktan sonra kolay kolay durmaz (gibi geliyor bana
Güzel bir sistem, uygulanabilir.Aegron Linwelin wrote:Kural koyacagız başka çaresi yok.. Nedeni ne olursa olsun iki hafta üst üste hiç post atmayan ortak öyküden atılır gibi..
Ã?yküyü takip eden baska kişiler onun yerine alınabilir vs...
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Ya bırakın ya şuradaki herkes başlasın diye dört gözle bekliyor..catboy wrote:possessed "gibi geliyor bana demişsin" de ben bu olayları yaşadığım için diyorum, bir iki gün sonra duruyor. onun için ben hala pek fazla ortak hikaye taraftarı değilim aslında...
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

Sanırım minimum katılımcı sayısı 4 dü.Suan da 4 kisi onaylamıs bulunmakta.1. etabı gecmeyi basardık
Eh en azından bu kadar kısa sürede katılımcı sayısının bizim umdugumuz "4" sayısına ulasması hatta gecmesi bile iyiye isaret.Bu sefer ortak öykü konusunda herkezin istedigi basarıya ulasacagımızı düsünüyorum.
Tıkanmaya gelince; eger sıkılıp da yazmayı bırakan arkadaslar olursa hikayenin yorum baslıgında bunu belirtsin.Eger aklıma bir sey gelmiyor diye bir bahane gelir ise (ki bu mümkün degil) aklımızı biraz daha zorlarsak eminim aklımıza trilyonlarca mükemmel fikirler gelecektir.
Sınav haftalarında yada bazı durumlar geregi internete girmekte sıkıntı ceken arkadasların bunu yine yorum baslıgı adı altında belirtmesi bile sorunların ortadan kalkmasına büyük etken olusturur.Giremeyen arkadasların karakterlerini bir süreligine idare edebiliriz.Eger ki yazmayı bırakırsa bir kisi karakterini öldürmenin yada karakterine iskence etmenin de binbir türlü yolu var degil mi?
Tıkanmaya gelince; eger sıkılıp da yazmayı bırakan arkadaslar olursa hikayenin yorum baslıgında bunu belirtsin.Eger aklıma bir sey gelmiyor diye bir bahane gelir ise (ki bu mümkün degil) aklımızı biraz daha zorlarsak eminim aklımıza trilyonlarca mükemmel fikirler gelecektir.
Sınav haftalarında yada bazı durumlar geregi internete girmekte sıkıntı ceken arkadasların bunu yine yorum baslıgı adı altında belirtmesi bile sorunların ortadan kalkmasına büyük etken olusturur.Giremeyen arkadasların karakterlerini bir süreligine idare edebiliriz.Eger ki yazmayı bırakırsa bir kisi karakterini öldürmenin yada karakterine iskence etmenin de binbir türlü yolu var degil mi?
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
şimdi kimler katılıyor, karakterler hazır mı? Ne olarak oynayacaksınız? Herkes dünyalı olacak. 1-2 kişi isterse başka bir ırk seçebilirler ama onlar hikayenin ilerleyen vakitlerine kadar katılamayacaklar (çok fazla değil en fazla 1 sayfa - 15 post). Tam emin değilim ama sanırım dünya tek bir bayrak altında (adını bilmiyorum şu an) ve uzayda bir araştırma görevine çıkıyorsunuz.