Code: Select all
sen forcedan alıkondun ve ona rağmen yaşamayı sürdürdünBattlefield 1943 geldi. Tabii maalesef sadece PS3 ve xbox360'a. Bazı sorunlar nedeniyle PC versiyonu 2010'un başlarında gelecekmiş. Tam hatırlamıyorum ama 200 microsoft pointe ya da 15$'a internet üzerinden satın alabileceğiz. Bu kadar ucuz olmasının nedeni DVD halinde satılmıyor oluşu ve topu topu 550mb olmasından kaynaklanıyor olabilir
Oyunda benim ilgimi çeken olaysa yıkılabilir binalar oldu desem yalan söylemiş olmam. Uçaklardan atılan bombalar, tanklar, havantopu gibi patlamaya sebep olan (ooof çok dağıldı cümle toparlayamadım, siz toplayın
Oyunun sonunda şöyle geriye çıkıp haritaya bir baktığınızda ise harabeler içerisindeki adaları görüyoruz (evet, sadece japonlarla savaşılıyor). şimdilik 4 tane harita var. Klasik "Wake Island", "Iwo Jima", "Gaudalcanal" ve platformdaki kullanıcılar tarafından toplam 43,000 ölü sayısına ulaşıldığında (yani PS3 oyuncuları, xbox360 oyuncuları ve PC oyuncuları ayrı ayrı toplam 43,000 ölü sayısına ulaştığında) açılan "Coral Sea".
Bu arada bütün platformdaki oyuncular aynı anda aynı odada oynayabilecekler. Yani konsol oyuncuları PC oyuncularından çok çekeceği var, hack 'n' slash oyunları oynamaktan refleksleri gevşemiştir onların
Neyse işte, eğer PS3 veya xbox360'ınız varsa bir saniye bile durmadan direk alın derim, yoksa benim gibi kafayı yiyerek videolarını izlersiniz