Öyelerin Resimleri

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eskiden ne güzel bajterilerin adı verilirdi. şimdi her gribin başına bir hayvan koyarak onu daha da etkili hale getiriyorlar. Terörist grip aslında bence bunlar.

Domuz gribine yakalanmış 1000 kişi var diyorlar (Ki kesinlikle şişirme bir rakam. "Aşşa yukarı 1000 tane vardır...! 500 de olabilirr!") ki bu sayıya norma grip hastalarını da dahil etmişler. Sebebi de grip mevsiminde değilmişsiz (Sonbahar, havalar soğuyor, nemli ve grip mevsimi değilmiş!!) İlkemizde PKK'dan başka teröristlerimizde var sanırım.

Saçımı kestirmeden önceki halim
Image

Saçımı kestirdikten sonraki halim
Image
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Niye "Rejected"? :D
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Dark saçını uzat daha iyi öyle :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Rejected: Ã?ünkü kendimle barışık değilim. Ã?ünkü burnum yamuk, gözlerimde sapık bakışları var. Başımda Kağıt mendilden yapılmış bir taç ve yanımda nişanlım var, hem de başkasının nikahının olduğu gün. Hafif bir suçluluk duygusu ve bunu saklayan şaklabanlıklar. Bir de saçım uzun. :D

3.5 senelik bir saçtır kendileri ve artık yok. Saçı ördürüp sakladım. Dün açtım baktım sanki kolum bacağım orada yatıyormuş, sanki bir cenazedeymiş gibi hissettim. Artık yatarken yüzüme sarılan, kafama estikçe değişik topladığım o saçlarım yok ama yapılması gereken yapıldı iyi de oldu.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Bana uyuz olacaksın biliyorum ama benim saçlarım bir senede o hale geldi :D
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

SacoKhan wrote:Bana uyuz olacaksın biliyorum ama benim saçlarım bir senede o hale geldi :D
Yetenek meselesi tabi :mrgreen:
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Belki de benim kanın çoğu başka yere gittiğinden saçlarda yeterli beslenmeden nasiplenemiyor. Gerçi vücut geliştirmeyi bırakmıştım ama...
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Bol bol Protein tüket Darkgnome :D İşe yarıyor diye biliyorum, saç proteinden oluştuğu içindi galiba. Hatırlamıyorum ama öyle bir şey vardı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Edmond wrote:Bol bol Protein tüket Darkgnome :D İşe yarıyor diye biliyorum, saç proteinden oluştuğu içindi galiba. Hatırlamıyorum ama öyle bir şey vardı.
Proteinlerin yapı taşları olan amino asitler saçların köklerine zuhur etmek suretiyle olumlu etkiler diyorsun.Hmm evet :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply