BilkentCon'09-oyun kayıtları acılmıstır

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
thamior_85
Kullanıcı
Kullanıcı

BilkentCon'09-oyun kayıtları acılmıstır

Post by thamior_85 »

Eski bir BKFT, Yeni bir CON...
BilkentCON...
Kuruluşu; Bilkent Ã?niversitesi tarihinde oldukça eskilere dayanan BKFT’miz, yıllardır kendi içinde çeşitli etkinlik ve aktivitelerle faliyetlerini sürdürdü. Bu sene artık kabuğumuzu kırıp, sizlere güzel bir convention sunmanın heyecanını yaşıyoruz.
Image

FrpTr.Org'un da desteğiyle, 14-15 Kasım Tarihlerinde, Bilkent Ã?niversitesi Merkez Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sizleri de aramızda görmek istiyoruz.

Convention alanında olacak etkinliklerimiz:
- Masaüstü Rol Yapma Oyunları
- Canlandırmalı Rol Yapma Oyunları (LARP)
- Magic the Gathering, Warhammer
- Steve Jackson Oyunları

Ayrıca bir Convention'ın olmazsa olmazı, Cumartesi gecesi eğlencemiz ve bir çok sürprizimiz katılımcılarımızı bekliyor olacak.

Oyun ve oyuncu kayıtları ve oyunlar hakkında detaylı bilgileri www.bilkentbkft.org adresinde bulabilirsiniz.

Davetiye temin etmek için;
Ankara:
- Orta-Dünya Cafe
- Bilkent BKFT; Oğuzhan ULUSİNAN (0530 310 68 84)
İstanbul:
- FrpTr.Org İstanbul Yetkilisi; Mehmet "Ealthaine" KORMAN (cuneytmemo@hotmail.com - 0533 479 64 27)

Her türlü soru ve şehir dışından gelen katılımcıların konaklama imkânı için Oğuzhan ULUSİNAN'a (0530 310 68 84) ulaşmaları rica olunur.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bilkent, Ankara, domuz gribi falan yok değil mi :-o :roll:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
thamior_85
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by thamior_85 »

Arkadaşlar Bilkent'te Domuz Gribi olduğunu zannederek çekinenler var sanırım. Virüsün görüldüğü yer Bilkent İlköğretim Okulu ve oranın üniversite kampüsüyle alâkası yok. Aralarında hatırı sayılır bir mesafe de var. :) Endişelenmeyin. ;)
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

thamior_85 wrote:Arkadaşlar Bilkent'te Domuz Gribi olduğunu zannederek çekinenler var sanırım. Virüsün görüldüğü yer Bilkent İlköğretim Okulu ve oranın üniversite kampüsüyle alâkası yok. Aralarında hatırı sayılır bir mesafe de var. :) Endişelenmeyin. ;)
İçime su serptiniz :) ama malesef gelemiyorum yine de tedbiri elden bırakmamak lazım :mrgreen:

Katılacak herkese iyi eğlenceler..!!
Thanks Mario but The princess is in another castle!!
:mrgreen: :-P
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

Var mı katılacak acaba? Duruma göre katılabilirim ben belki bazen biraz azıcık. Hani sitenin Ankara üyeleri olarak gidebilirsek (kaç tane Ankaralı üye kaldı cidden?) iyi olur. Ha yok Ankara üyeleri değil de, başka bir sınıflandırma altında gidersek de olur, sorun yok :P
Post Reply