hiç oynamadım ama kender oynamak isterdim.. Bence de en geyik ırk kenderler . gnome de eğlenceli oluyor yani en azından birlikte oynaması... hem kenderle hem de gonome'la aynı grupta oynadım ve acaip eğlenceliydi. Tabi belli bir süre sonra oyunun cıvıması da mümkün oluyor
öle abi gerçekten. korkusuzluk belki de o kadar kötü değildie,r AMA bi denemek isterdim millet üzerime koca kılıçla gelirken şarkı söleyip naber diyebilmeyi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
e tabi bunları da sayabiliriz ama asıl sorun şu kenderler aptal bir ırk değildir. korkuyu tanımlarsak adrenalin tepeye fırlar falan. tamam kenderde bu yok ama biraz fikir de mi yok. ulen bu adam seni öldürür git sataşma. adamlar ölümü tınmıyo mu yani. bence bu olay kenderler tarafından diyarların halklarını kandırıp yaptıklarını hoş karşılatmak için düzenlenmiş bir komplo bence
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
bir kenderin sağ duyusu dağınık bir bodrum odası gibidir
aradığı doğru düşünceyi bulabilmesi için epey eşelemesi gerekir
bulduğu doğru düşüncenin de ne derecede "doğru" olduğu otoriteler tarafından tartışılmaya layıktır
Annaaa ben bu başlığı görmemişim.. Tabiiki gnom niye çünkü şamata oyunu ayakta tutar çoğu zaman ve gnom şamatadır. En azından ufak bir komikliğin katılması bence oyunu daa güzelleştiriyo...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ayıp ettin yaa şu hale bak bi de gnomlar sonda nassı olur yaaa.. Bi defa oyunda bi gnomun tadını alsınlar bakalım bırakabiliyolar mı??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>