Başarısızlıkla sonuçlanan büyü denemeler
Başarısızlıkla sonuçlanan büyü denemeler
Oyun sırasında başınıza gelen, tüm karizmanızı ve oyun boyunca yaptığınız bütün fedakarlıkları bir hamlede silen başarısız büyü denemeleriniz varmı?
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

benim değil ama bir arkadaş yapmıştı.. koridor gibi bir yerde
grup goblinlerle karsı karsıya geldi ve grubun büyücüsü grubu yararak ortaya çıktı ve sözleri söylemeye başladı.. büyü diliyle tam çevirince yağ kaydırsın ayağını düşmanımın gibi bişey oluodu son kelime de "feoa=düşmanım demek" bizimki gitti" Aoe- benim" dedi ve hoop havalanıp kıç üstü oturdu grupla birlikte...
grup goblinlerle karsı karsıya geldi ve grubun büyücüsü grubu yararak ortaya çıktı ve sözleri söylemeye başladı.. büyü diliyle tam çevirince yağ kaydırsın ayağını düşmanımın gibi bişey oluodu son kelime de "feoa=düşmanım demek" bizimki gitti" Aoe- benim" dedi ve hoop havalanıp kıç üstü oturdu grupla birlikte...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheh bi arkadaş mage oynarken bi duvarın arkasına geçmek için 15 dakika uğraşmıştı.. ilk seferde zarları çok düşük attıktan sora inat etti ve dier oyuncular etrafta ellerinde mac10 larla bi ordu adama karşı hayatta kalmak için kasarken bizimki de duvarla savaşıyodu resmen
nese ki sonunda başardı da ölmekten kurtuldu...
nese ki sonunda başardı da ölmekten kurtuldu...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
ee bi tane de benden ,
gruptan bir arkadaşın klostrofobisi vardı ve biz de bir mağarada kapalı kalmıştık, hava tükenmek üzereydi. Gayet ezik olan karakterimle ben hava yaratacam diye kahramanlık taslayıp büyüyü yapmaya başladım ama malesef ters teperek zehirli bir gaz çıkarmıştım
, dm sağolsun bir anda deprem yaratarak mağarayı açtı.
gruptan bir arkadaşın klostrofobisi vardı ve biz de bir mağarada kapalı kalmıştık, hava tükenmek üzereydi. Gayet ezik olan karakterimle ben hava yaratacam diye kahramanlık taslayıp büyüyü yapmaya başladım ama malesef ters teperek zehirli bir gaz çıkarmıştım
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Benden diil ama olsun, oyunu ben oynatıodum...
5.-6. lvl partimiz(6 kişi), biraz yerinden sapan bir teleport sonucu, kendilerini bir bataklığın kıyısında bulurlar. O sırada yakında olan ufak bir orc kampı da haliyle anında tepelerine biner. Esasen kamp o sıra boş sayılabileceinden sadece 18 orc vardır. Bizimkiler gaza gelir (Rakipler çerez ya). Atlılar kendilerini öne atar. Herkes bişiler yaparken bombayı cleric patlatır. Etrafı bi sisle kaplar ki, atlılar gittikleri yeri göremez, ağaçlara ve birbirlerine bindirir, oratlık tam bir kaos halini alır. Hemencecik yokedecekleri orclarlahem baya bir vakit harcarlar, hem büyük hasara uğrarlar, hemde kolayca (ve topluca) korkutabilecekleri, icabına bakabilecekleri orclarla teker teker uğraşmak zorunda kalırlar.
E, tabi bu olaydan sonra cleric i linç ettiklerini söylememe gerek yok...
5.-6. lvl partimiz(6 kişi), biraz yerinden sapan bir teleport sonucu, kendilerini bir bataklığın kıyısında bulurlar. O sırada yakında olan ufak bir orc kampı da haliyle anında tepelerine biner. Esasen kamp o sıra boş sayılabileceinden sadece 18 orc vardır. Bizimkiler gaza gelir (Rakipler çerez ya). Atlılar kendilerini öne atar. Herkes bişiler yaparken bombayı cleric patlatır. Etrafı bi sisle kaplar ki, atlılar gittikleri yeri göremez, ağaçlara ve birbirlerine bindirir, oratlık tam bir kaos halini alır. Hemencecik yokedecekleri orclarlahem baya bir vakit harcarlar, hem büyük hasara uğrarlar, hemde kolayca (ve topluca) korkutabilecekleri, icabına bakabilecekleri orclarla teker teker uğraşmak zorunda kalırlar.
E, tabi bu olaydan sonra cleric i linç ettiklerini söylememe gerek yok...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
2e ravenloft oynatıorum ......partideki dwarf faytır bi "siren" den yediği curse sebebiyle sudan inanılmaz korkuyor...partide yek spell caster 3.lvl bi priest...ve tabi eninde sonunda geçmeleri gereken bi nehire geldiler
..dwarf "ben bunun 10 m yakınına bile gitmem" diye tutturdu...bunun üstüne cleric önce bi hold person...sonra command okuyarak uyu..dedi...ama command sadece 1 round kaldığı ve dwarf gözlerini suyun tam ortasında bi salda açtığı...ve aynı zaman da hold persondan dolay herşeyi anladığı fakat hareket edemediği için bir madness check yedi...
...ve başaramayıp adam şizofren oldu...
oyuncular karakter olarak deil..ama oyuncu olarak birbirlerini...yediler
yaşasın kötüülük.....
oyuncular karakter olarak deil..ama oyuncu olarak birbirlerini...yediler
yaşasın kötüülük.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
ewt abi hatırlıyorum, tuzağa düşmüştük ama yenme şansımız var gibiydiyeminer wrote:sorcerer oynarken guruptan kimse yemez diye arka taraftan goblinlere color spray atmıştım. bahtsızlık. bizimkilerin çoğu bayıldı. ama karşıdakiler hiç tınmadı linç ediliyodum.
derken yeminerin sesi duyuldu: color spray atıyorum
gerisini hatırlamıyorum, gözlerimi açtığımda bir zindana tıkılmıştım
allahtan bizi aynıyere tıkmışlardıda kaçabildik
gerçi binadan çıkamadan vurdular, oyun bitti
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
abi bizim dm hiç affetmedi. sırf millet istediğini yapıp zindanda biraz daha beklemediler diye milleti öldürmüştü. norti abi galiba o olayda ben öldü sanılıp serbest bırakılmıştım di mi.
dm memoydu o zaman.
ya arkadaşlar millet dm olunca sıyırıyo ya sizce bunun sebebi nedir. bi anda admın sadistliğinin tutası geliyo ya.
dm memoydu o zaman.
ya arkadaşlar millet dm olunca sıyırıyo ya sizce bunun sebebi nedir. bi anda admın sadistliğinin tutası geliyo ya.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Başarısızlıkla sonuçlanan değil ama fr da wildmage oynarken başıma gelmiş bikaç değişik şey var. Wildmage'ler büyü yaptığında düşük bir olasılıkta olsa büyü umulmadık sonuçlar doğurabilir. Bu sonuçlar içinde cinsiyetin değişmesi, cehenneme kapı açma gibi güzel alternatifler mevcut. Benim başıma ;biraz şanlıyım bu konuda DM kıl oluyo, pek öyle büyük dert olmadı şimdilik. Bir mahsende 60 ft. içindeki tüm kapıların açılması (kapıların ardındakilerin bizi farketmesi!), konuşurken kelimelerin ağzımdan renkli baloncuklar halinde çıkıp balonlar patladıkça duyulması (geçiciydi şükür) başıma gelen en ilginç ikisiydi 
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Benin oynattığım bir grupta büyü yapmayan büyücü vardı. Neden bilmiyorum ama
dev örümceklerle bile karşılaştığında ağaca tırmanıp ağları ateşe vermeye kalmıştı.
Bir druidin yanındaydı demeyi unuttum mu???
Bu arada command'da uyu ve öl özel kelimelerdir benim bildiğim kadarıyla. Uyu kelimesinde uyandırılmazsa 8 saat normal uyur. Bu yüzden ben command range'ini touch olarak değiştirip kullanıyorum.
Bu arada command'da uyu ve öl özel kelimelerdir benim bildiğim kadarıyla. Uyu kelimesinde uyandırılmazsa 8 saat normal uyur. Bu yüzden ben command range'ini touch olarak değiştirip kullanıyorum.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...