cleric büyüsü
dediklerinin ne kadar yanlış olduğunu tekrar okursan anlarsın bence yeminer... normal insanların inançlarının tanrıların gözünde değeri war mı diyorsun ...tanrıların güçlerini inananlarından aldığını biliyorsun.. nasıl değeri olmayabilir...ayrıca kaç tane mask inananı gördüğünü merak ediyorum...varsayımların saplantı bence...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
WarlorD
- Kullanıcı

tanrılar gücü inananlardan almak zorundalar Ao nun onların saçma ve aptalca hareketlerine werdii bi ceza bu (hangi dönemde oluyodu bu hatırlamıyorum time of troubles ın sonuydu galiba) ama hatırlatırım ki bunu onlar istemediler we inananlarını çok sevdikleri için değil yine güç kazanmak için kendilerine inanmalarını istiyolar... Bu durumdan da anlaşılacağı gibi benciller...scythe wrote:dediklerinin ne kadar yanlış olduğunu tekrar okursan anlarsın bence yeminer... normal insanların inançlarının tanrıların gözünde değeri war mı diyorsun ...tanrıların güçlerini inananlarından aldığını biliyorsun.. nasıl değeri olmayabilir...ayrıca kaç tane mask inananı gördüğünü merak ediyorum...varsayımların saplantı bence...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
ewt, avatar serisinin 5. kitabı crucible nin sonunda ao nun verdiği karara göre, tanrıların güçleri onlara inananlardan ve iman kuvvetlerinden gelioAo nun onların saçma ve aptalca hareketlerine werdii bi ceza bu (hangi dönemde oluyodu bu hatırlamıyorum time of troubles ın sonuydu galiba)
yani bir tanrının ne kadar fazla müridi olmasının yanında, ona ne kadar bağlıoldukları da önemli
bu da bir tanrıya kimse tapmazsa yok olur anlamına geliyor
bu yüzden artık tanrılar müritlerini mutlu etmek zorundalar var olmak istiolarsa...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
hayır değil. bu onların mecburen yaptığı bir şey ve bişr şeyi zorla yaptı diye onlar hakkındaki fikrim değişecek değil. hala aynı düşünceler sahibim.
bu ara scyte olmadı abi ne kadar erken vaz geçtin. performansın düşmüş. lisede daha uzun süre dayanabilridin.
bu ara scyte olmadı abi ne kadar erken vaz geçtin. performansın düşmüş. lisede daha uzun süre dayanabilridin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
WarlorD
- Kullanıcı

heh, takmak zorunda... isteyerek deil yeminerin söledii gibi, ve sevmeleri ya da gerçekten önemsemeleri geremio... sadece kandırsalar yetmicekmi? yeticek tabi ki...Raistlin wrote:Kısacası Tanrılar inananlarını "takmak" zorunda yani suçlamalarınız hatalı...
güçlerini arttırmak için oyuncak oldu bu sefer de ölümlüler... ne kadar çok ölümlüyü kör edip kandırırlarsa o kadar güçleniyolar... ii walla...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
olay niye "neden tanrıya tapalım" mevzusuna geldi ki? Eğer cleric diye bi sınıf varsa ve onunla oynamak istiyorsan güçlerini bir tanrıdan alırsın. Bu kadar basit. Haa bu arada FR'den örnek verecek olursak, arcane sanatla uğraşan kardeşlerim de büyü güçlerini Weave veyahut Shadow Weave ile örerler ki bu güç yumakları (?) sırasıyla Mystra ve Shar adlı tanrıların iradelerinin bir yansımasıdır.
Bu arada hayır efendim favori sınıfım cleric diil ve dahi büyücülere bir gıcığım yok. Role-play olsun bizim olsun
Bu arada hayır efendim favori sınıfım cleric diil ve dahi büyücülere bir gıcığım yok. Role-play olsun bizim olsun