Hastalıklar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

:-P :-P :-P :-P Evet, Aegron o yıllarda sınıf arkadaşımdı ve ne yazık ki ne çektiğimi (ki o da az çekmedi :D ) iyi biliyordur.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Aegron Linwelin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aegron Linwelin »

Edmond wrote::-P :-P :-P :-P Evet, Aegron o yıllarda sınıf arkadaşımdı ve ne yazık ki ne çektiğimi (ki o da az çekmedi :D ) iyi biliyordur.
sayende :D :mrgreen:
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

epilepsi diyorum arkadaslar , o güzel hastalıklarınızla bağdaşın sevin onları , iyi hastalıklar onlar. 'Iluvatar' sizi epilepsi den korusun diyorum :D' 10 yasımda ortaya cıktı kahrolasıca.yaş 20 den gun almaya baslıyoruz , hala çekiyorum eziyetini.Ah grip olmak vardı :P .
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Geçmiş olsun hocam. Tedavisi falan mümkün değil mi bunun?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

hocam işte epilepsi = sara binbir türü var bunun. Bendeki sorun beynin denge kuramamasıymış. Dengesizlik var yani :P
Denge kurulamamasından daha kotusu , hani pclerde vardır ekran yenileme hızı , aynı fonksiyon beyin ve gozlerdede varmıs. Normal bi insan kafasını hızlıca sagaveya sola dogru cevirirken milyonlarla ifade edilen bi kavramla yeniliyormus goruntuyu. Bende ise goruntu yenilenemiyor , baktıgım nokta ile kafamı cevirdigimde durdugum son nokta arası beyaz boşluk ve boşluk dedigim şeyde işte bayılma. Siz ise o iki nokta arasındaki cisimleri gayet net goruyorsunuz.. Tedavi ise ilaç tedavisi yapmıstım 10 - 14 yas arası. sonra 5 yıldır kullanmadım ilaç oda surekli bayılmalar azaldı diye.. ama işte o kahrolasıca 2 nokta arası goruntuleri yakalayamıyorum hala. Babam yeni ekran kartı takalım sana diye dalga geçer bazen :)
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hocam az önce araştırdım da sen deyince, ilaç kullanımı bırakılır mı ya? Ben yukarıda bahsettiğim Sinüzit'ten hayatımda alabileceğim en iğrenç ilaçları alarak kurtuldum. Astım krizi gibi geliyordu. Ã?ksürmeye ve kısa sonra içimi boşaltmaya başlıyordum birdenbire. Baş ağrım da inanılmazdı zaten. Ama tıp çok gelişti hocam.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

blindguardian wrote: Babam yeni ekran kartı takalım sana diye dalga geçer bazen :)
Hahahahahahah koptum! :mrgreen:

Ama ciddiyeti koruyup bir geçmiş olsun diliyorum. :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
blindguardian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blindguardian »

tesekkur ediyorum forumumuzun hasta insanlarına acil şifalar diliyorum efendimizden :)

ilaçı bırakmamızı doktor soyledi zaten. baş donmeleri geçtiyse ilaç sadece vucuda fazlalık, zarar dedi. Bide ne oldugundan bahsetmek istemiyorum o ilacın super bi zorunlu yanetkisi vardı.. :)
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Geçmişi olsun blindguardian.Bende bademciklerim hafif şişti mi hemen şikayet ederim, insanın başına gelmeden değerini bilmiyor şu sağlığın. :(
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Post Reply