Hastalıklar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

-
blindguardian
- Kullanıcı

Geçmiş olsun hocam. Tedavisi falan mümkün değil mi bunun?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
blindguardian
- Kullanıcı

hocam işte epilepsi = sara binbir türü var bunun. Bendeki sorun beynin denge kuramamasıymış. Dengesizlik var yani
Denge kurulamamasından daha kotusu , hani pclerde vardır ekran yenileme hızı , aynı fonksiyon beyin ve gozlerdede varmıs. Normal bi insan kafasını hızlıca sagaveya sola dogru cevirirken milyonlarla ifade edilen bi kavramla yeniliyormus goruntuyu. Bende ise goruntu yenilenemiyor , baktıgım nokta ile kafamı cevirdigimde durdugum son nokta arası beyaz boşluk ve boşluk dedigim şeyde işte bayılma. Siz ise o iki nokta arasındaki cisimleri gayet net goruyorsunuz.. Tedavi ise ilaç tedavisi yapmıstım 10 - 14 yas arası. sonra 5 yıldır kullanmadım ilaç oda surekli bayılmalar azaldı diye.. ama işte o kahrolasıca 2 nokta arası goruntuleri yakalayamıyorum hala. Babam yeni ekran kartı takalım sana diye dalga geçer bazen
Denge kurulamamasından daha kotusu , hani pclerde vardır ekran yenileme hızı , aynı fonksiyon beyin ve gozlerdede varmıs. Normal bi insan kafasını hızlıca sagaveya sola dogru cevirirken milyonlarla ifade edilen bi kavramla yeniliyormus goruntuyu. Bende ise goruntu yenilenemiyor , baktıgım nokta ile kafamı cevirdigimde durdugum son nokta arası beyaz boşluk ve boşluk dedigim şeyde işte bayılma. Siz ise o iki nokta arasındaki cisimleri gayet net goruyorsunuz.. Tedavi ise ilaç tedavisi yapmıstım 10 - 14 yas arası. sonra 5 yıldır kullanmadım ilaç oda surekli bayılmalar azaldı diye.. ama işte o kahrolasıca 2 nokta arası goruntuleri yakalayamıyorum hala. Babam yeni ekran kartı takalım sana diye dalga geçer bazen
Hocam az önce araştırdım da sen deyince, ilaç kullanımı bırakılır mı ya? Ben yukarıda bahsettiğim Sinüzit'ten hayatımda alabileceğim en iğrenç ilaçları alarak kurtuldum. Astım krizi gibi geliyordu. Ã?ksürmeye ve kısa sonra içimi boşaltmaya başlıyordum birdenbire. Baş ağrım da inanılmazdı zaten. Ama tıp çok gelişti hocam.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
blindguardian
- Kullanıcı