PSIONIC SAVAş ................. tanıtım, yorumlar
Peki hareket kabiliyeti düşmez mi kolun? Hani çıkmış bir kol takılı (ne demekse) bir kol gibi hareket edebilir mi? Yoksa zarlarına devamlı bir eksi alması gerekmez mi?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Mark
- Kullanıcı

Devrimk, yolverin'in karakter kağıdına baktım.
Psionic Talent almışsın 9 tane. Ama o featler, ilk aldığında 2pp veriyor. Sonra hep 1pp ekliyor. +3,+4,+5.... diye gitmiyor ki.
http://www.d20srd.org/srd/psionic/psion ... onicTalent
Psionic Talent almışsın 9 tane. Ama o featler, ilk aldığında 2pp veriyor. Sonra hep 1pp ekliyor. +3,+4,+5.... diye gitmiyor ki.
http://www.d20srd.org/srd/psionic/psion ... onicTalent
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Aslında o kadar da süper değil bence. +14 PP için 4 marifetinden oluyorsun. Gittikçe artıyor ama normal bir sınıfın o kadar çok marifeti olmaz dahi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Hocam bu yaratıklara death Attack işliyor değil mi? Berilac boşu boşuna 3 tur beklemesin de 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya bırak, oynatmayı unutuyorum demiyorsun da, beklemedeymiş!Edmond wrote:Hocam bu yaratıklara death Attack işliyor değil mi? Berilac boşu boşuna 3 tur beklemesin de
Harbiden ha denk gelen yaratıklar; plant, construct, undead sanki assasine kıllık olsun diye özenle seçilmiş
.
AoO yemeyecek zaten, (ama nedeni silah çekmesi AoO doğurmaz) evet 5 foot yapmış sayılıyor ama eğer silah çekmek AoO doğursaydı yaratıklar uzanıp vurabilirlerdi rahatlıkla. Yani örneğin silah çekmek değil de iksir içmek isteseydi yaratık large olduğu için 10ft uzanıp vurabilirdi.Edmond wrote:İyi ama 5-foot Step yapmış olamaz mı?
Not: Silahını kınına geri sokmak istersen, işte o zaman AoO doğurur!
.
Hocam combatta silahı yere bırakmak daha mantıklı değil mi zaten
Sonuna sağ kalırsan alırsın yerden, kalamazsan, o zaman önemi de kalmayacaktır 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hayaletler geldi 'eyvah ayvayı yedik!' dedim. Bir baktım ki naome turn undeath'lemiş bunları
Önemli olan bana vurmalarıydı zaten. Yine onlar karlı çıktı hadi 4 str damage vursa bir şey demiyecem ama 3 vurdu 4 etkisi gösteriyor. Ben bu combattan sonra onları bulmaz mıyım! Olmadı sıkışırsam naome turn undeath'liyor zaten 
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein