Feanor abi yine eski başlıkları diriltiyorsun galiba
Çok merak ettiğim şeyler var.
Misal: Devrimk gerçek hayatta nasıl biri
bir diğer örnek Darkgnome kaç yaşında
Dwaxer, Darkgnome ve ben forumun ihtiyar heyetini oluşturuyoruz diyebiliriz herhalde.Edmond wrote: Misal: Devrimk gerçek hayatta nasıl biri :D Kendisinin hiç smiley koyduğunu görmedim. Bir keresinde ben rica ettim diye numunelik koymuştu. Acaba Kara Kule serisindeki Roland gibi falan mı. Buz gibi bakışlar falan. Hoş siteyi onun dirilttiğine inanıyorum sitenin en ölü zamanında Diyar Ötesi'ne açtığı oyunlarla, bir de Slickblade vardı galiba. Çizimle uğraşması biraz kanlı canlı insan olduğunu düşündürse de hâlâ yüzünü çok merak ediyorum, kaç yaşındadır ne yer ne içer :D (kan içip et yiyor olabilir.)
bir diğer örnek Darkgnome kaç yaşında :D Dwaxer abimin yaşını biliyorum ama Darkgnome, sanki kadim diyarlardanmış gibi geliyor bana :D Sanırım bu konuda kendisinin wizard olduğunu düşünmek gerek, o kadar kitabı yalayıp yutmak için :D Powerplay işi bilgi işi :D O kadar bilgi de 50 yıl alıyor olsa gerek :D
hocam parantez içi olmasa yanlış anlamak aklımın ucuna bile gelmeyecekti ama zorla soktun yaniDarkgnome wrote: Sitenin en 4th'çusu (4th eddition, yanlış anlaşılması): Aegron Linvelin (Sıkılmış olmasına rağmen)

O eskidendi diyeceğim iyice kötü olucak işi bıraktın mı gibi yorumlar gelecekDarkgnome wrote:Sitenin en 4th'çusu (4th eddition, yanlış anlaşılması): Aegron Linvelin (Sıkılmış olmasına rağmen)
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest