Matrix - Uploading Heroes

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Blonde konsantrasyonunu sürdürür. Taktiği henüz fazla işe yaramamış olsa da Ajan'ın bir açığını bulma ümidindedir.
Counterattack 9pp
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Bolt yine ajanın gücünü emmenin peşindedir. Arkasına geçip göğsüne ellerini geçirmeye çalışır.

Vampiric Touch: 9pp

Boostlar: damage: 6, defans: 6
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bolt'un arkasında duruyorum.
Bolt saldırırken, ajanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.
Silahlarımı ajanın suratına atıp, yedek olan ikisini çekiyorum.
Aynı tut ateş etmem mümkünse, ediyorum. (2boost att, dmg)
Dört otomatik silahın hepsi bittiyse, ajana elime ne geçiyorsa atıcam.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
devrimk wrote:Blonde konsantrasyonunu sürdürür. Taktiği henüz fazla işe yaramamış olsa da Ajan'ın bir açığını bulma ümidindedir. Counterattack 9pp
CLiCKs wrote:Bolt yine ajanın gücünü emmenin peşindedir. Arkasına geçip göğsüne ellerini geçirmeye çalışır. Vampiric Touch: 9pp Boostlar: damage: 6, defans: 6
Mark wrote:Bolt'un arkasında duruyorum. Bolt saldırırken, ajanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorum. Silahlarımı ajanın suratına atıp, yedek olan ikisini çekiyorum. Aynı tut ateş etmem mümkünse, ediyorum. (2boost att, dmg) Dört otomatik silahın hepsi bittiyse, ajana elime ne geçiyorsa atıcam.

Combat
Blonde: Counterattack devam ediyor ... harcanan pp:-9
Bolt: Süper hareket deneyecek; boost:9d6=31 başarılı; defans:9+6d6=26 ... harcanan pp:-15
Vortex: attack:3+2d6+2d6=22 ... defans:11 ... harcanan pp:-2
Ajan: Abartılı hareket; “Gunfire” boost:2 ... Attack:6d6+1d6=19 (Bolt’a) defans:?+4d6=28 ... harcanan pp:-12

Dikkat! Arkadaşlar henüz tur dönmedi; Devrimk oynadıktan sonra döndüreceğim turu

pp Tablosu:
Blonde(98 )-9=89-2-6-5+4=80-9-6=65-9=76-9
Bolt(95)-9-6=80-9-6-6+5+10=74-15=59-15-6+15=53-15
Vortex(80)-4-4=72-3-2+4=71-18-25=28-8=20-2
.......
Ajan(?)-2-23-18-15-12

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Blonde bu tur da pasif kaldı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
devrimk wrote:Blonde konsantrasyonunu sürdürür. Taktiği henüz fazla işe yaramamış olsa da Ajan'ın bir açığını bulma ümidindedir. Counterattack 9pp
CLiCKs wrote:Bolt yine ajanın gücünü emmenin peşindedir. Arkasına geçip göğsüne ellerini geçirmeye çalışır. Vampiric Touch: 9pp Boostlar: damage: 6, defans: 6
Mark wrote:Bolt'un arkasında duruyorum. Bolt saldırırken, ajanın dikkatini dağıtmaya çalışıyorum. Silahlarımı ajanın suratına atıp, yedek olan ikisini çekiyorum. Aynı tut ateş etmem mümkünse, ediyorum. (2boost att, dmg) Dört otomatik silahın hepsi bittiyse, ajana elime ne geçiyorsa atıcam.

Combat
Bolt: Süper hareket deneyecek; boost:9d6=31 başarılı; defans:9+6d6=26 ... harcanan pp:-15
Vortex: attack:3+2d6+2d6=22 ... defans:11 ... harcanan pp:-2
Ajan: Abartılı hareket; “Gunfire” boost:2 ... Attack:6d6+1d6=19 (Bolt’a) defans:?+4d6=28 ... harcanan pp:-12

---Bolt kene gibi yapıştı ajana; bu enerji emme olayı bağımlılık yapar gibiydi. Dmg:6+6d6+2d6=32 Ajanı zayıflatırken kendi varlığının güçlendiğini hissediyordu; dopinglenmiş gibi geliyordu. 32 pp geri kazandı.

---Ajan şaşkın ve acılı bir yüz ifadesiyle Bolt’tan uzaklaşırken bir yandan da silahındaki mermileri üzerine boşaltıyordu ancak Bolt yıldırım hızıyla sağa sola kaçarak mermilerden sıyrılır.

---Vortex boş silahları ajana fırlatarak dikkatini dağıtmaya çalışır (ajan bir sonraki turda attack:-1) Ardından çektiği yedek silahları Ajana saydırsa da isabet kaydedemez.

---Blonde ise hamle yapmamıştı

pp Tablosu:
Blonde(98 )-9=89-2-6-5+4=80-9-6=65-9=76-9=67
Bolt(95)-9-6=80-9-6-6+5+10=74-15=59-15-6+15=53-15-6+32=64
Vortex(80)-4-4=72-3-2+4=71-18-25=28-8=20-2=18
.......
Ajan(?)-2-23-18-15-12-32=?-102

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Blonde konsantrasyonunu sürdürür. Ajanın düşmek üzere olduğunu ve başka birine geçmeye çalışacağını hissetmiştir adeta.
Counterattack 9pp
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

"Lanet olsun!"
Yumruğumu ajana geçirmeye çalışıyorum.
---Unarmed Attack(G,H) Silahsız dövüşte saldırılara Attack:+1d6 Feat için: 1 boostluyorum.

att,def,dmg: 1 boost hepsi.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ajanı emme işini sevmeye başlamıştı artık. Tekrar denedi.

Vampiric Touch: 9pp

Boostlar: damage:6, defans:6
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
devrimk wrote:Blonde konsantrasyonunu sürdürür. Ajanın düşmek üzere olduğunu ve başka birine geçmeye çalışacağını hissetmiştir adeta. Counterattack 9pp
Mark wrote: "Lanet olsun!" Yumruğumu ajana geçirmeye çalışıyorum. ---Unarmed Attack(G,H) Silahsız dövüşte saldırılara Attack:+1d6 Feat için: 1 boostluyorum. att,def,dmg: 1 boost hepsi.
CLiCKs wrote:Ajanı emme işini sevmeye başlamıştı artık. Tekrar denedi. Vampiric Touch: 9pp Boostlar: damage:6, defans:6

Combat
Vortex: feat 1 boost d6=3 başarılı ... attack:3+1d6+1d6=9 ... defans:11+1d6=13 ... harcanan pp:-3
Bolt: Süper hareket deneyecek; boost:9d6=30 başarılı; hesaba gerek kalmadı
Ajan: gerek kalmadı

Bolt vampir gibi yapışarak ajan’ın son kalan enerjilerini de emer ve düşman yok olur. Ekip programdan çıkar ve masalarında uyanırlar.

Kaptan sharp ekip elemanlarına hitaben, “artık Matrix’te kendinizi denemenin sırası geldi!” der.

Not: Bu son eğitimden her biriniz havuzunuza kalıcı 10 pp kazandınız. Yeni değerleri ekleyerek, pp, attack, defans, vs güncellenmiş karakter kağıdınızı atın lütfen ve maxpp:100’ü geçenler de kendilerine bir düşük seviye daha feat seçebilirler. (hatta değiştirmek istediğiniz feat var ise bir sefere mahsus değiştirebilirsiniz)

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ertesi Gün:
Pegasus’u sakin bir yere çekip Matrix’e bağlantı sağladılar. Ekip Matrix’e bağlanmak için masalara oturur. Enselere bağlantı uçları takılmadan önce Kaptan Sharp bilgi vermekteydi: “Adamımız Anton; kendisi taksi şöforüdür. Sizinle limandaki bir deponun önünde buluşacak. Anlattığına göre şehirde yani sistemde garip olaylar olmaya başlamış, alışılmadık olaylar... Anton sistemdeki casuslarımızdan en iyisidir diyebilirim, onun uyarılarını ciddiye almalıyız. Sizlerin Anton ile buluşup sözünü ettiği tuhaf olayların iç yüzünü araştırmanızı ve çözmenizi istiyorum.”

Ghost:
“Arkadaşlar Matrix’teyken beni telefonla arayıp iletişim kurabilirsiniz, başınız sıkıştığında ya da aklınıza takılan bir şey olursa arayın muhakkak!”

Bağlantılar tamamlandı ve kendinizi eski püskü çok büyük bir deponun asma katındaki büroda buldunuz. Bu büyük depo belli ki bir süredir kullanılmıyordu. Ortadaki masanın üzerinde eski tip bir telefon duruyordu. Depodan çıktığınızda kapının önüne bir taksi geldiğini gördünüz. Taksi şoförü siyahi, neşeli suratlı biridir.

Image

“Selam millet ben Anton; demek yeni elemanlar boy gösterdi şehrimizde, hiçbirinizi tanımıyorum yahu. Hadi atlayın size bir şehir turu yaptırayım!”

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

"şehir turu mu? Hiç gerek yok bu şehirde on yılımı geçirdim, ya da geçirdiğimi zannettim."
Sigarasını yakıp içmeye başladı.
"Nasılsa kanser riski yok ha?"
Taksinin ön tarafına bindi.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Taksiye bindi. "Hemen iş mi konuşalım?". Sonra ağzına sakızını attı." Yoksa bu şehirde bizi eğlendiricek misin?" dedi. Sonra sakız hakkında konuştu. "Nikotin sakızı." biraz durdu. "Her zaman sigara içmeye vakit bulunmuyor."
Albert Einstein
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Gözlüklerimi taktım. Yolun sağ ve soluna baktım. Taksiye binerken, ceketimin kırışmaması için dikkat ediyorum.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Anton sizi taksiyle dolaştırmaya başlar. 10 dakika kadar yol aldıktan sonra liman bölgesinin bitiminde, iş merkezleri ve gökdelenlerin önünden limana paralel geçen ana caddede yavaş yavaş ilerlemektesinizdir. Bu semtin adı: “Shangledow” Akşamüstü olduğundan hava yavaş yavaş kararıyor. Devasa bir kilisenin önünden geçmektesinizdir; görkemli yapının çan kuleleri en az 60 metre yukarda olmalı. Kapının üzerinde ışıklandırılmış bir şekilde şöyle yazıyor: “Temple of Light”

Anton size başıyla kiliseyi işaret ederken arabayı hafifçe yavaşlatır. “Adamım, bu binanın 10 gün öncesine kadar burada olmadığına yemin edebilirim ama kime söylediysem bana kıçıyla güldü; meğerse yüzyıllardır bu kilise buradaymış da bizim haberimiz yokmuş! Nasıl oluyorsa... Yıllardır bu şehirde taksi şoförlüğü yapıyorum, bu caddeden her gün geçerim... Durun, biraz sabredin...” Hızla birkaç kilometre daha ilerlediğinizde mat siyah renkte bir gökdelenin önüne geldiniz. Belli ki burası bir iş merkeziydi ama kapısından çok fazla girip çıkan yoktu. Binanın önündeki tabelada “CRON-E” yazıyordu. Anton: “İşte bu bina da belki 15 gün kadar önce, birden bire peyda oldu. Burada eski bir itfaye binası vardı ama bir gün bir de baktım ki güm! 150 metrelik gökdelen bir gecede dikilivermiş buraya. Tabii kime sorsam bu gökdelenin onyıllardan beri burada olduğuna yemin ediyor.”

Taksiyle dolaşmaya devam ediyorsunuz, aynı caddeleri birkaç kere turlamaktasınız. Anton anlatmaya devam eder: “bu kadar da değil, 15 günden beri bu bölgede cinayetler işlenmeye başladı, az buz değil her gece en az 3-5 cinayet ve gittikçe de artmaya başladı. Polis telsizini dinliyorum devamlı.” Telsizi açar ve değişik bir düğmeye dokunduğunda polis kanalı duyulmaya başlar. Blonde’a söyleyerek torpido gözünden bir harita çıkarttırır. Bu, turistler için yapılmış şehrin haritasıdır. “İşte o haritada kırmızı noktalarla cinayetleri işaretledim; ne kadar çok değil mi? İşin ilginci daha bir katil bile yakalanmadı ve televizyonlarda bununla ilgili bir haber bile çıkmadı!.. Dikkatinizi çeken bir şey var mı haritada?”

Haritayı incelediğinizde kırmızı noktaların neredeyse dairesel bir bölgede yayıldığını görüyorsunuz ve dairenin ortası ise noktaların çokluğundan kıpkırmızı olmuş. Bu sırada artık hava iyice kararmıştır ve neon ışıkları yanan bir gece kulübünün önünden geçmektesinizdir. Tabelada şöyle yazıyor: “RED” kapıda iki koruma var, kapılar kapalı, belli ki henüz müşteri almıyorlar içeriye.

Anton: “İşte kırmızı noktaların merkezindeki yer bu gece kulübü! Tahmin edebileceğiniz gibi burası da sadece 15 gündür burada ama her gece dolup taşan, pek tutulan bir yer.”

Birkaç dakika daha ilerleyip ana caddeye geldiniz. “Evet beyler sizinle fazla görülmek istemiyorum, burada indiriyorum sizleri,” der Anton taksiyi kenara çekerken. “umarım ne uğursuzluklar döndüğünü bulup üstesinden gelirsiniz,” dedi. Bu sırada polis telsizinden şöyle bir mesaj duyulur: “34 ile 7’nin köşesinde 112 durumu!”
Anton: “Hah işte bu gecenin ilk cinayeti işlendi bile!”

.
Post Reply